mypeter írta:Slither nyerte ellenem a HU-t.
Hozzáteszem a szervező elfelejtett szünetet rendelni és az utsó 5 percben már majdnem bepisiltem, így egyenlő állásnál Slither 9 BB-s emelésére all in mentem KQ-val, mert már nem bírtam:). Amúgy Slither ellenem kb 8-9 all int- nyert általában 505-50 mutatáskor, de úgy, hogy nekem mindig legaláb 6x annyi zsetonom volt:).
Az előzőekben írtakhoz: természetesen nehéz úgy játszani, hogy nem tudod az ellenfél tud-e pókerezni és egyáltalán a play money miatt komolyan veszi-e, de szerintem sokkal nehezebb jó, profi játékosok ellen játszani. Csak tudni kell változtatni a játékon, és nem kockáztatni, amikor newm muszáj. FCB és Slither ellen legalább 3x dobtam úgy, hogy 70-80%-ban biztos voltam benne, hogy enyém a jobb lap. Prince ellen kb 10x. Ozsit és Badit ismerem, ellenük kockáztattam, bár mind2 helyzetben kötelező is volt, Ozsi ellen nem féjt volna, Badi ellen meg végig megvolt a pot odds, a végén ő hibázott, ha nem megy all in a riveren a tudásával simán a végéig ér. (nála set a flopon, nálam 4 szín, luksor és 2 fölélap, riverrre jött a szín, Badi ott ment all in.)
Először is grt Slithernek,és a többi dobogósnak is!
Értem a mondandód, természetesen vmennyit állítottam is a játékomon, ezért nem estem ki a 3.handben, vagy az 5.handben (lehet nem pontos,de rövid időn belül két partiban is elég sok minden adott volt,hogy nyerjek,de a körülmények miatt minden elképzelhető volt a másiknál)
szóval óvatosabban toltam,de szerintem ma ezekkel a szitukkal,és lapokkal mások is hasonlóan esnek ki. Szóval abban a pár partiban amikor igyekeztem megjátszani a lapom,pozícióm, rendre 3-4fős parti alakult ki, érdekes emelgetésekkel, így lementem 1000alá, onnantól pedig látva az asztalomon lévő átlag fő/játékot nem lett volna szerencsés 9,4 ; 10,3 szintű lapokkal 10-12 BB deap próbálkoznom.
Maradt a push or fold, A,6 egy-színnel belefutottam a 8as párodba, azért nem is bosszankodtam, elég standard helyzet volt.
Csak azért írtam le amit,mert azzal együtt,h figyelembe vettem a körülményeket,és mérlegeltem, sokkal többet ebből nem igen lehetett kihozni ma. Csupán a figyelembe veendő körülmények típusa zavart picit

meg az sem jött jól,h ezek ellen ma végképp nem kaptam támogatást lap részről.
/mert ugye az elég nyílt titok, hogy ilyen helyzetben blöffölni jóval kevesebbet szabad/lehet, amikor preflop az asztallétszám jelentős része bejön, akár emelések ellenére is.
a lényeg,h jót játszottatok
grt még1x mindenkinek!