Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arenas????kanty írta:
A kiemelt részen a lényeg, persze még jelenleg is a liga egyik legjobbja. Ha jönne egy normális irányító, nem kell klasszis, csak legyen gyorslábú és hozzon egy közepesnél kicsit jobb teljesítményt, plusz padra 1-2 ember, aki tényleg tud segíteni, akkor teljesen más lenne a leányzó fekvése.Ezért is elég fájó, h Odom és Brown nincs.
DE még reménykedek, h meglesz Bryatnek a 6. gyűrűés a 7.
Jah, csak Jordan ha game winning situation volt, akkor megoldotta, James meg megy sírni a sarokba, amíg Wade elintézi helyette.Zolee23 írta:Kétségtelen hogy Bryant zseniálisan játszik idén, 53%-os TS% kicsit sovány, bár 30 pontot átlagol, így elfogadható (55-56 a ligaátlag). James viszont az utóbbi években, és idén is, jobb nála ez egyértelmű. Azon kívül hogy minden lényeges mutatóban jobb számokat hoz, James 62%-os TS%-al dolgozik, és átlagol 29.5 pontot, ez HOF szint. Jordan és Bird legjobb szezonjaikban hoztak ilyen és ehhez hasonló számokat.
Nekem sajnos nincs időm meccseket nézni,általában csak összefoglalókat nézek meg,meg a statisztikai mutatókat szoktam figyelemmel kísérni az alapszakaszban.Bob_Marley írta: Tocy, Game, Kalap, neobarca,kanty, Eazzy, Messifan rendre leírja mi a helyzet a csapataikkalcsababarca, fcbarca0827, ozsi s még sokan mások kevésbé aktívak
Ők csak szimplán két Wallace volt egy csapatban.Sanama írta:Meg nem mondom melyik évben volt a Detroit bajnok(Wallace tesókkal asszem),de kb. onnantól nézegetem...
Egész pontosan, O'Neal és Malone.Sanama írta:Na akkor volt a Lakersben: Payton,O'neil,Karl Melon,Bryant
Tőlem ilyet ne várj.Bob_Marley írta: Tocy, Game, Kalap, neobarca,kanty, Eazzy, Messifan rendre leírja mi a helyzet a csapataikkalcsababarca, fcbarca0827, ozsi s még sokan mások kevésbé aktívak
A kiemelt részen a lényeg, persze még jelenleg is a liga egyik legjobbja. Ha jönne egy normális irányító, nem kell klasszis, csak legyen gyorslábú és hozzon egy közepesnél kicsit jobb teljesítményt, plusz padra 1-2 ember, aki tényleg tud segíteni, akkor teljesen más lenne a leányzó fekvése.Sanama írta:
A jó öreg Kobe végigveri az egész ligát
A jó öreg Kobe végigveri az egész ligátkanty írta:Még semmi biztos nincs. Howardot a fél liga akarja, h úgyhogy bőven válogathat. Én őszintén nem hiszem, h jönni fog, ahogy kinéz ez a csapat az elkövetkező 2-3 évben nem lesz bajnokesélyes, persze a PO-ba sok minden megtörténhet, de ha a realitást nézzük, akkor úgy a rájátszás második köré néz ki. Howard pedig a gyűrűre hajt.Sanama írta:Lakersbe nem megy Howard?
Még semmi biztos nincs. Howardot a fél liga akarja, h úgyhogy bőven válogathat. Én őszintén nem hiszem, h jönni fog, ahogy kinéz ez a csapat az elkövetkező 2-3 évben nem lesz bajnokesélyes, persze a PO-ba sok minden megtörténhet, de ha a realitást nézzük, akkor úgy a rájátszás második köré néz ki. Howard pedig a gyűrűre hajt.Sanama írta:Lakersbe nem megy Howard?
Na jah, ebben a sportban a küzdelem a lényeg, a harc, hogy vért izzadnak a pályán. Ezt gálaszerűen nem lehet csinálni. Bezzeg az NBA-ben, ahol csak az alley-oop, a hát mögötti passz, a zsákolás megy 3 és fél negyeden keresztül, ( amik azért sztem baromi látványosak ), majd az utolsó mjuk bő 5 percben meg megy a küzdelem a győzelemért, és főleg az MVP-címértferninho írta:hát őszintén szólva én még soha nem láttam Pro Bowl meccset, ezért gondoltam majd most meglesem...
és ez mégis mi a jó édes lófütty volt?![]()
én értem, hogy nem akarják komolyan venni meg minden, de egyszerűen rossz volt néznién elhiszem, hogy ilyen egy gála meccs, de kb álltak a pályán, 1 emberke elfutott, a QB odapasszolta és TD, a többi meg állt egy helybe... és ennyi volt a játék... (az első futójáték meg valami tragikomikus volt
)
borzasztó volt na...
még az első félidő se bírtam végignézni...
A Pro-Bowlt én se csípem. Szerintem az egyetlen nézhető All-Star meccs a major sportokban az az NBA All-Star. Na az se azért, mert annyira nagy taktikai harc folyik.ferninho írta:hát őszintén szólva én még soha nem láttam Pro Bowl meccset, ezért gondoltam majd most meglesem...
és ez mégis mi a jó édes lófütty volt?![]()
én értem, hogy nem akarják komolyan venni meg minden, de egyszerűen rossz volt néznién elhiszem, hogy ilyen egy gála meccs, de kb álltak a pályán, 1 emberke elfutott, a QB odapasszolta és TD, a többi meg állt egy helybe... és ennyi volt a játék... (az első futójáték meg valami tragikomikus volt
)
borzasztó volt na...
még az első félidő se bírtam végignézni...
Mint Miami khmm izé Boston fan, szerintem te vagy a legilletékesebb a dologban. Szerinted Allan visszatérésével majd mennyire nyirbálják meg Pietrus játékidejét? Azt néztem, hogy tavaly átlagban jóval kevesebb percet játszott mint idén. A kérdés, hogy ez csak a csérüléshullámnak tudható be, vagy csak szimplán a jobb teljesítményért több perc jár?Bob_Marley írta:Rondo Could be Sidelined the Majority of February
The point guard was vague about his expected return, offering, “I am going to play -- one day. Maybe like next -- hopefully before All-Star Break. That’s my goal, to come back before All-Star. I’m going to try to get February, like my birthday, like before Oklahoma.”
2 okból nagyszerű, 1 azért Rondo nélkül más a támadójátékunk, s nem mindig túl fényes, 2;Fantasyban remek hír![]()
Én Mojoval elfogult vagyok, szal nekem nen McCoy a legjobbEazzy írta:Azért a másik oldalon az idei év legjobb futója is ott fog karistolni...Shady McCoy...szóval nem lesz azért erőtlen futójáték a másik oldalon sem. Bár persze a Pro Bowl úgyis csak viccnek jóTocy írta:Ma NFL Pro Bowl! Egyik oldalon Mojo-Foster révén baromi erős futójáték a D-ben Lewis, Reed, Suggs stb, a másikon erős passzjáték jó elkapókkal, és jó D-vel, nagyon kíváncsi leszek!