USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.31. 02:45:56

kanty írta:
A kiemelt részen a lényeg, persze még jelenleg is a liga egyik legjobbja. Ha jönne egy normális irányító, nem kell klasszis, csak legyen gyorslábú és hozzon egy közepesnél kicsit jobb teljesítményt, plusz padra 1-2 ember, aki tényleg tud segíteni, akkor teljesen más lenne a leányzó fekvése. :) Ezért is elég fájó, h Odom és Brown nincs.
DE még reménykedek, h meglesz Bryatnek a 6. gyűrűés a 7. :D
Arenas???? :lol:
A kulcsszó a normális, de szóba hozták a Lakers-szel!Ahogyan Sessions-t is!Vagy esetleg Calderón?
Mi meg kopogtatunk Kaman-nél, hogy vásárolják ki, s jöjjön hozzánk!Ilyen ínséges magas ember poszton, nagyon jól jönne a német viking :lol:

Rondo meg elég érdekes, azt írták lehet egész februárt kihagyja, aztán most meg lehet utazik Clevelandbe!Akiket jó lenne megverni holnap RR9 nélkül is! :lol:

Ezt meg Mennyein találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=-hopPu33 ... r_embedded#!
Kis Philly promo :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.31. 00:30:44

Zolee23 írta:Kétségtelen hogy Bryant zseniálisan játszik idén, 53%-os TS% kicsit sovány, bár 30 pontot átlagol, így elfogadható (55-56 a ligaátlag). James viszont az utóbbi években, és idén is, jobb nála ez egyértelmű. Azon kívül hogy minden lényeges mutatóban jobb számokat hoz, James 62%-os TS%-al dolgozik, és átlagol 29.5 pontot, ez HOF szint. Jordan és Bird legjobb szezonjaikban hoztak ilyen és ehhez hasonló számokat.
Jah, csak Jordan ha game winning situation volt, akkor megoldotta, James meg megy sírni a sarokba, amíg Wade elintézi helyette. :twisted:
Zolee23
Capitá del Barça

2012.01.30. 23:26:07

Kétségtelen hogy Bryant zseniálisan játszik idén, 53%-os TS% kicsit sovány, bár 30 pontot átlagol, így elfogadható (55-56 a ligaátlag). James viszont az utóbbi években, és idén is, jobb nála ez egyértelmű. Azon kívül hogy minden lényeges mutatóban jobb számokat hoz, James 62%-os TS%-al dolgozik, és átlagol 29.5 pontot, ez HOF szint. Jordan és Bird legjobb szezonjaikban hoztak ilyen és ehhez hasonló számokat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.30. 22:46:37

Bob_Marley írta: Tocy, Game, Kalap, neobarca,kanty, Eazzy, Messifan rendre leírja mi a helyzet a csapataikkal :lol: csababarca, fcbarca0827, ozsi s még sokan mások kevésbé aktívak
Nekem sajnos nincs időm meccseket nézni,általában csak összefoglalókat nézek meg,meg a statisztikai mutatókat szoktam figyelemmel kísérni az alapszakaszban.
A PO más,azt nézni fogom,akkor aktívabb leszek. :)
De egyébként nem vagyok nagy szakértője a sportágnak,pedig űztem is egy időben :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.30. 22:21:35

Sanama írta:Meg nem mondom melyik évben volt a Detroit bajnok(Wallace tesókkal asszem),de kb. onnantól nézegetem...
Ők csak szimplán két Wallace volt egy csapatban. :P Amúgy valóban akkor nyert a Detroit 4:1-re a Lakers ellen.
Sanama írta:Na akkor volt a Lakersben: Payton,O'neil,Karl Melon,Bryant
Egész pontosan, O'Neal és Malone. :P
Bob_Marley írta: Tocy, Game, Kalap, neobarca,kanty, Eazzy, Messifan rendre leírja mi a helyzet a csapataikkal :lol: csababarca, fcbarca0827, ozsi s még sokan mások kevésbé aktívak
Tőlem ilyet ne várj. :D Meccseket nem nézek. Nem bírnék végignézni egy mérkőzést angolul... Amikor a Sport TV-ben van meccs, akkor mindig ott ülök a képernyő előtt, de nekem ennyi. :D (Illetve, amikor Lakers meccs van annak megnézem a párperces összefogalóját, meg a nap legszebb jeleneteit, de írni nem tudnék. Azt megteszi a Lakersről Kanty. :D )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.30. 22:21:11

Celticsesként is mindenki fölé emelem Bryantet. Egyszerűen nincs még egy ilyen ember a ligában. Lehetne sorolni hogy miért tart most itt, de elég annyit mondani hogy 33 évesen ő átlagolja a legtöbb pontot.
Nem a semmiért választottam 5. helyen a fantasy drafton :lol: Első héten majdnem 200 pontot vert :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.30. 21:54:31

Nem vagyok egy nagy NBA meg egyáltalán kosárlabda rajongó... de álmatlan éjszakákon évekkel ezelőtt el-el csíptem 1-2NBA meccset, aztán azóta a PO-t ahogy tudom nézegetem. Meg nem mondom melyik évben volt a Detroit bajnok(Wallace tesókkal asszem),de kb. onnantól nézegetem... Na akkor volt a Lakersben:
Payton,O'neil,Karl Melon,Bryant
Vagy valahogy így... :D Még talán Fisher is ott volt.Akkor tetszett meg a Lakers :D

De egyszerűen Bryant volt az,aki megfogott, nálam (kicsit laikusként) Ő a kosárlabda Ronaldinhoja :D Számomra. :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.30. 21:48:12

Sanama írta:
A jó öreg Kobe végigveri az egész ligát :)
A kiemelt részen a lényeg, persze még jelenleg is a liga egyik legjobbja. Ha jönne egy normális irányító, nem kell klasszis, csak legyen gyorslábú és hozzon egy közepesnél kicsit jobb teljesítményt, plusz padra 1-2 ember, aki tényleg tud segíteni, akkor teljesen más lenne a leányzó fekvése. :) Ezért is elég fájó, h Odom és Brown nincs.
DE még reménykedek, h meglesz Bryatnek a 6. gyűrűés a 7. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.30. 21:40:51

kanty írta:
Sanama írta:Lakersbe nem megy Howard?
Még semmi biztos nincs. Howardot a fél liga akarja, h úgyhogy bőven válogathat. Én őszintén nem hiszem, h jönni fog, ahogy kinéz ez a csapat az elkövetkező 2-3 évben nem lesz bajnokesélyes, persze a PO-ba sok minden megtörténhet, de ha a realitást nézzük, akkor úgy a rájátszás második köré néz ki. Howard pedig a gyűrűre hajt.
A jó öreg Kobe végigveri az egész ligát :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.30. 21:37:45

Sanama írta:Lakersbe nem megy Howard?
Még semmi biztos nincs. Howardot a fél liga akarja, h úgyhogy bőven válogathat. Én őszintén nem hiszem, h jönni fog, ahogy kinéz ez a csapat az elkövetkező 2-3 évben nem lesz bajnokesélyes, persze a PO-ba sok minden megtörténhet, de ha a realitást nézzük, akkor úgy a rájátszás második köré néz ki. Howard pedig a gyűrűre hajt.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.30. 21:07:33

Lakersbe nem megy Howard?
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.30. 21:04:21

Megvan a Lakers idei második(!!) győzelme idegenben. A Wolvest vertük. A végét majdnem sikerült elszórakozni, de szerencsére valahogy behúztuk.

Kobe újabb rekordot tudhat magáénak, eddig 9936 mezőnykosara van és ez klubcsúcs. Jó volt Bryant, 34 pont mellé jött 12 lepattanó is.
Gasol úgy lehet, h meghallotta, h itt fórumon is ment a soft téma, :lol: 28 pontot dobott spanyol, főleg az elején volt nagyon meggyőző.
Bynum is 21 pontot kapart össze, de melléje csak 7 lepattanó.

Bekövetkezett, amitől tartottam, MWP újra kezdő. :lol: A kapott lehetőséggel élt is= 2 pont. A pad továbbra is nagyon kevés.
Héten még jön a Charlotte, Denver és a Utah.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.30. 20:32:41

Azért ez, hogy az NBA All Star gála nem nagy taktikázás, az csak pár éve megy, azért korábban eléggé komolyan vették. Biztosan vannak nagyon jók 80-as 90-es évekből is, de mivel én fiatal vagyok, engem a 2001-es fogott meg. Na ott élet-halál harc ment a végén, és éppen hogy nyert Kelet. Nézzétek meg azt a gálát, ha lehetőségetek van, majd nézzetek meg mondjuk egy tavalyit. Röhögni fogtok a különbségen.

Összefoglaló a 2001-ről, bár ez az izgalmakat nem tükrözi rendesen:
http://www.youtube.com/watch?v=o-EGCkdX5g8#

Áhh, végtelenszer megtudnám nézni ezt a videót! Minden benne van amiért megszerettem ezt a sportot. Iverson alapvonalon kifelé szállós pontja Carter passzából...áhh...Carter zsákok...Bryant-Garnett oda vissza passzok, Marbury két triplája egymás után, meg az a passz saját magának vissza Divac háta mögött...Mutombo szedett vagy 20 pattanót mellesleg. Áhh, sírok, olyan jó volt :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.30. 20:24:45

ferninho írta:hát őszintén szólva én még soha nem láttam Pro Bowl meccset, ezért gondoltam majd most meglesem...
és ez mégis mi a jó édes lófütty volt? :D
én értem, hogy nem akarják komolyan venni meg minden, de egyszerűen rossz volt nézni :D én elhiszem, hogy ilyen egy gála meccs, de kb álltak a pályán, 1 emberke elfutott, a QB odapasszolta és TD, a többi meg állt egy helybe... és ennyi volt a játék... (az első futójáték meg valami tragikomikus volt :D )
borzasztó volt na... :D
még az első félidő se bírtam végignézni...
Na jah, ebben a sportban a küzdelem a lényeg, a harc, hogy vért izzadnak a pályán. Ezt gálaszerűen nem lehet csinálni. Bezzeg az NBA-ben, ahol csak az alley-oop, a hát mögötti passz, a zsákolás megy 3 és fél negyeden keresztül, ( amik azért sztem baromi látványosak ), majd az utolsó mjuk bő 5 percben meg megy a küzdelem a győzelemért, és főleg az MVP-címért :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.30. 20:13:07

ferninho írta:hát őszintén szólva én még soha nem láttam Pro Bowl meccset, ezért gondoltam majd most meglesem...
én értem, hogy nem akarják komolyan venni meg minden, de egyszerűen rossz volt nézni :D én elhiszem, hogy ilyen egy gála meccs, de kb álltak a pályán, 1 emberke elfutott, a QB odapasszolta és TD, a többi meg állt egy helybe... és ennyi volt a játék... (az első futójáték meg valami tragikomikus volt :D )
A Pro-Bowlt én se csípem. Szerintem az egyetlen nézhető All-Star meccs a major sportokban az az NBA All-Star. Na az se azért, mert annyira nagy taktikai harc folyik. :D
ferninho
Madridista

2012.01.30. 09:15:18

hát őszintén szólva én még soha nem láttam Pro Bowl meccset, ezért gondoltam majd most meglesem...
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.30. 02:22:29

Kikaptunk a Cavstől...87-76-ra vezettünk és Irving beintézte és nyertek 88-87-re, hihetetlen!Ezután a 3 meccs után, nyerni kellett volna!Elég bosszantó, de legalább Ray remek meccsel tért vissza, kedden visszavágó Clevelandben!

Pietrus 10 perc körüli lesz, persze ahogy most sérülések vannak ez dagad!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.30. 00:38:12

Mi volt itt a végén! :shock:

Heat +1, Rose dobhatott 2 büntetőt (idáig 12/12), erre kihagyta mindkettőt, másik oldalon James büntetőzhetett, de ő is kihagyta mindkettőt, de Wade-nek köszönhetően visszaszerezték a labdát, Chalmers büntetők, de csak 1 ment be. Heat +2, de Rose kihagyta az utolsó dobást, Bosh pedig dobhatott még 2 büntetőt 0,2-vel a vége előtt. Simább is lehetett volna, csak mindig sikerült leadni az előnyt.

James meg hiába játszik God Mode-ban (ma is 12/23 mezőnyből, 35/11/5, mondjuk 6 TO) egész évben, ha az utolsó 1-2 percben szoros az állás, akkor nem szabad labdát kapnia. Most is az utolsó percben 0/2 mezőnyből + 2 kihagyott büntetőt. Bosh-nak viszont ma is jár a dicséret, összehozott egy korrekt 24/12-t, nem is értem, hogy miért nem őt erőltették a végén. Wade katasztrófa volt, néha látszik rajta, hogy nem teljesen 100%-os, volt, hogy a gyűrűhöz nem értek a dobásai.

Viszont a nap legnagyobb jelenete, hogy Boozer gyerekei "Let's Go Heat"-et ordibálnak. Milyen már, hogy a saját fiaid is ellened szurkolnak... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.29. 22:02:22

Első negyed után 2-vel megyünk, de volt az 11 is. Viszont most már magára talált Rose és a védelmük is, valamint nálunk volt egymás után két nagyon-nagyon csúnya TO, ezzel feljöttek. Légibemutató most is megvan, illetve a negyed első felében megvolt :D

Na, megint volt már +12 is, erre megint jönnek fel, mint a talajvíz...LeBron ebben a negyedben még nem is nagyon játszott, fel van kötve a karja...kell még a sérülés végülis :(

Na, félidőben "csak" 5--tel megyünk, oda kellene már figyelni rendesen! Néha úgy kiengedünk fejben, hogy hihetetlen. Ilyenkor hátul butaságokat csinálunk, elöl elkapkodva, értelmetlenül engedjük el a dobásokat, valamint eladjuk nagyon csúnyán a labdákat, sima ziccerbe hozva a Bullst! Úgy érzem jobbak vagyunk, de ezekkel a hibákkal közel tartjuk magunkhoz a Chicagot, ha odatesszük magunkat, olyan dolgokat művelünk védekezésben, hogy öröm nézni! LeBron picit megsérült, de 17 pont így is eddig...Let's go Heat!

Hihetetlen...a baromságainkkal megint felhoztuk a Bullst +11-ről...Rose nagyon megy most, olyanokat dob, hogy elképesztő. És most meg kiegyenlít...először a meccs folyamán, nem vezetünk! 7 perccel a vége előtt. A bután ellenfélnek passzolt labdákból elegem van...

Wow, mi dráma a vége :shock: De győzelem! Rose 93-94-nél odaáll a vonalra 12/12 addig, és kihagyja mindkettőt...ellentámadásból LeBron játssza el ugyanezt! 22, ill. 17 mp-nél...Volt itt minden! Bírói elemzés, feldobás, Chalmers-büntető, lepattanó, amit kiejt a Bulls, de mégis összeszed, 9,9-nél Rose kap labdát és keresi a tiszta dobást, amivel egyenlíthet, de Haslem tanári védekezéssel állítja meg! Igazából a vége baromi izgalmas lett, viszont egyetlen egyszer sikerült egyenlíteni a Chicagonak, végig mi vezettünk, jobbak voltunk a palánk alatt, amikor koncentráltunk, akkor 8-10 ponttal vezettünk, aztán buta hibák és máris 2-4-re jöttek fel, ez ment végig. Nagy meccs volt, James és Rose hatalmasat játszott, nálunk még Bosh, Chalmers kiemelendő, illetve Haslem, Cole meg egy-két szép jelenet mellett rengeteg hibával játszott, őt most negatívan emelném ki. Wade 16/4 mezőnyből, elég gyenge volt ma. Amúgy érdekes, a Bullsnál összesen 7en szereztek pontot, viszont Rose 34-e mellé a kezdő összes tagja 10 v 11 pontot dobott, ehhez jött még Korver 9 és Gibson 8 pontja. Nálunk viszont James 35, Bosh 24, Wade 15, a többiek alig tettek ehhez vmit hozzá. Nekem hatalmas flash volt ez a meccs, végig izgultam, idegeskedtem, idén talán először :D Nekem ennek most nagyon PO-hangulata volt :D Let's go Heat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.01.29. 23:46:34-kor.
lijacska
Jugador del Barça

2012.01.29. 21:21:35

nem mondom, hogy mindig de a http://www.firstrow.tv/
elég tűrhető streamek találhatók. Az NFL, NBA itt keressem először.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.29. 21:15:32

Ha valaki talál az esti Miami-Chicago meccshez jó minőségű, lehetőleg angol streamet, akkor az ne habozzon megosztani.:D Én mostanában a myp2p-vel és a rojadirecta-val próbálkozok, de sajnos az NBA-s streamekből elég kicsi a választék és amik vannak, általában azok is olyan szintűek, hogy nem nagyon látszik a labda sem, annyira pixeles.
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.29. 19:16:18

Valaki(k) nem szeretne/szeretnének LP-re összedobni pénzt,mert nagyon támogatnám,mert már elegem van,hogy le kell töltenem a meccseket. Vagy valami oldal ahol visszanézhetem felvételről őket? :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.29. 18:58:16

Bob_Marley írta:Rondo Could be Sidelined the Majority of February

The point guard was vague about his expected return, offering, “I am going to play -- one day. Maybe like next -- hopefully before All-Star Break. That’s my goal, to come back before All-Star. I’m going to try to get February, like my birthday, like before Oklahoma.”

2 okból nagyszerű, 1 azért Rondo nélkül más a támadójátékunk, s nem mindig túl fényes, 2;Fantasyban remek hír :? :lol:
Mint Miami khmm izé Boston fan, szerintem te vagy a legilletékesebb a dologban. Szerinted Allan visszatérésével majd mennyire nyirbálják meg Pietrus játékidejét? Azt néztem, hogy tavaly átlagban jóval kevesebb percet játszott mint idén. A kérdés, hogy ez csak a csérüléshullámnak tudható be, vagy csak szimplán a jobb teljesítményért több perc jár?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.29. 17:42:09

Rondo Could be Sidelined the Majority of February

The point guard was vague about his expected return, offering, “I am going to play -- one day. Maybe like next -- hopefully before All-Star Break. That’s my goal, to come back before All-Star. I’m going to try to get February, like my birthday, like before Oklahoma.”

2 okból nagyszerű, 1 azért Rondo nélkül más a támadójátékunk, s nem mindig túl fényes, 2;Fantasyban remek hír :? :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.29. 15:53:17

Eazzy írta:
Tocy írta:Ma NFL Pro Bowl! Egyik oldalon Mojo-Foster révén baromi erős futójáték a D-ben Lewis, Reed, Suggs stb, a másikon erős passzjáték jó elkapókkal, és jó D-vel, nagyon kíváncsi leszek!
Azért a másik oldalon az idei év legjobb futója is ott fog karistolni...Shady McCoy...szóval nem lesz azért erőtlen futójáték a másik oldalon sem. Bár persze a Pro Bowl úgyis csak viccnek jó :D
Én Mojoval elfogult vagyok, szal nekem nen McCoy a legjobb :D Amúgy meg viccnek hát, semmi köze a legjobbakhoz, ahova Cruz, Nelson nem kerül be...de annak meg tökéletes :D
Válasz küldése