Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Iguodala tripláját először megadták, de aztán elvették(joggal). Tehát nem volt érvényes, de legalább szép volt.Kalap1988 írta: Ellentétben mondjuk Igoudala tényleg gyönyörű félpályásával, ami még a kezében volt, mikor már szólt a duda... Mégis megadták. Mindegy, nyertünk, Igou tripláját sem vitatom el, főleg mert játékosom a fantasyban![]()
Iggy ugyanezt sokkal szebben csinálta egy estével előbb...Game90 írta:Rubio![]()
:
Mindkettőt utálom, de inkább Giants győzelmet szeretnék.Tocy írta:Amúgy meg holnap Super BowlKi mit vár?
Vezettek 9-10 ponttal is a 3. negyed végén, alakulhatott volna máshogy is a meccs. Végén tényleg a Knicks futott az eredmény után, de volt esélyük a győzelemre. PP tripláját én is jónak éreztem.Kalap1988 írta: Csaz az összefoglalót láttam, de ezek alapján azért nem volt annyira a Knicksnek a kezében a győzelem... Arról nem is szólva, hogy 89-90,nál Pierce triplája szerintem simán érvényes volt, de nem adták meg.
Én egyik csapatért sem vagyok oda különösebben,de Ilájt egymagában jobban "nemszeretem" ,mint a Pats-et,uh GO NE!Tocy írta:Amúgy meg holnap Super BowlKi mit vár?
Csaz az összefoglalót láttam, de ezek alapján azért nem volt annyira a Knicksnek a kezében a győzelem... Arról nem is szólva, hogy 89-90,nál Pierce triplája szerintem simán érvényes volt, de nem adták meg. Ellentétben mondjuk Igoudala tényleg gyönyörű félpályásával, ami még a kezében volt, mikor már szólt a duda... Mégis megadták. Mindegy, nyertünk, Igou tripláját sem vitatom el, főleg mert játékosom a fantasybanGame90 írta:Ma belenéztem pár meccsbe:
1. Heat - 76ers: utolsó 7-8 percet láttam, akkor már sima volt, sokat nem tudnék írni erről a meccsről.
2. Wolves - Nets: idióta csapat ez a Wolves, kb. egy D-Ligás New Jersey-t alig tudnak megverni. 104-99-nél Morrow tripla, plusz még odaütnek neki, 104-103. De szerencsére utána nem chokerkedték el. Amúgy Morrow 8/11-et dobott triplából, 40+ pont.
3. Grizzlies - Thunder: utolsó 5 percet láttam, 94-94, Durant nem ember, hatalmas tripla + emberről egy dupla, el is döntötte a meccset.
4. Celtics - Knicks: igazi playoff hangulatú meccs volt. Nyerhető lett volna a Knicks-nek, de nem igazán jöttek össze a dolgok (pl. csak a végén: Shumpert tripla kimaradt, Fields tripla homály, 5 mp-cel a vége előtt Melo és Amare nem tudott labdát kapni, asszem Novak-nak kellett dobnia...). D'Antoni szerintem nem fog sokáig maradni. Erről ennyit, 1. nincs kedvem többet írni, mert rohadt álmos vagyok + Bob úgyis ír 59 sort a meccsről, 2. csipkebokor vessző![]()
Kenyon MartinClippers
Rubio![]()
:
Két dolgot fűznék hozzá: egyrészt a Bulls mellett a Bostont szeretném elkerülni a PO első körében, mert baromi erősek vagyok, bár ezt 4-9-nél ( vagy hol volt a mélypont ) is mondtam...továbbra is Kelet egyik esélyesei vagytok!Bob_Marley írta:Nem láttam még a C's-t(így 1 sort írok egyenlőre
)
Félek ezzel megbuktattuk D'Antonit, pedig jó volt az öreg a kispadon
All-Starhoz annyit, hogy elmondhatjuk amit évek óta, vannak emberek akik "nem érdemlik meg a kezdőt"
Melo (idén jó sokat játszott...), Griffin (overrated szerintem, kezdőt nem érdemel)!
Zsákverseny tényleg remélhetőleg jó lesz idén, egyébként Griffin állítólag nem is indul, tavaly szerintem is pl DeRozan-t hamar kirakták pedig....És Ibaka macisa is zseniális volt!De L.Aben Griffinnek kellett nyerni
Erről szólt már a végefelé... Hiába volt még a Suns-al az év edzője, az a taktika itt nem megy...Bob_Marley írta:Nem láttam még a C's-t(így 1 sort írok egyenlőre
)
Félek ezzel megbuktattuk D'Antonit, pedig jó volt az öreg a kispadon
Ez is maradt. Howard végig vezetve nyert, pályafutása alatt először. E tekintetben egyébként Jordan vezet, ő 9-szer nyerte a szavazást, utána Dr. J és Vince Carter 4-4 illetve LeBron 3 elsőséggel áll.Bob_Marley írta:Ma jelentik be az All-Star kezdőket várható eredmény:
Rose-Wade-James-Anthony-Howard vs. Paul-Bryant-Durant-Griffin-Bynum
Háhh, első komment:
S mit ért veleCumbee írta:James egyelőre megint embertelen nagyot játszik. Az első negyed után 24-1-3-al áll. Ha az egész csapat dob ennyit, arra is azt mondja az ember, hogy nem olyan rossz.
Ennek mondjuk nem tudom ki köze ahhoz hogy James HOF hatékonysággal játszik. Nem azt mondtam hogy jobb játékos náluk, vagy jobb closer.Eazzy írta: Jah, csak Jordan ha game winning situation volt, akkor megoldotta, James meg megy sírni a sarokba, amíg Wade elintézi helyette.
Én eddig azt hittem tesók voltak...fcbarca0827 írta:....