Én sem támogatom a sorsolás semmilyen formáját. Ha csak véletlenszerűen sorsolunk akkor ugye megvan a teljesen kiegyenlítetlen csapatok veszélye. A kalapokat meg mégis hogy gondoltátok mindenki bemondja hogy milyen kalapos?

Aztán nem egyenlőlétszám esetén megy a kérdőiv hogy pl ki nem érzi magát elég jónak az első kalaphoz?.

Sztem teljesen halva született ötlet.
Mindenki válasszon párt , ugye így tudja nézni a másiknak mikor jó gyakorolni. Aztán gyorsan letoljuk az első bajnokságot utána felállítjuk a koefficienseket és úgy alakítjuk hogy még izgalmasabb legyen.
szerintem sokkal jobb lett volna 4vs4-ben, egyel nagyobb pályán nyomni.
a 2vs2-t én nem élveztem, ha van összeszokottság, jobb, de itt nem lesz ilyen, az is jó, ha a versenyre megvannak a csapatok, nem hogy gyakorolni.
4-5 vs 4-5-ben meg rohadt nagy tikitakákat lehet nyomni összeszokottság nélkül is, én úgy játszottam vele ilyen bosnyák meg szerb arcokkal.
Nah eddig lenne 2,5 csapat kb.

4-5 fős csapatokban borzasztóan leegyszerűsödik a védekezés a kapu előtt meg kevés a tudatosság csak a dodzsem megy. 2-2 fős csapat esetén mindkét félre nagy szerep hárul jóval izgalmasabb és kevesebb benne a mák faktor.