Eurobarca Online Bajnokságok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ákos!
Többiek!
okés, már most megcsináltam szobát:
OzsiBarca
pass: barca85
mindenki az eurobarcás nevén legyen!
Többiek!
okés, már most megcsináltam szobát:
OzsiBarca
pass: barca85
mindenki az eurobarcás nevén legyen!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
nekem jó vargaakos itt leszek
Kinek nincs még párja? Én 1-2 napja játszok csak vele, de állítólag nem vagyok olyan sz*rrrr.
Maradok, játsszuk akkor egyet.Slither írta:Én 9 előtt nem nagyon leszek, majd utána beszállok ha lesz még vki.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
tudtam hogy előre le kell foglalni az eurobarca celebet, menne rajta itt a vita, hogy kivel legyen
amúgy most fifázok sokat épp egy bajnokság közepén vagyok és játszanom kell hogy jól menjen majd a tétmeccseken, de azért vhogy helyett szorítok a haxballra is

amúgy most fifázok sokat épp egy bajnokság közepén vagyok és játszanom kell hogy jól menjen majd a tétmeccseken, de azért vhogy helyett szorítok a haxballra is

madridista
- vargaakos
- Capitá del Barça
Nekem jobban tetszene egy korábbi kezdés, fél6-6. Ozsi ha neked mindegy akkor "mi" kezdhetnénk akkor, aztán másik 8as meg 7-8körül, és ha még valakinek lesz kedve (és lesz hely) az átmegy oda is.
faithnomore ráérsz ekkor? vagy valamikor egy próbajátékra?
faithnomore ráérsz ekkor? vagy valamikor egy próbajátékra?

-
- Director del Fútbol
Tőlem okOzsi/Gergo9 ?

Nah leírok egy ötletet/verziót a bajnokság lebonyolítására.
Ugye 2vs2 pályának a Classic szerintem a legmegfelelőbb.
8csapat, csoportok felesleges mehet egyenes kieséses rendszerben sorsolás után. A párharcok 2v3 nyertes meccsig zajlanának 3perc/meccs. Jó ötlet az is hogy félidőként hostcsere.
Még olyat lehetne a következő bajnokság ill érdekesség miatt hogy a párharcoknál az ellen pontozná a másik csapat játékosát 10-es skálán.
Így kialakulna a bajnokság mvp-je, ill jó támpont lenne a következő bajnokságra is.
Mivel a "sötétoldalon" is megy a hax esetleg még velük is lehetne egy csörte.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nekem mindegy mikor, bármikor ráérek.
Egy szobában amúgy tényleg lehetnek 16-an, de ésszerűbb úgy, h két szobát csinálunk, mert úgy több a játéklehetőség.
Akkor 8-8-an leszünk 2 szobában. 2v2, 4 játszik, 4 pihen és úgy szerintem, h mindenki mindenkivel/mindenki ellen.
Jó a 7-8 óra egyébként.
Körülbelül egyforma erősségű emberek kellenének a szobákban, nem?
Ferninho!
Majd szerintem úgy lesz a jó, h én vagyok hátul, te elől.
1. Jobban szeretek/tudok védekezni, mint támadni.
2. Szvsz te jobb vagy elől, mint hátul.
3. Mindig a jobb játékos van hátul.
Majd beszéljük meg a "taktikát" facebookon!
+ A többi dolgot is, például, h mikor játszunk "gyakorlómeccset" stb...
Btw, mikor kezdődik a bajnokság körülbelül?
Hétfőn?

Egy szobában amúgy tényleg lehetnek 16-an, de ésszerűbb úgy, h két szobát csinálunk, mert úgy több a játéklehetőség.
Akkor 8-8-an leszünk 2 szobában. 2v2, 4 játszik, 4 pihen és úgy szerintem, h mindenki mindenkivel/mindenki ellen.
Jó a 7-8 óra egyébként.
Körülbelül egyforma erősségű emberek kellenének a szobákban, nem?

Ferninho!
Majd szerintem úgy lesz a jó, h én vagyok hátul, te elől.
1. Jobban szeretek/tudok védekezni, mint támadni.
2. Szvsz te jobb vagy elől, mint hátul.
3. Mindig a jobb játékos van hátul.

Majd beszéljük meg a "taktikát" facebookon!

+ A többi dolgot is, például, h mikor játszunk "gyakorlómeccset" stb...
Btw, mikor kezdődik a bajnokság körülbelül?
Hétfőn?

7-8 óra?ozsimiki írta: ma mikor legyen az össznépi erőfelmérő?
Amúgy egy szobába nem csak 8-an lehetnek, nincs létszám korlát.
Egyet nyitok én is úgy 7-8 fele.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen, jó ötlet, én is erre gondoltam, így a legtisztább.Slither írta:Mielőtt beneveznék, lenne egy felvetésem: álljon egy meccs 2db 5 perces félidőből, és félidőnként más csapat csinálja a szobát. P2P játékról lévén szó, a host játékosnak van egy kis előnye, ezzel pedig ki lehetne küszöbölni ezt a dolgot.
De majd a piszkos részleteket

ma mikor legyen az össznépi erőfelmérő?
+ ki vállalja a másik szobát be? (egyiket létrehozom én 8fővel)
szerk: akkor beírtalak Slither bá
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. lijacska
13. levproff
14. bob_marley
15. Cumbee
16.Slither
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2012.01.31. 14:31:04-kor.

- faithnomore
- Entrenador del Barça
én is keresek akkor csapattársat magam mellé, nem vagyok nagy spíler, de azért kezdő sem, játszottam már ezzel korábban is, általában elől szeretek lenni
Inkább támadó, de szerintem mindig az kell védekezzen, aki jobb.Slither írta:Akkor már simán jobb vagy mint én, eddig kb. 10 meccset játszottam összesen.kanty írta:
Szerintem a legjobb vagyok![]()
Még egy hete sincs, h játszok, kezdőnél kicsit jobb vagyok talán. DE úgy érzem, h párba jobban megy, mint egyénibe.![]()
Szimpatikus vagyok?![]()
Védő vagy támadó játékos vagy?
Ha akarod, akkor összeállhatunk. Ha igen, akkor kéne ma egyet játszunk.

Ja és, ha igen a válasz az előzőekben leírtakra, akkor nem ártana felírd magad a listára.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez így funky lesz, de valaki kezdjen el párt választani!:lol:
Én is mint vargaakos inkább hátrébb helyezkedő volnék, s "gyilkos előre x-szelem a labdát, be kell rúgni" játékot vallok
Miután senkit nem ismerek a fórumon , így az "emberkereskedelemből" én kimaradnék, akinek nem jut pár, azzal összeállva nyerünk
szerk: ja és mint Nemecsek kis betűvel írtátok a nevemet
Kész megsértődtem, nem játszok így 
Én is mint vargaakos inkább hátrébb helyezkedő volnék, s "gyilkos előre x-szelem a labdát, be kell rúgni" játékot vallok

Miután senkit nem ismerek a fórumon , így az "emberkereskedelemből" én kimaradnék, akinek nem jut pár, azzal összeállva nyerünk

szerk: ja és mint Nemecsek kis betűvel írtátok a nevemet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.01.31. 13:29:19-kor.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Akkor már simán jobb vagy mint én, eddig kb. 10 meccset játszottam összesen.kanty írta:
Szerintem a legjobb vagyok![]()
Még egy hete sincs, h játszok, kezdőnél kicsit jobb vagyok talán. DE úgy érzem, h párba jobban megy, mint egyénibe.![]()
Szimpatikus vagyok?![]()

Védő vagy támadó játékos vagy?
Szerintem a legjobb vagyokSlither írta:Mielőtt beneveznék, lenne egy felvetésem: álljon egy meccs 2db 5 perces félidőből, és félidőnként más csapat csinálja a szobát. P2P játékról lévén szó, a host játékosnak van egy kis előnye, ezzel pedig ki lehetne küszöbölni ezt a dolgot.
Jó játékos vagy?kanty írta:Tőlem mehet az esti gyakorlás.
Hirdetés
Párt keresek.![]()

Még egy hete sincs, h játszok, kezdőnél kicsit jobb vagyok talán. DE úgy érzem, h párba jobban megy, mint egyénibe.

Szimpatikus vagyok?

tegnap megnéztem ezt a játékot,így hirtelen nem tűnik nagy számnak,viszont az vicces volt hogy besorsoltak ilyen random emberek közé,aztán két perc játék után elkezdtük oltani egymást,hogy mit csinálsz,meg hova passzolsz aztán egy idő után már mindenki lökte a dumát és alig volt kb. játék.
ha esetleg nem lenne meg a létszám,akkor azon ne múljon,én beszállok, de nem venném el a helyet egy profibb elől.

ha esetleg nem lenne meg a létszám,akkor azon ne múljon,én beszállok, de nem venném el a helyet egy profibb elől.

- vargaakos
- Capitá del Barça
Legyen akkor a őárválasztós. 
Keresnék magamhoz egy nem túl profi, inkább elől játszani szerető játékost, aki a ziccereket bevágja.
(én védekezni jobban szeretek) Másik szempont, hogy inkább hétköznap dutánonként ér rá. Ha valaki megfelelőnek érzi magát, írjon! Ma is jövök szerintem gyakorlásra, ott már akkor lehetnénk együtt! Püben is jöhet üzenet! 

Keresnék magamhoz egy nem túl profi, inkább elől játszani szerető játékost, aki a ziccereket bevágja.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Mielőtt beneveznék, lenne egy felvetésem: álljon egy meccs 2db 5 perces félidőből, és félidőnként más csapat csinálja a szobát. P2P játékról lévén szó, a host játékosnak van egy kis előnye, ezzel pedig ki lehetne küszöbölni ezt a dolgot.

Jó játékos vagy?kanty írta:Tőlem mehet az esti gyakorlás.
Hirdetés
Párt keresek.![]()

Tőlem mehet az esti gyakorlás.
Hirdetés
Párt keresek.

Hirdetés
Párt keresek.

- shutterisland
- Director del Fútbol
jó, ezt nem lehet objektíven megítélni, én is játszottam vele sokszor, és nem egy példa volt rá, hogy 2vs2-ben bohózat volt, míg 4vs4-ben sakk mattig játszottuk, úgy, hogy csak úgy beléptem ismeretlenek közé 
talán azért szeretem, ha többen vagyunk, mert fifán és pesen nevelkedtem.

talán azért szeretem, ha többen vagyunk, mert fifán és pesen nevelkedtem.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Teljesen egyetértek, szerintem az első bajnokság menjen le így, és utána már okosabbak leszünk, és tényleg a megfelelő szempontok alapján tudjuk alakítani a dolgokat, hogy a 2. még jobb legyen majd.gergo9 írta:Én sem támogatom a sorsolás semmilyen formáját. Ha csak véletlenszerűen sorsolunk akkor ugye megvan a teljesen kiegyenlítetlen csapatok veszélye. A kalapokat meg mégis hogy gondoltátok mindenki bemondja hogy milyen kalapos?
Aztán nem egyenlőlétszám esetén megy a kérdőiv hogy pl ki nem érzi magát elég jónak az első kalaphoz?.Sztem teljesen halva született ötlet.
Mindenki válasszon párt , ugye így tudja nézni a másiknak mikor jó gyakorolni. Aztán gyorsan letoljuk az első bajnokságot utána felállítjuk a koefficienseket és úgy alakítjuk hogy még izgalmasabb legyen.
Nah eddig lenne 2,5 csapat kb.szerintem sokkal jobb lett volna 4vs4-ben, egyel nagyobb pályán nyomni.
a 2vs2-t én nem élveztem, ha van összeszokottság, jobb, de itt nem lesz ilyen, az is jó, ha a versenyre megvannak a csapatok, nem hogy gyakorolni.
4-5 vs 4-5-ben meg rohadt nagy tikitakákat lehet nyomni összeszokottság nélkül is, én úgy játszottam vele ilyen bosnyák meg szerb arcokkal.4-5 fős csapatokban borzasztóan leegyszerűsödik a védekezés a kapu előtt meg kevés a tudatosság csak a dodzsem megy. 2-2 fős csapat esetén mindkét félre nagy szerep hárul jóval izgalmasabb és kevesebb benne a mák faktor.
Mivel hasonló szempontok szerint látod, akkor választanálak téged párnak, ha benne vagy.
Ezt úgy az egészet cáfolnám, volt szerencsém 1v1től 4v4 ig minddel játszani, és a 2v2 a "legigazságosabb", ott lehet legjobban érvényesíteni a játék szépségeit. 4v4 sokkal lassabb fordulatszámú, arról nem is beszélve,hogy összeszokottság nélkül a 4ből 3an mennétek egy lasztira, és teljesen átmenne vmi rúgd, vágd alapú hentelésbe.shutterisland írta:hát mivel nekem a 2vs2 nem jött be soha, és 4-5 vs 4-5 párti vagyok, így inkább kiszállok, főleg ha 16 a limit, nem veszem el senki elől a helyet.
amúgy szvsz 2vs2-ben is ugyanúgy lehet dodzsem, főleg mivel kisebb a pálya, és kapus sincs, simán lehet mákolni brusztolással gólt.
mindegy, ez olyan, mint hogy valaki omaházni szeret, valaki meg a texas hold'em-et
szerintem egy nagy pályán egy 4vs4 sokkal nagyobb volumenű párharc, mint egy 2vs2 egy kicsin, de a ti szempontotokat is megértem![]()
szóval a haxball texas hold'emje a 2v2

azt a mondatodat meg, hogy 2v2nél kapus sincs, ill ott könnyen lehetne mákolni gólt, hát még jobban cáfolnám. Jó kis területvédekezéssel van kapus, csak nem a kapuban

Szóval akkor az eddigi jelentkezők válasszanak már párt

jelentkezők listája:
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. lijacska
13. levproff
14. bob_marley
15. Cumbee
ebből eddigi csapatok:
Matyi/Ferninho
Ozsi/Gergo9 ?
mindenki válasszon párt,és kezdjen gyakorolni

gyere nyugodtan! igen ez a hax, pontos részletek még nincsenek a lebonyolításhoz, egyelőre csak annyi,hogy 2v2, 5perces classic meccsek, gól limit nélkül. De még ha megvan a 16 fő (akkor beírlak 15.nek) akkor pár választás (Cumbee írta: Ez a haxball lista? Mert oda tán én is neveznék. Milyen hosszú lebonyolításúra tervezitek a bajnokságot?

szerk: akik jelentkeztek eddig, mit szólnátok ha mai nap délután/este fele lenne egy össznépi hax gyakorlás, ahol könnyebben tudnátok párt is választani, azt hiszem egy szobába max 10fő lehet, így egyik szeró lennék én 8 fővel, másik meg mondjuk Matyi vagy bárki szintén 8 fővel.
csak jó lenne ha a 15ből (remélem addigra 16) legalább 10-12en itt lennénk.

- shutterisland
- Director del Fútbol
hát mivel nekem a 2vs2 nem jött be soha, és 4-5 vs 4-5 párti vagyok, így inkább kiszállok, főleg ha 16 a limit, nem veszem el senki elől a helyet.
amúgy szvsz 2vs2-ben is ugyanúgy lehet dodzsem, főleg mivel kisebb a pálya, és kapus sincs, simán lehet mákolni brusztolással gólt.
mindegy, ez olyan, mint hogy valaki omaházni szeret, valaki meg a texas hold'em-et
szerintem egy nagy pályán egy 4vs4 sokkal nagyobb volumenű párharc, mint egy 2vs2 egy kicsin, de a ti szempontotokat is megértem
lehet specatorként megnézem majd a nagyobb meccseket.
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. lijacska
13. levproff
14. bob_marley

szerintem egy nagy pályán egy 4vs4 sokkal nagyobb volumenű párharc, mint egy 2vs2 egy kicsin, de a ti szempontotokat is megértem

lehet specatorként megnézem majd a nagyobb meccseket.
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. lijacska
13. levproff
14. bob_marley
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha 16 fő a limit, akkor még gyorsan 15iknek beírnám magam, bár jelzem nagyon nem érzem ezt a játékot!