Mindegy hagyjuk, igazából a gondolatmenetedet nem értem (nem vagyok Freud

)!Írod cserélnéd Nelsont vagy Hawest, mert sérültek, erre jön egy idióta lsd én, aki még be is fogadná Nelsont, mert hisz benne, s általad is említett nem inkorrekt ajánlatot tesz érte!Majd azt mondod ez mégse jó, inkább adjak egy egészséges Robinsont érte :lol:Na én erre írtam, hogy realitás!
Most csúnyán megfogalmazva ha kell neked és bízol benne, akkor "ne sírjon a szád", hogy sérült!:lol:Mert hogy nem játszik ezen a héten, mindenkit fel lehetne sorolni, hogy milyen problémákkal küzd, s nem Nelson kaliberű dobok 5 pontot 5 assist mellé emberek sérültek!Hadd ne soroljam végig a Horford,Bargani,Gordon,Bogut,Randolph.... sormintát!:lol:Illetve írtad pontok kellenek, azt küldtem nem volt jó, hát igazodjon már ki az ember
Én feladtam a "Nelson" hadjáratot az utolsónál jobb ajánlatot nem tudok érte tenni

Majd jövő héten találkozunk
kíváncsiságból csinálj te egy pakkot amiben Nelson nem egyedül szerepel, kíváncsi vagyok mire értékeled őt!
no offense, csak nem értem az "igazolási" politikádat, s többen nem értjük nem hiába voltál necces cserékben eddig benne