A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ilyesmire tippelek én is. Vagyis inkább ebben reménykedek...kurdt írta:Szerintem ez inkább egy olyan 4-3-3, ahol a védők nem mennek fel támadni (hence Alves csere) viszont cserébe a 3 középpályás egyike sem kimondottan védekező (szerintem Fabregas lehozza azt is, ha szükséges)...
Viszont bármikor átalakítható 3-4-3-má csere nélkül és Alvest is bármikor be lehet dobni!
És remélem, hogy igazam van, mert 3-4-3-mal kezdeni tényleg nagyon kocskázatos...

Azért erre nem vennék mérget. Simán ott lehet Pedro és Iniesta is a padon. Az sem elképzelhetetlen, hogy Fabregas most csere lesz, mert mostanában nagyon sok meccsen játszott. Ezen sem lepődnék meg. Egyébként vmiért én is úgy érzem, hogy érdemes lenne egy Alexis-Messi-Tello 3-assal kezdeni. Sebességgel nem lenne gond egyáltalán. Hú, de jó lenne ma egy jó meccset látni, szép játékkal és természetesen továbbjutással.Leomessi14 írta:Eleg durva a padunk...Lionel85 írta:A várható kezdőcsapatok estére:
![]()

Eleg durva a padunk...Lionel85 írta:A várható kezdőcsapatok estére:

Azért várható kezdőcsapat a neve, mert vélhetően ez lesz a Sport.es szerint a kezdő tizenegy, de nem 100%.Deus írta:Szval Alexis mégis kezdeni fog?a sérülései ellenére?

Közel sem biztos, ezek csak ilyen tippek általában a SPORT-tól.Deus írta:Szval Alexis mégis kezdeni fog?a sérülései ellenére?

Pep egyáltalán nem beszélt elsöprő fölényről. Ő csupán annyit mondott, hogy itteni edzősködése alatt most okozta a legkevesebb gondott nekünk a Valencia a Mestalla-ban. Apró különbség:)AndrésGerardHernandez írta:Akkor úgy néz ki én látom másként a dolgokat. Xavi és Iniesta a tili-tolit játszotta, Fabre és Thiago (ezen a meccsen) pedig az egy-lendületből támadásokat. Nekem legalább is így jött le.
A Valencia pedig nem gusztustalanul játszott, hanem úgy ahogy szokott. Ők, amikor látom őket (nem csak a Barca ellen) mindig így játszanak. Kemények, néha túl lépnek a határvonalon, megmutatják ki az úr a Mestallaban. Azért ne feledjük, hogy miből kell ott is csapatot építeni. -Villa, -Mata, -P.Hernandez, -Joakin ( "Hoakín"). És azt se feledjük, hogy Banega honnan jött. Szerintem jól játszottak, ennyire futotta tőlük. A Bilbao sem szokott kíméletesebben játszani. Egyébként a Barcások se nagyon reklamálgattak, tehát erről ennyit.
Őszintén, azt hogy Pep milyen elsöprő fölényről beszél nem igazán értem, nekem adok-kapoknak tűnt. Nem tömörítettük a játékteret úgy ahogy szoktuk, rengeteg szabad terület volt, ahol az andalúzok nyargaltak is. De volt elég helye Masc-nak, Puyolnak és Abidalnak is, bár utóbbi ettől azért meg-meg illetődött, háromból kétszer el is adta zavartalanul a labdát.
Én nem hasonlítanám össze ezt a meccset a szokásosokkal, más rendszer volt, amolyan tipikus kupás adok-kapok.
Az meg hogy esélyük sem volt szokatlan nagy-mellényű kijelentés. Cuenca rendre fölakadt a védőkben, míg ugyanazon az oldalon Mattiö (vagy ki) többnyire lefutotta a rá eső, ált. két Barca védőt. Illetve jól támadtak le a fehérek. A bíróról alkotott véleményem is tartom, össze-vissza fújkált.
Csak ebben az a probléma, hogy volt 2 helyzetük és 1et belőttek. Nekünk volt 2számjegyű helyzetünk, mi is 1 gólt lőttünk.Chino írta:Abban azért teljesen igaza van Pep-nek, hogy a Vale szinte semmi veszélyt nem jelentett a kapura. A góljukon kívül talán egy nagyobb helyzetük volt, viszont egy kicsit komolyabb koncentrációval kitömhettük volna őket.
Remélem a visszavágón, teltház előtt gáláznak egyet a srácok, habár egy szoros meccsen vló továbbjutás után sem vágnám fel az ereimet.