lluisllach89 írta:A tizenegyest be kell lőni, sőt, az euromilliók tengerében el is várná az ember.
Ronaldo ebben a világon a legjobb, míg Messi átlagosnak mondható, ami igencsak szomorú ha már 11-esekről van szó.
Nem vitatom Ronaldo érdemeit, de az aranycipőbe nem számítanám a tizi gólokat. Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent.
De míg minden egynek számít, teljesen jogos hogy ő vezeti a góllövőlistát.
Sztem a legkorrektebb az lenne, ha annak a játékosnak kellene elvégeznie a 11-t, szabadrúgást, aki ellen szabálytalankodtak. Kezezésnél meg lőhetni aki akarja. Sztem ez azért lenne jó, mert pl. egy 11-st talán nehezebb kiharcolni, mint belőni. És így olyan játékos szerezhet belőle gólt, akinek köze nem volt az akcióhoz, amit sosem gondoltam túl szerencsésnek. Ebben az esetben viszont az szerezhetne gólt, aki kiharcolta. Meg a teher is kisebb lenne a játékoson, hisz más egy 11-s kihagyni, amit én harcoltam ki, és más egy olyat, amit vmelyik csapattársam. És így nem lehetne mondani, h vki csak pontrúgások, és 11-ek miatt lesz gólkirály, mert ha így is lenne, ő megdolgoztat azokért a szabadrúgásokért és 11-ekért. Azt hiszem vannak sportok, melyekben így van.
Azt viszont nem gondolnám, h CR lenne a legjobb 11-s lövő a világon. Nekem legalábbis rémlenek tőle is hibák.
Messi pedig sosem volt egy nagy 11-s lövő, de végül is ki más lőhetné nálunk. Előtte R10 és Etoo voltak az ügyeletes 11 lövők, de ők is sokat hibáztak, hozzájuk képest Messi is jobb.