Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az egyik legnagyobb, talán így helyes.messideco írta: Chamberlain - az angol foci legnagyobb igérete
Coquelin 21, Oxlade-Chamberlain 18 éves, mindketten nagyon tehetségesek, Ox például 10+ millióért jött nyáron. Ramsey is csak 22, ő már 4 éve a Senal-nál van, tehetséges srác ő is, csak 2-3 éve eltörte a lábát az egyik Stoke játékos, azóta kicsit megállt a fejlődésben. Park most jött nyáron a Monaco-tól, róla nem is érdemes nagyon beszélni, talán 3 meccsen lépett pályára idáig. Rosicky és Benayoun még élnekVictor_Valdes írta:Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF?Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
Subs: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
/![]()
Közülük Fabianskit, Mertesackert, Koscienlyt, Vermaelent, Songot, Rosickyt ( ő él még?) Persiet, és Walcott ismerem. Meg a cserekapust, Sagnat, Artetát, (Benayoun? az is életbe van még?) Arshavint, és Henryt ismerem.
Nem minősítem őket, mert nem látom játszani a csapatot, de így név alapján..ez eléggé gyengének tűnik.
szerk.: Uff, úgy látom nem vagyok a toppon...de azért érthető remélem.
Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF?Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
Subs: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
/
Sőt, ha az Atleticoban marad, akkor EL győztes is lehetne.ozsimiki írta:Érdekesnek érdekes, de ő sem ilyen kupákra gondolt, amikor eligazolt azért nem lehetett tudni,h a Chelsea ilyen impotens lesz, jóval több eséllyel indultak ők vmi komoly trófeáért (bajnokság, BL) akkor, mint a Pool.Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
az más kérdés,h Torres kritikán aluli sajnos azóta.
jó meccs volt amúgy, M.U. nem bírta el ezt a kezdőt, hiányzott Wayne is, de ettől függetlenül a helyzetek megvoltak nálunk is.
A kupákhoz kéne tudni játszani..Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
Érdekesnek érdekes, de ő sem ilyen kupákra gondolt, amikor eligazolt azért nem lehetett tudni,h a Chelsea ilyen impotens lesz, jóval több eséllyel indultak ők vmi komoly trófeáért (bajnokság, BL) akkor, mint a Pool.Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
Ennyi erővel a gyilkosokat se ítéljék el, mert az áldozatnak már nem segít. Sztem meg nagyon helyes dolog, és máshol is alkalmazni kéne. Persze nem minden hülyeségért kéne utólagos eltiltás, de pl. durva, veszélyes szabálytalanságokért bőven kijár. Ott van például Pepe esete. Rendszeres visszaeső. Nincs ma eltiltva ellenük, szóval simán benne van a pakliban egy újabb ámokfutás tőle. De ha ilyenjeiért megkapná szépen 3-4 meccses eltiltásait, vagy mivel visszaeső, még többet, akkor lehet hanyagolni kezdené. Pl. sztem többszörös visszaesőknek simán mehetne egy fél év eltiltás is, annak nyilván lenne visszatartó ereje, és lássuk be, vannak, akik ezt meg is érdemelnék.Drigo írta:Nem teljesen erről beszélek.Initom írta:Szerintem meg teljesen jogos!
Az ilyeneket nem szabad megtorlatlanul hagyni! Ha nincs visszatartó erő,többet fogják csinálni.
(az más hogy Suarez nem érdemelt 8 meccset de mind1)
Akkor felteszem így a kérdést:
Mennyire tartod azt jogosnak/fairnek/elfogadhatónak, hogy a későbbi győztes tizenegyes kiharcolóját, és értékesítőjét utólag eltiltják, a döntés szerint ekkor már rég nem szabadott volna a pályán lennie, a meccs eredménye mégis a 3-2 marad?
Mert szerintem ez így, ebben a formában teljesen elfogadhatatlan. Én azért nem tartom ezt helyes dolognak, mert hiába tiltják el utólag, ez a másik csapaton már semmit sem segít. Nem az eltiltással van bajom, hanem ezzel a "félmegoldással". Ezt vagy még melegében kéne eldönteni, vagy sehogy.
Nem tetszett neki a csere.palesz77 írta: Ez mi? Kinek szólta ezt a szépet Persie? (jól olvasom hogy F.U.-t mond ugye?)