Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tegnap láttam, nekem szinte ugyanezek voltak a gondolataim, sokkal többet kilehetett volna hozni belőle, bakikból tényleg volt elég és néhány poén sem passzolt a filmbe.Sanama írta:Lopott idő: 10/8
Simán lehetne 9 vagy 10es film, de nem Justin Timberlake főszereplésével, illetve nem ennyi hülye bakival.Az alapötlet nagyon tetszik,viszont nem értem,hogy lehetett ennyi hibát elkövetni benne.
Akkor most ez jön! Igazából fordítva kellett volna, mert a Sharidan-Lewis kombóban ez jött előbb, de így is jó. Bár én az Apám nevébent én jobban szeretem, habár drámai életben Christy Brown mégiscsak veri a Conlon-családot (egy kicsivel)...messideco írta:Apám nevében
Nagyon felkavarta az érzelmeimet ez a film. Valahogy az volt az érzésem, hogy sokkal jobban ki lehetett volna emelni a drámai szálat az egészből. Emiatt nem lehet tökéletes a film, másképp az.

Bob_Marley írta:Ha ezt megnézted kíváncsi vagyok az értékelésre!Illetve ezzel a filmmel kapcsolatban csak nekem van olyan érzésem, hogy nagyon hajaz az Árva című filmre?Ilúvatar írta:jön le két film:
Case 39 (Renee Zellweger)

szerintem egy beteg film, és bár az árvát nem láttam, így nem tudom hasonlítani, annyit mondok előre, hogy hátborzongatóóóóóóóóBob_Marley írta:Ha ezt megnézted kíváncsi vagyok az értékelésre!Illetve ezzel a filmmel kapcsolatban csak nekem van olyan érzésem, hogy nagyon hajaz az Árva című filmre?Ilúvatar írta:jön le két film:
Ha ezt megnézted kíváncsi vagyok az értékelésre!Illetve ezzel a filmmel kapcsolatban csak nekem van olyan érzésem, hogy nagyon hajaz az Árva című filmre?Ilúvatar írta:jön le két film:

lost highwayt meg az inland empiret néztem, de egyik sem tetszett, sőt, nagyon nem tetszett, uhogy a többivel nem is próbálkozom.messideco írta:Kubrick tényleg elég véleményes szokott lenni a filmkedvelők körében.
David Lynch-filmeket néztél?

- forrest gump jó, de vhogy nem került fel a listára. most h mondod, lehet felteszem vmi helyére, bár nagyon nehéz bármitől is megválnom. amugy sok ilyen film van ami ott lehetne, de nincs ottmessideco írta:Kóser lista, igaz csak felét láttam ezeknek![]()
De miért nincs ott a Forrest Gump? Vagy Keresztapa...
Hitchcockkal nem vagy barát?
Kubrick neked sem jön be tulságosan?
Egy pár kérdés jutott eszembe

10-et nem, 50-et igen. ugy ahogy sorrendben vannak.messideco írta:nehéz lesz, de leírod a kedvenc 10 filmedet?![]()

Ami jó abból kell egy amerikai változat is.BNndr írta:Szerintem aki a Tetovált lányt akarja megnézni, az mindenképpen az eredeti, 2009-est nézze. Egyáltalán nem értem, hogy miért kellett remaket készíteni belőle, hiszen az eredeti nem régi, a kivitelezés sem gyenge, a színészi játék sincs a béka segge alatt. SŐT! Minden a toppon van.
Szóval aki egyiket sem látta, az maradjon a réginél.
Még nincs.Mihu írta:Nemtudom hogy ez tiltott tevékenységnek számít-e itt, ha igen, akkor vállalom a következményeit, de a Tetovált lányhoz van már felirat? Mert én 10 perce keresek hozzá magyar feliratot, de csak a 2009-es svéd változathoz találtam csak.