Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak lehet h az égadta világon semmit nem érne el vele.Brian 20 írta:Pont most tudná megmutatni Pep, hogy mekkora edző, ha innen összeszedné a csapatot.
Dávid!Dzsukela írta:shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam
amúgy a vicces, hogy a másik oldalon ugyan úgy reagáltak rá, mint én
jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaátaki képben van, tudja ki ő
![]()
![]()
Küldenél nekem egy pü-t arről az "odaát"-ról?mivel már sokszor halottam, hogy erről beszélgettek, de még soha nem kérdeztem rá.
(küld el a weboldal(?) cimét is ha lehet, köszi
shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam
amúgy a vicces, hogy a másik oldalon ugyan úgy reagáltak rá, mint én
jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaátaki képben van, tudja ki ő
![]()
![]()
amúgy elhiszem, hogy rohadtul elegetek van messiből, de ezzel a váltással ti járnátok jól amúgyzsírosdeszka írta:Eléggé félresikerült képek...
Ebben a szezonban mi már behúztunk három kupát:)egyet ráadásul 2edzéssel a realmadrid ellen:)ha csak a kupát hozzuk ha hozzuk akkor is elégedett leszek!!!törvényszerű egy kis vissza esés!!!Dzsukela írta:Nehogy az legyen, mint tavaly a Madriddal.
Ők megynerték a király kupát, viszont a bajnokságot, és a BL-t nem![]()
![]()
![]()
![]()
Ez mit jelent? hogy mi nyerjük meg a király kupát(elég nagy rá az esély) ők meg, mint mi tavaly, a Bl-t és a bajnokságot!?
minden jót kívánok neki. köszi a kupát és a ligát(?),de nem vagyok vevő a stílusára és lassan a szurkolók semzalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
boccs ha volt mar de szerintetek ez igaz?
Szerintem akkor lép, ha megnyeri mindkettőt, vagy ha egyiket se.S.Agüero írta:ha megnyeri a BL-t+Ligát...zalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
talán.
simán kinézem Mouból, hogy ha megnyeri a ligát legalább, ami biztos, akkor lelécel.S.Agüero írta:ha megnyeri a BL-t+Ligát...zalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
talán.
ha megnyeri a BL-t+Ligát...zalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
Sanama, neked túl kevés elég ahhoz hogy elkezdj minden létező dolgot sötéten látni.Sanama írta:pontosan...Dzsukela írta:Nehogy az legyen, mint tavaly a Madriddal.
![]()
![]()
![]()
Ez mit jelent? hogy mi nyerjük meg a király kupát(elég nagy rá az esély) ők meg, mint mi tavaly, a Bl-t és a bajnokságot!?
pontosan...Dzsukela írta:Nehogy az legyen, mint tavaly a Madriddal.
![]()
![]()
![]()
De komolyan mondom: nézd meg, mit nyújtott tegnap Xavi?looka írta:
Nem mondod komolyan, hogy Te le mernéd ültetni a sztárokat a padra, 7 pontos hátrányban az ősi rivális mögött, mikor minden szurkolód azt várja, hogy felállj a padlóról és küzdj az utolsó vérig?
Hát igen, sajnos ez az az eset, ahol elméletileg nem lenne sok az a 7 pont, de gyakorlatilag rengeteg. Ha azt nézzük, hogy a Real nem nagyon akar hibázni a bajnokságban, mi pedig "sorra" rontjuk el a meccseinket, hát....LG írta:Elméletileg nem lenne sok a 7 pont, főleg, h lesz még egy hazai klasszikusunk, ahol azért nagyon esélyes, h három pontot hozunk rajtuk. De ha nem történik nagy változás, akkor nemhogy csökkenni nem fog a Madrid hátránya, hanem nőni fog.
Lehet rotálni, ha van értelme, de nem az eredményesség kárára. Azt egy 7 pontos hátránynál, amiből 3-at még biztosan be lehet hozni, sem magunkkal, sem a szurkolókkal szemben nem tehetjük meg, hogy feladjuk és olyan felállásban játszunk mint a bl meccsen. Mert azért két dolgot ne feledj: Annak a meccsnek nem volt nagy tétje, ráadásul könnyebb úgy eredményt elérni, hogy az ellenfelek nem igazán ismernek és elkezdesz játszani úgymond felszabadultat tét nélkül. Ez egy meccsen működhet, sokon nem. Nyúljon a fiatalokhoz bátran ( szerintem eddig is tette, tegnap nem, ez tény, de egyébként elég sűrűn játszott fontos meccseken is Cuenca, vagy Thiago), de nem mindenáron és főleg nem az eredmények rovására.G.Gabe írta:Nem csak a fiatalok. De bizony nagyobb hangsúlyt kell rájuk fektetni, hagfyni kell őket játszani, kockáztatni kell. Mert igenis, azért a sikereinkhez azért kellett a jó rotálás, és a fiatalok sikeres beépítése a csapatba. Most Pep nem meri ezt meglépni.Kalap1988 írta: Olyan nincs, hogy innentől csak fiatalok, pihentetünk és és hagyjuk a bajnokságot... Remélem ezt azok sem gondolják komolyan, akik leírták. Egy paródiában esetleg, de valójában ilyen nincs.
Egyébként emlékeztek az utolsó BL-meccsünkre? Ahol szinte csak a B-csapat állt ki az oroszok ellen, és gáláztak.
Ha ott bizonyíthattak, és éltek is a lehetőséggel, akkor a bajnokikon miért nem kapnak több lehetőséget?