Első negyed után 2-vel megyünk, de volt az 11 is. Viszont most már magára talált Rose és a védelmük is, valamint nálunk volt egymás után két nagyon-nagyon csúnya TO, ezzel feljöttek. Légibemutató most is megvan, illetve a negyed első felében megvolt
Na, megint volt már +12 is, erre megint jönnek fel, mint a talajvíz...LeBron ebben a negyedben még nem is nagyon játszott, fel van kötve a karja...kell még a sérülés végülis
Na, félidőben "csak" 5--tel megyünk, oda kellene már figyelni rendesen! Néha úgy kiengedünk fejben, hogy hihetetlen. Ilyenkor hátul butaságokat csinálunk, elöl elkapkodva, értelmetlenül engedjük el a dobásokat, valamint eladjuk nagyon csúnyán a labdákat, sima ziccerbe hozva a Bullst! Úgy érzem jobbak vagyunk, de ezekkel a hibákkal közel tartjuk magunkhoz a Chicagot, ha odatesszük magunkat, olyan dolgokat művelünk védekezésben, hogy öröm nézni! LeBron picit megsérült, de 17 pont így is eddig...Let's go Heat!
Hihetetlen...a baromságainkkal megint felhoztuk a Bullst +11-ről...Rose nagyon megy most, olyanokat dob, hogy elképesztő. És most meg kiegyenlít...először a meccs folyamán, nem vezetünk! 7 perccel a vége előtt. A bután ellenfélnek passzolt labdákból elegem van...
Wow, mi dráma a vége

De győzelem! Rose 93-94-nél odaáll a vonalra 12/12 addig, és kihagyja mindkettőt...ellentámadásból LeBron játssza el ugyanezt! 22, ill. 17 mp-nél...Volt itt minden! Bírói elemzés, feldobás, Chalmers-büntető, lepattanó, amit kiejt a Bulls, de mégis összeszed, 9,9-nél Rose kap labdát és keresi a tiszta dobást, amivel egyenlíthet, de Haslem tanári védekezéssel állítja meg! Igazából a vége baromi izgalmas lett, viszont egyetlen egyszer sikerült egyenlíteni a Chicagonak, végig mi vezettünk, jobbak voltunk a palánk alatt, amikor koncentráltunk, akkor 8-10 ponttal vezettünk, aztán buta hibák és máris 2-4-re jöttek fel, ez ment végig. Nagy meccs volt, James és Rose hatalmasat játszott, nálunk még Bosh, Chalmers kiemelendő, illetve Haslem, Cole meg egy-két szép jelenet mellett rengeteg hibával játszott, őt most negatívan emelném ki. Wade 16/4 mezőnyből, elég gyenge volt ma. Amúgy érdekes, a Bullsnál összesen 7en szereztek pontot, viszont Rose 34-e mellé a kezdő összes tagja 10 v 11 pontot dobott, ehhez jött még Korver 9 és Gibson 8 pontja. Nálunk viszont James 35, Bosh 24, Wade 15, a többiek alig tettek ehhez vmit hozzá. Nekem hatalmas flash volt ez a meccs, végig izgultam, idegeskedtem, idén talán először

Nekem ennek most nagyon PO-hangulata volt

Let's go Heat!