zsírosdeszka írta:A ma esti mérkőzés korán sem olyan biztos a Barcának. Szerintem X lesz.
Szerintem egyik mérkőzés sem biztos senkinek.
Múltkor a Villarreal kapcsán mondta valaki, hogy simán verni fogjuk őket...amivel én korántsem értettem egyet.
Ezért nem jó a 7 pont előnyre is kikiáltani a madridi bajnoki címet, mert minden meccsen ott a hiba lehetősége. Nincs ez másképp a mai meccsen sem.
pistinho írta:Bírom amúgy, amikor olvasok egy Mourinho nyilatkozatot, és a Real szurkolók nagy többségének, nincs önálló gondolatuk, csak azt tudják ismételni, amit a nagyérdemű a száján kieresztett...
Ezt én is észrevettem, fura jelenség. Az természetes, hogy a kedvenc csapatod edzőjét dicsőíted, ugyanakkor Mourinho nem kimondottan az a fajta edző, akivel sokszor egyet lehet érteni a csomó idegbeteg, gyermeteg, idétlen megnyilvánulása miatt. Ha létezik megosztó személyiség, akkor ő mindenképp az.
Mint mondtam, a múltkori meccsen hősöket csináltunk belőlük/belőle, és aztán a sajtó is. Ami azt jelenti, hogy a következő Classico-ig Mourinho sérthetetlen...de azon a Classico-n mi újra sokat tehetünk azért, hogy másképp ítéljék meg őt az emberek.