Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
P.U.Y.O.L. írta:Néma Bob!ozsimiki írta: hax lobby, ahol látod,hogy ki hol van, úgy értem, ki a piros, ki a kék csapatban, alatta van egy szöveg mező, oda írtam csomót,de egyikre sem reagálsz![]()
Ha Jay játszana, lenne társa.
Néma Bob!ozsimiki írta: hax lobby, ahol látod,hogy ki hol van, úgy értem, ki a piros, ki a kék csapatban, alatta van egy szöveg mező, oda írtam csomót,de egyikre sem reagálsz
ment püvargaakos írta:faithnomore ha vagy majd gyere haxra. (meg dobj majd egy msn-t vagy fészbúkon jelöllek hogy egyszerűbb legyen beszélni)
hax lobby, ahol látod,hogy ki hol van, úgy értem, ki a piros, ki a kék csapatban, alatta van egy szöveg mező, oda írtam csomót,de egyikre sem reagálszBob_Marley írta:Hova kellene írnom, s mit?ozsimiki írta: szerk. Bob! miért nem írsz haxon belül? már tegnap sem reagáltál semmire amit írtunk...
Hova kellene írnom, s mit?ozsimiki írta: szerk. Bob! miért nem írsz haxon belül? már tegnap sem reagáltál semmire amit írtunk...
vargaakos/faithnomoreozsimiki írta:
ebből eddigi csapatok:
Matyi/Ferninho
Ozsi/Gergo9
Ferninhoval mi megyünk!ozsimiki írta:22.50kor már lesz szoba haxon...
OzsiBarca
pass: barca85, akinek van kedve, és ideje jöjjön egyet gyakorolni, az sem ártana, ha a már meglévő párok együtt tudnának feljönni. De ha nem,az se baj.
Gergo9! gyere te is!
levproff írta:mint két kicsi lego?Slither írta:@levproff: a 3 menet alapján úgy látom hogy mi ketten össze tudunk játszani, összeállunk?
benne vagyok.
mint két kicsi lego?Slither írta:@levproff: a 3 menet alapján úgy látom hogy mi ketten össze tudunk játszani, összeállunk?
már nem ment,de most nyitok még1et, 20.15ig ráérek, utána majd csak 22.30körül.vargaakos írta:Megy még haxball szoba?
talán úgy, hogy tudom a nevedet és majd bejelöllek?S.Agüero írta: ferninho!
h beszéljük meg a dolgokat?
face-n nem látom, h ismerősöm lennél.