USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.04. 13:11:40

Én néztem a meccset és ha nem lettem volna totál elfáradva akkor biztos kivágom az ablakon a monitort amikor nem adták meg Pierce elképesztő tripláját. Nem tudom hol tartanánk nélküle. 4-8-ról 12-10. are you kiddin' me?:D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.04. 13:08:53

Kalap1988 írta: Ellentétben mondjuk Igoudala tényleg gyönyörű félpályásával, ami még a kezében volt, mikor már szólt a duda... Mégis megadták. Mindegy, nyertünk, Igou tripláját sem vitatom el, főleg mert játékosom a fantasyban :D
Iguodala tripláját először megadták, de aztán elvették(joggal). Tehát nem volt érvényes, de legalább szép volt.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.04. 13:05:10

Game90 írta:Rubio 8) :) :

Kép
Iggy ugyanezt sokkal szebben csinálta egy estével előbb... :D

http://www.youtube.com/watch?v=oeCTVkUspG0

Miami meg totál mumus, 9 győzelem ellenünk sorozatban...jó mondjuk nálunk megint nem volt értelmes magas ember...
PCsabi
aka Game90

2012.02.04. 12:13:31

Tocy írta:Amúgy meg holnap Super Bowl :D Ki mit vár?
Mindkettőt utálom, de inkább Giants győzelmet szeretnék.
Kalap1988 írta: Csaz az összefoglalót láttam, de ezek alapján azért nem volt annyira a Knicksnek a kezében a győzelem... Arról nem is szólva, hogy 89-90,nál Pierce triplája szerintem simán érvényes volt, de nem adták meg.
Vezettek 9-10 ponttal is a 3. negyed végén, alakulhatott volna máshogy is a meccs. Végén tényleg a Knicks futott az eredmény után, de volt esélyük a győzelemre. PP tripláját én is jónak éreztem.

Ez mekkora :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=nbIFBDKhW1M
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.02.04. 11:54:26

Kép
miihii
KHAL

2012.02.04. 11:14:00

Tocy írta:Amúgy meg holnap Super Bowl :D Ki mit vár?
Én egyik csapatért sem vagyok oda különösebben,de Ilájt egymagában jobban "nemszeretem" ,mint a Pats-et,uh GO NE!
Remélem kiváló támadójátékokkal örvendeztetnek meg minket és egy nagyon sok pontos meccs kerekedik belőle.Valamint azt,h a végéig izgalmas lesz,ha már lesz vagy 5 órás a meccs :) Félidőben ha jól tudom Madonna lép fel.A tavalyi B.E.P. show frenetikus volt,párszor már megnéztem azóta.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.04. 10:40:47

Amúgy meg holnap Super Bowl :D Ki mit vár?
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.04. 10:32:03

Game90 írta:Ma belenéztem pár meccsbe :) :
1. Heat - 76ers: utolsó 7-8 percet láttam, akkor már sima volt, sokat nem tudnék írni erről a meccsről.
2. Wolves - Nets: idióta csapat ez a Wolves, kb. egy D-Ligás New Jersey-t alig tudnak megverni. 104-99-nél Morrow tripla, plusz még odaütnek neki, 104-103. De szerencsére utána nem chokerkedték el. Amúgy Morrow 8/11-et dobott triplából, 40+ pont.
3. Grizzlies - Thunder: utolsó 5 percet láttam, 94-94, Durant nem ember, hatalmas tripla + emberről egy dupla, el is döntötte a meccset.
4. Celtics - Knicks: igazi playoff hangulatú meccs volt. Nyerhető lett volna a Knicks-nek, de nem igazán jöttek össze a dolgok (pl. csak a végén: Shumpert tripla kimaradt, Fields tripla homály, 5 mp-cel a vége előtt Melo és Amare nem tudott labdát kapni, asszem Novak-nak kellett dobnia...). D'Antoni szerintem nem fog sokáig maradni. Erről ennyit, 1. nincs kedvem többet írni, mert rohadt álmos vagyok + Bob úgyis ír 59 sort a meccsről, 2. csipkebokor vessző :P

Kenyon Martin :arrow: Clippers

Rubio 8) :) :

Kép
Csaz az összefoglalót láttam, de ezek alapján azért nem volt annyira a Knicksnek a kezében a győzelem... Arról nem is szólva, hogy 89-90,nál Pierce triplája szerintem simán érvényes volt, de nem adták meg. Ellentétben mondjuk Igoudala tényleg gyönyörű félpályásával, ami még a kezében volt, mikor már szólt a duda... Mégis megadták. Mindegy, nyertünk, Igou tripláját sem vitatom el, főleg mert játékosom a fantasyban :D
Ez a Rubio dolog szép, de nem olyan ördöngös :) Nem ezért szeretjük.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.04. 10:21:58

Bob_Marley írta:Nem láttam még a C's-t :P (így 1 sort írok egyenlőre :lol:)
Félek ezzel megbuktattuk D'Antonit, pedig jó volt az öreg a kispadon :mrgreen:

All-Starhoz annyit, hogy elmondhatjuk amit évek óta, vannak emberek akik "nem érdemlik meg a kezdőt"
Melo (idén jó sokat játszott...), Griffin (overrated szerintem, kezdőt nem érdemel)!

Zsákverseny tényleg remélhetőleg jó lesz idén, egyébként Griffin állítólag nem is indul, tavaly szerintem is pl DeRozan-t hamar kirakták pedig....És Ibaka macisa is zseniális volt!De L.Aben Griffinnek kellett nyerni :)
Két dolgot fűznék hozzá: egyrészt a Bulls mellett a Bostont szeretném elkerülni a PO első körében, mert baromi erősek vagyok, bár ezt 4-9-nél ( vagy hol volt a mélypont ) is mondtam...továbbra is Kelet egyik esélyesei vagytok!

A másik meg, hogy Melot én a kezdő közelébe se raknám, pláne nem 4esként...vagy itt nem is lesz 4es? Mit tett, hogy odakerüljön? Oké, Bosht nem lehet, mert 3 Heat-es azért mégiscsak sok...de én KG-t tuti odaraktam volna. Persze ez egy gála, de Anthony sztem egyrészt nem tesz hozzá semmit LeBron-Wade-Rose játékához, másrészt nem is ez a posztja, harmadrészt nem is nagyon játszott...

East vs LA :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.04. 10:08:01

Bob_Marley írta:Nem láttam még a C's-t :P (így 1 sort írok egyenlőre :lol:)
Erről szólt már a végefelé... Hiába volt még a Suns-al az év edzője, az a taktika itt nem megy... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.04. 09:33:10

Nem láttam még a C's-t :P (így 1 sort írok egyenlőre :lol:)

All-Starhoz annyit, hogy elmondhatjuk amit évek óta, vannak emberek akik "nem érdemlik meg a kezdőt"
Melo (idén jó sokat játszott...), Griffin (overrated szerintem, kezdőt nem érdemel)!

Zsákverseny tényleg remélhetőleg jó lesz idén, egyébként Griffin állítólag nem is indul, tavaly szerintem is pl DeRozan-t hamar kirakták pedig....És Ibaka macisa is zseniális volt!De L.Aben Griffinnek kellett nyerni :)
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.04. 09:24:31

Hát végig vezettünk, de csak az utolsó negyedben döntöttük el véglegesen, addig néhány őrült kosárral ( Igoudala saját térfélről dudaszóra... ) tartották a lépést, és a pár pont különbséget. Hogy a Bucks mit tud, arra nem sikerült rájönnöm, de hogy 2x vertek meg minket 2ből az fix :D
PCsabi
aka Game90

2012.02.04. 05:30:53

Ma belenéztem pár meccsbe :) :
1. Heat - 76ers: utolsó 7-8 percet láttam, akkor már sima volt, sokat nem tudnék írni erről a meccsről.
2. Wolves - Nets: idióta csapat ez a Wolves, kb. egy D-Ligás New Jersey-t alig tudnak megverni. 104-99-nél Morrow tripla, plusz még odaütnek neki, 104-103. De szerencsére utána nem chokerkedték el. Amúgy Morrow 8/11-et dobott triplából, 40+ pont.
3. Grizzlies - Thunder: utolsó 5 percet láttam, 94-94, Durant nem ember, hatalmas tripla + emberről egy dupla, el is döntötte a meccset.
4. Celtics - Knicks: igazi playoff hangulatú meccs volt. Nyerhető lett volna a Knicks-nek, de nem igazán jöttek össze a dolgok (pl. csak a végén: Shumpert tripla kimaradt, Fields tripla homály, 5 mp-cel a vége előtt Melo és Amare nem tudott labdát kapni, asszem Novak-nak kellett dobnia...). D'Antoni szerintem nem fog sokáig maradni. Erről ennyit, 1. nincs kedvem többet írni, mert rohadt álmos vagyok + Bob úgyis ír 59 sort a meccsről, 2. csipkebokor vessző :P

Kenyon Martin :arrow: Clippers

Rubio 8) :) :

Kép
miihii
KHAL

2012.02.04. 02:02:21

Az amcsi sportokból most a "társaik" részről lesz szó :D

Február 10-től új sport köszönt ránk a SportTV-n:
Lingerie Football League meccseket fognak adni :P 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.03. 14:13:55

Bob_Marley írta:Ma jelentik be az All-Star kezdőket várható eredmény:
Rose-Wade-James-Anthony-Howard vs. Paul-Bryant-Durant-Griffin-Bynum
Ez is maradt. Howard végig vezetve nyert, pályafutása alatt először. E tekintetben egyébként Jordan vezet, ő 9-szer nyerte a szavazást, utána Dr. J és Vince Carter 4-4 illetve LeBron 3 elsőséggel áll.
Remélem a zsákoló verseny jobb lesz az utóbbi éveknél tavaly is az a Griffin győzelem... Ötletes se volt (hányan megcsinálták már előtte, igaz nem NBA All-Staron) és látványosnak se mondanám.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.03. 12:41:10

Háhh, első komment:
- Rudy can do a fade-away dunk :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.02. 22:13:19

Ma jelentik be az All-Star kezdőket várható eredmény:
Rose-Wade-James-Anthony-Howard vs. Paul-Bryant-Durant-Griffin-Bynum
Gay már készül :lol:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 28HTBb3EOk
Illetve James lehet idén idnul a zsákversenyen Orlandoban, bár ezt minden évben beharangozzák :lol:

K-Mart nagyon közel, hogy szerződést kössön lehetséges jelöltek:Heat/Spurs/Clips/Hawks/Knicks
A Heat egyébként Pryzbilla iránt is nyomul, érzik ők is kevesek lehetnek elől a PO-ban!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.02. 16:14:41

James több pontot dobott az 1. negyedben, mint az egész Bucks (24-23) :) Kár, hogy nem ért vele semmit...

Viszont Jennings egyszerűen megőrült a 4. negyedben, szinte mindent bedobott, Wade is csak széttárta a karjait a sokadik bedobott triplája után. 31 pont, 7/14 tripla, 8 assist, 0 TO.

Ez a Bucks tudhat valamit, 2-ből 2-t nyertek a Miami ellen.

Szerk.: ez viszont szomorú... :?

"Jan 31, 2012 - From the second the NBA left Allen Iverson, I wondered what in the world he would do without basketball. It seems "paying his bills" wasn't on his to-do list.

The gumshoes at TMZ say Iverson's bank account has been garnished to pay an exorbitant jewelry bill. Per American custom, that's brought out snickers and finger wagging. Iverson made over $150 million, according to basketball-reference.com. Now, he's 36-years-old and can't even come up with the money to pay for bling he's too old to wear.

People laugh when rich folks struggle. In this case, I see two levels of tragedy. There's the predictability of it all. Even the best adjusted athletes have a million factors to fight when their careers are done, from divorces to simply trying to fill the hours of each day without practices and games. Plus, athletes, figurative lottery winners, are like the literal ones -- they often find a way to blow all their cash."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.02. 09:33:23

Huhh srácok, tegyetek már meg nekem két valamit!

1. Csípjetek meg, hogy tényleg sikerült elverni az Orlando - Bulls kettőst? Ráadásul nem is kicsit lettek megütve?

2. Valaki szóljon már Igoudalanak, hogy nem All Star gálán van! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.02. 07:01:42

Cumbee írta:James egyelőre megint embertelen nagyot játszik. Az első negyed után 24-1-3-al áll. Ha az egész csapat dob ennyit, arra is azt mondja az ember, hogy nem olyan rossz.
S mit ért vele :lol:
Mi könnyedén vertük a Raptorst szezoncsúcs 57et dobtunk az első félidőben ráadásul KG idén először betalált a tripláról :lol:, s péntekre már Rondot is összedrótozzák elvileg a Kniucks ellen!PP addig is csak a szokásos!És kb a szezon egyharmadán túl átléptük a bűvös 50%ot :D

A Heat viszont szépen "leadta" a meccset, illetve Jennings keze sült!A 4ik ben esett minden!
Amúgy a Heat mintha barca effektust nyomna, s a nagy meccsekre felszívja magát, a kisebbekre "alszik"!S ahogy Török Péter mondta mindig a versenylónak a derbyn kell nagyot futni, ami igaz is, ráadásul az első 5ös elég együtt van a konferenciában, de azért vannak intő jelek szerintem!A pad 7 pontja az elég derék!Bosh is eddig kifejezetten szép meccseket hozott de az utóbbi időben megint Beverly Hill-s Bosh!
Bucks meg szépen kezd feljönni, s Bogut nélkül már a második skalpot gyűjtötték be a Lakers verés után!Következő 5 meccsükből 4 simán nyerhető de a Bulls elleni hazai sem esélytelen!
Nagy meglepetések nem volta a Philly sima győzelme a Bulls ellen "nem indokolt" :lol: de a többi papírforma!Még a Magic is megverte a Wizardsot :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.02. 02:43:07

James egyelőre megint embertelen nagyot játszik. Az első negyed után 24-1-3-al áll. Ha az egész csapat dob ennyit, arra is azt mondja az ember, hogy nem olyan rossz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.01. 18:15:39

Martin, 34, has visited with as many as five teams over the past two weeks and has another meeting scheduled Wednesday, sources said. He averaged 8.6 points and 6.2 rebounds in 48 games with the Nuggets last season. Martin wants to join a winning team that gives him consistent minutes.

Martin has been working out in Los Angeles, where he owns a house, and his hometown of Dallas.

If the Lakers don’t sign Martin, they could have interest in adding Rasheed Wallace, who contacted the team several weeks ago, a league source said. Wallace retired after the 2009-10 season, but has told friends he’s interested in returning to the NBA.

Nem tudom mennyi van Sheedben, de ha a Lakers ennyire 4es posztra keres embert, az azt jelenti, hogy Howard....Vagy lehet nincs is összefüggés, de akarnak változtatni LA-ben

Mi tegnap megvertük a Cavs-t vezettünk megint 22-vel és majdnem sikerült leadni :? Varejao meg ha jól emlékszem csak támadóból szedett 10et, s összesen 20 pattanót kapott le....Na de ma meg jön a Raptors, ha nyerünk átlépünk a bűvös 50%on :lol:

Lehet Erden FA-ként visszajön hozzánk, illetve Kaman-t szeretnénk!

Rubionmak meg van humora:
(Ricky) Rubio asked (Kobe) Bryant if he would be there with Team USA. Bryant said yes, so then the Wolves rookie made a prediction: “You know you’re getting the silver medal,” Rubio said. “You know that.”

Meaning, of course, that Spain would win the gold. A brash statement? Perhaps. But not outlandish: Spain won the 2006 title at the World Basketball Championships. In the 2008 Beijing Games, Rubio and (Pau) Gasol were part of a team that lost 118-107 to the Americans in the final.

Nagyon jó lesz az Olimpia, brutál erősek az amcsik, de a spanyolok nagyon össze vannak szokva, s még a döntőig is meg kell izzadni egy franciákkal, vagy argentinokkal!
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2012.01.31. 15:13:26

Eazzy írta: Jah, csak Jordan ha game winning situation volt, akkor megoldotta, James meg megy sírni a sarokba, amíg Wade elintézi helyette. :twisted:
Ennek mondjuk nem tudom ki köze ahhoz hogy James HOF hatékonysággal játszik. Nem azt mondtam hogy jobb játékos náluk, vagy jobb closer.

Leszögezném még itt az elején, hogy Cavs szurkolóként nyilván én is megutáltam a tavalyi decision miatt. Viszont a chokersége erősen túl van értékelve, attól függetlenül hogy valóban az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2012.02.01. 20:44:14-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.31. 07:27:01

fcbarca0827 írta:....
Én eddig azt hittem tesók voltak... :D Köszi a felvilágosítást :D
Válasz küldése