Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Andris írta:Én azt gondolom hogy kifejezetten jó volt, főleg a többiekhez képest.
A ziccerét kihagyta, na bumm. idén már 600 ilyet kihagytak a többiek, jobbára az ő passzaiból, most is fabregas.
nem ezen múlnak a dolgok.
Köszönöm szépen a kedvességedab1daL írta:Zolika10 írta:Nem tudja valaki, hogy Messinek milyen az új csukája? Képet is elfogadom
Zolika10 írta:Nem tudja valaki, hogy Messinek milyen az új csukája? Képet is elfogadom

meg kéne említeni azt is amikor melléemelt... hogy ne csak Cesc legyen a hibás
meg kéne említeni azt is amikor melléemelt...Dzsukela írta:Volt neki. Adott egy aranylabdás gólpasszt Cesc-nek, de ő nem tudta átvenni a labdát, pedig volt 5 méter szabad terület.zola8787 írta:Ilyenkor kellene 1 klasszis megoldás a világ legjobbjától nem? Na mind1, nem hibáztatom, gyengén játszott mindenki.

Volt neki. Adott egy aranylabdás gólpasszt Cesc-nek, de ő nem tudta átvenni a labdát, pedig volt 5 méter szabad terület.zola8787 írta:Ilyenkor kellene 1 klasszis megoldás a világ legjobbjától nem? Na mind1, nem hibáztatom, gyengén játszott mindenki.
Azon kb. besírtunk volna mindannyian, ha Ramos megpróbálta volna rápöccenteni, de Messi számít rá, elhúzza a lábát lefordul és megindul labdástól a kapunak.Dzsukela írta:shutterisland írta:én nem mondanám, hogy féreg volt
csak azt mondtam, hogy alapból 3-4 méterrel hátrébb vitette a labdát a spori ezután, tehát alapból ramos volt a "szabálytalan" először
Én Messi helyett áttugrottam volna a labdát, amikor Ramos ráakarta rúgni Messi lábára![]()
![]()
Az mekkor Fail lett volna, Ramos meg még reklamálni sem birt volna, mivel nincs mit. Azt meg nem lehet kireklamálni, hogy adjon Messinek sárgát, mert átugrotta a labdát!
shutterisland írta:én nem mondanám, hogy féreg volt
csak azt mondtam, hogy alapból 3-4 méterrel hátrébb vitette a labdát a spori ezután, tehát alapból ramos volt a "szabálytalan" először
Pontosan. ÉS emiatt Ramos nem féreg, a focisták 99%a csinál ilyet, hátha előkerül a sárga, ebbe semmi féregség sincs, igazából mákja volt Messinek, mert ez sárga lapot érő momentum volt ha előtte a bíró figyelmeztette, hogy tartsa be a 9 m-t.shutterisland írta:ramos direkt belerúgta, hátha kiharcol egy sárgát.
ja, és a spori aztán rászólt ramosra, hogy vigye 3-4 méterrel hátrébb.
azta, de kell az a februári szám de nagyonLego írta:Eddig még nem láttam így most megemlíteném, hogy Messi lesz a Time magazin februári számának a címlapján, ami igen nagy elismerés már csak azért is, mert nagyon kevés sportoló mondhatja el magáról, hogy szerepelt a címlapon ennél a magasan jegyzett lapnál.
A Barca hivatalos oldalán találtam, érdemes megnézni: http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... e-magazine
Ui.: Különösen a szerkesztőknek ajánlom.

shutterisland írta:ramos direkt belerúgta, hátha kiharcol egy sárgát.
ja, és a spori aztán rászólt ramosra, hogy vigye 3-4 méterrel hátrébb.
Ilúvatar írta:
LoL, Ramos a kis féreg. Najó, annyira nem, mivel nem bikázott bele Messibe