Szerintem csörögj le, nem érdemlek ennyi figyelmet.cyrax írta:Amit te olyan vérkomolyan vettél és jöttél hittérítani, ráadásul úgy, hogy álszent is volt. Mert tedd a szívedre a kezed, fordított helyzetben te nem szorítasz azért, hogy a rivális pontot veszítsen? Hiszen akkor már kevés, ha a te csapatod hozza a meccsét. Gondolom az elmúlt 3 évben így is tettél.zsírosdeszka írta:
Olvass vissza, kié volt az első gúnyos, ellenséges hozzászólás közül. Te ezen már túl vagy. Na de hogy ne erről szóljon a fórum elnézésed kérem. A Madrid kezdőcsapata:
Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo, Benzema.
Amit te olyan vérkomolyan vettél és jöttél hittérítani, ráadásul úgy, hogy álszent is volt. Mert tedd a szívedre a kezed, fordított helyzetben te nem szorítasz azért, hogy a rivális pontot veszítsen? Hiszen akkor már kevés, ha a te csapatod hozza a meccsét. Gondolom az elmúlt 3 évben így is tettél.zsírosdeszka írta:
Olvass vissza, kié volt az első gúnyos, ellenséges hozzászólás közül. Te ezen már túl vagy. Na de hogy ne erről szóljon a fórum elnézésed kérem. A Madrid kezdőcsapata:
Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo, Benzema.
Olvass vissza, kié volt az első gúnyos, ellenséges hozzászólás kettőnk közül. Te ezen már túl vagy. Na de hogy ne erről szóljon a fórum elnézésed kérem.cyrax írta:Most jön a szarkazmus szakasz, amikor rájöttél, bezárult a kör. Szevasz!zsírosdeszka írta: Teljesen igazad van. Jó meglátás.
Most jön a szarkazmus szakasz, amikor rájöttél, bezárult a kör. Szevasz!zsírosdeszka írta: Teljesen igazad van. Jó meglátás.
Teljesen igazad van. Jó meglátás.cyrax írta:Ez inkább csak erőlködés a részedről, miután olyan gyengén bekezdtél itt a szövegeddel
"Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá. "
Ez inkább csak erőlködés a részedről, miután olyan gyengén bekezdtél itt a szövegeddel
"Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá. "
"Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá. "cyrax írta:Akkor meg mit majomkodsz itt?zsírosdeszka írta:Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is...
Sevilla ellen az egyik..melyik a másik is?Messi két tizije nekem jobban fájna. Az 4 pont...
jah...ld pl Valencia meccs idegenben, utolsó perc....daffy írta:szoktak,csak a real annak ellenére rúg pluszban 2-3 gólt,így az eredményen semmit sem változtatcyrax írta: Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnának
szoktak,csak a real annak ellenére rúg pluszban 2-3 gólt,így az eredményen semmit sem változtatcyrax írta: Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnának
Messi két tizije nekem jobban fájna. Az 4 pont...cyrax írta:Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?daffy írta:ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerű
Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnánakdaffy írta:persze,ki örül...?!cyrax írta: Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
együtt kell élni vele,mert egyszer adnak,egyszer elvesznek a bírók. a pozitív dolgok felett viszont hajlamos elsiklani a publikum
ma: getafe gól 8'. getafe gól 22'. ronaldo gól 45'. és még 3 a második félidőben.
komolyan mondom,ha ma is vezetni fog az ellenfél és fordít a real,kezdek gyanakodni
Akkor meg mit majomkodsz itt?zsírosdeszka írta:Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is...
persze,ki örül...?!cyrax írta: Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
Jajj de komolytalan ember vagy.zsírosdeszka írta:
Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...
Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?daffy írta:ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerű
Jajj már te kis mimóza. Hát miért ne szurkolnánk a Madrid pontvesztésének? Elárulod?zsírosdeszka írta:Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!!
Ez egy Barca vs Real topic ne haragudj már, h itt a Madrid vereségéről esik szó.Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá.zsírosdeszka írta:Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!!
jelen helyzetben alap dolog,hogy szurkolni kell a madrid aktuális ellenfelének,hogy legalább egy x-et elcsípjen tőletek. igaz én mindig azért szurkolok,hogy a madrid kikapjon,de azért össze sem lehet mérni azzal,ahogy a barcának szurkolok,de ez gondolom természetes.zsírosdeszka írta:Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...
Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!!