miihii írta:..
úgy tévedtem,elnézést.
nézd,eddig sem kívántam a bírókkal sokat foglalkozni,eztán sem szeretném. ezt csak a hátul lévő csapat kifogásának tartom most is,mint 2 éve. hidd el,ha real meccseket nézel a klasszikusokon kívül,akkor idén is és eddig is voltak hátráltató ítéletek,de ez nyilván nem marad meg úgy a barcások fejében,mint az ellentétei. ez igaz a másik oldalra is,csak mivel most nem megy úgy a csapatnak,így jobban fáj. a sérülések detto. nem tudom,hogy emlékeznek-e az itteniek,hogy a legnagyobb igazolásnak 1-2 éve az új orvosi stábot tartottam volna,annyi volt a sérültünk folyton. szóval én mint eddig,most is a videóbíró bevezetése mellett vagyok. a bírókról pedig az a véleményem,hogy tévednek ide is,oda is(furcsa,hogy pinto kezezését nem nagyon forszírozzák az itteniek,csak legyintenek,hogy azt nehéz lett volna észrevenni,messi is megkapta a tizit. a bírók biztos azt gondolják,hogy minek adjanak büntetőt,messi úgyis kihagyja

). én a bíró témát itt le is zárnám,ha nem gond. a nyilvánvaló bundákra meg nem is érdemes szót pazarolni,elég megnézni néhány idei mérkőzést

vicc lett a sport sajnos