Visca El Barca

Akkoriban azért elviselhetőbb volt. Sajnos ma már az van, ha vki lát 3 meccset, az már szakértőnek érzi magát, és elkezd cikkeket írogatni, focis blogokat, oldalakat csinálni.shutterisland írta:azért látszik, mekkora csapat ez a barcelona, elég egy APRÓBB hullámvölgy, és máris mindenki ezen pörög...de még olyanok is, akiknek nem hogy a spanyol focihoz, hanem úgy en bloc a focihoz sincs semmi közük
rohadtul idegesítenek ezek a majmok, de egyben jelzés is, milyen nagyok ezek a srácok.
őszintén szólva a galaktikus real idején nem nagyon voltam még képben, meg netközelben sem igazán, de gondolom akkoriban is ekkora öröm lepte el a közvéleményt 1-1 betli után....
Ezt kéne Barca részről megérteni,hogy nem a 0-0 betli miatt van ez a kritikafogalmazás, és a kételkedés. Egész évben döcög a csapat, nem volt egy 2hónapos olyan szakasz, amikor mindenkit könnyedén vert a csapat.shutterisland írta:azért látszik, mekkora csapat ez a barcelona, elég egy APRÓBB hullámvölgy, és máris mindenki ezen pörög...de még olyanok is, akiknek nem hogy a spanyol focihoz, hanem úgy en bloc a focihoz sincs semmi közük
rohadtul idegesítenek ezek a majmok, de egyben jelzés is, milyen nagyok ezek a srácok.
őszintén szólva a galaktikus real idején nem nagyon voltam még képben, meg netközelben sem igazán, de gondolom akkoriban is ekkora öröm lepte el a közvéleményt 1-1 betli után....
Bárcsak mindig ilyen nyilatkozatokat hallanánk tőle...daffy írta:„Hét pont olyan sok lenne? A sajtó talán úgy gondolja, de én nem értek egyet velük”
„Az emberek, akik azt írják, hogy már bajnokok vagyunk, és a Barcelona nem jöhet vissza a párharcba ugyanazok, akik ezelőtt megpróbáltak minden eszközzel konfliktusokat és széthúzásokat szítani a Real Madridban.”
„Amint pontokat fogunk veszíteni ők lesznek az elsők, akik azt fogják mondani, hogy krízisben vagyunk. Ők próbálják meg a Real Madridnál uralkodó egyensúlyt megbontani. Nyugodtak vagyunk, és készen állunk megbirkózni mindennel, ami jön. Legyen az jó vagy rossz.”
/José Mourinho/
történetesen teljesen igaza van. lesznek itt még meccsek dögivel és nem szabad elszállni.
Ha jól emlékszem, akkor neveznek egy játékost saját nevelésnek, ha legalább 3 évet töltött a korosztályos csapatokban. Raúl 16 évesen igazolt a Realba, ha jól emlékszem 17 évesen már játszott is.d írta:Azért baromi nagy butaságokat se írjunk, ha nem vagy tisztában az ellenfélről (sem) minimális mértékben, akkor inkább hallgass.Dzsukela írta:Raúl Real nevelésű volt? egyébként, a Real-ról beszélünk, ők mindent megtesznek, csak hogy pénzt kapjanak.(persze, ez nem mindig igaz) de Raúl esetében igen.
A két eset egészen más. A kettő közül Figo volt meglepő. R10-t akkor MÁR messze nem gondolta érinthetetlennek, akkor már érett a távozása. Persze szomorú, h 2 évvel előtte még olyan hirek voltak, h élete végéig szerződést köt a csapattal, aztán meg 2 év alatt ennyire leeresztett.zsírosdeszka írta:Azert Ronaldinhot meg Figot is sérthetetlennek gondolta mindenki. Ha nem jönnek majd az eredmények és nem lesz minden rózsaszín akkor megtörténhet könnyen...
a Realosokat csak a pénz érdekli enyhén szólva bunkó dolog kijelenteni.
Na, Raúl az Atlético-ban kezdte meg pályafutását, majd később a Real Madridhoz ment/szerződött.Azért baromi nagy butaságokat se írjunk, ha nem vagy tisztában az ellenfélről (sem) minimális mértékben, akkor inkább hallgass.
Azért baromi nagy butaságokat se írjunk, ha nem vagy tisztában az ellenfélről (sem) minimális mértékben, akkor inkább hallgass.Dzsukela írta:Raúl Real nevelésű volt? egyébként, a Real-ról beszélünk, ők mindent megtesznek, csak hogy pénzt kapjanak.(persze, ez nem mindig igaz) de Raúl esetében igen.
hitted volna?
na látod...
de lehet Messi lesz még más csapat mezébe
én úgy érzem, hogy azért 2 meccsen még mindig jobbak vagyunk, így ha nem a döntőben kerülünk össze, akkor magunkat tartom esélyesebbnek a továbbjutásra.Nem örülnék, ha a Real nyerné a Bajnokok Ligáját, nem szeretem azt a csapatot.