albicelesteX írta:mi ez a Sherlock?Néztem neten de nem találok róla semmit...
http://www.imdb.com/title/tt1475582/
1. évadot megnéztem, nagyon tetszett. A vége hatalmas volt.
Mikor belépett a meleg srác egy jelenet erejéig, akkor gondoltam, hogy lehet ő lesz a "főgonosz", mert nem sok értelmét láttam annak a jelenetnek, de aztán elhessegettem magamtól ezt a gondolatot, mert nem tudtam elképzelni egy ilyen szerepbe ezt a kis teszetosza hülye gyereket.
Aztán a végén, mikor megjelent a srác, hát nagyot néztem, és akkorát játszott abban a pár percben, hogy csak úgy lestem.
Mintha egy teljesen másik színészt láttam volna. (Hát igen itt kezdődik valahol a színészet.
)
Kíváncsian várom a folytatást.
Más: Anyum tegnap óta betegen fekszik itthon és betettem neki a LOST-ot. Rendesen darálja. Már az 1x08-nál tart.
Én is bele-bele kukkantottam és elég érdekes olyan szemmel nézni, aki már látta végig a sorozatot. Sokszor írták az emberek, hogy a készítőknek fogalma se volt arról, hogy milyen irányba viszik a sorozatot és, hogy csak a pénz miatt csinálták és mentek el olyan irányba, amilyenbe. Hát nem.

Teli van utalásokkal már az első 2-3 rész is, hogy mi lesz ebből, csak akkor még az ember ennek nem tulajdonított jelentőséget.
Például a 2. részben Locke Walt-tal játszik olyan nem tudom milyen játékot.
És, már akkor is pont ő, a sötét és a fehér ellentétéről beszél... Akkor, mikor Jackék megtalálják a barlangban "Ádámot és Évát", ugyanúgy megtalálják a fekete és fehér kavicsokat (vagy miket
). A konkrétan az első részben feltűnő "füstszörnyetegről" nem is beszélve... stb...stb...
Szóval, tudták ők, hogy mi lesz ebből.