Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.29. 22:40:33

Brian 20 írta:Pont most tudná megmutatni Pep, hogy mekkora edző, ha innen összeszedné a csapatot.
csak lehet h az égadta világon semmit nem érne el vele.

csatlakozom ahhoz a többséghez, aki egyebkent azt vallja, h biztosan fog még botlani a madrid, viszont mi is...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Brian 20

2012.01.29. 22:26:08

Fogadkozunk már megint. Nem ment el a liga? 8 pontot vesztett a Madrid eddig. 7 a hátrányunk, nézve a rúgott gólokat, hát nagyon esélytelen a helyzetünk. Pont most tudná megmutatni Pep, hogy mekkora edző, ha innen összeszedné a csapatot.
miihii
KHAL

2012.01.29. 22:12:20

Dzsukela írta:
shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam :D
amúgy a vicces, hogy a másik oldalon ugyan úgy reagáltak rá, mint én :D

jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaát :D aki képben van, tudja ki ő :D :D :D

Küldenél nekem egy pü-t arről az "odaát"-ról? :D mivel már sokszor halottam, hogy erről beszélgettek, de még soha nem kérdeztem rá.
(küld el a weboldal(?) cimét is ha lehet, köszi :lol:
Dávid!

A sötét oldal dolgait hagyjuk odaát,okés? :wink:

Dzsukela!

Te meg olvasd el a PÜ-t,amit küldtem,különben gyorsan életbe lép,amiket írtam!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.29. 22:11:52

a nagy rivális több hazai weboldala közül az egyik, talán a legismertebb :D
csak tilos onnan idézni, asszem. :)
Dzsukela
Barça B

2012.01.29. 22:06:32

shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam :D

jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaát :D aki képben van, tudja ki ő :D :D :D

Küldenél nekem egy pü-t arről az "odaát"-ról? :D mivel már sokszor halottam, hogy erről beszélgettek, de még soha nem kérdeztem rá.
(küld el a weboldal(?) cimét is ha lehet, köszi :lol:
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.29. 22:03:27

zsírosdeszka írta:Eléggé félresikerült képek...
amúgy elhiszem, hogy rohadtul elegetek van messiből, de ezzel a váltással ti járnátok jól amúgy :D
főleg, hogy a mi focinkba ronaldo szerintem nem illene bele :D

ja, még jó, hogy erre semmi esély nincs :D
zsírosdeszka
A Madridista

2012.01.29. 22:00:25

Eléggé félresikerült képek...
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.29. 21:48:38

ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam :D

Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.29. 21:44:29

Kép
Kép
Kép
Kép
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.01.29. 14:02:36

Valaki be tudná nekem linkelni azt a képet amin a Pep team trófeái vannak illetve a real összetört kupája???:)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.01.29. 13:45:35

Dzsukela írta:Nehogy az legyen, mint tavaly a Madriddal.
Ők megynerték a király kupát, viszont a bajnokságot, és a BL-t nem :lol: :? :evil: :cry: :) Ez mit jelent? hogy mi nyerjük meg a király kupát(elég nagy rá az esély) ők meg, mint mi tavaly, a Bl-t és a bajnokságot!?
Ebben a szezonban mi már behúztunk három kupát:)egyet ráadásul 2edzéssel a realmadrid ellen:)ha csak a kupát hozzuk ha hozzuk akkor is elégedett leszek!!!törvényszerű egy kis vissza esés!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
daffy
Madridista

2012.01.29. 13:40:17

zalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555

boccs ha volt mar de szerintetek ez igaz?
minden jót kívánok neki. köszi a kupát és a ligát(?),de nem vagyok vevő a stílusára és lassan a szurkolók sem

wenger papa,itt a lehetőség egy utolsót alkotni,perez úgyis szeret
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.29. 13:28:03

S.Agüero írta:

ha megnyeri a BL-t+Ligát...
talán. :D
Szerintem akkor lép, ha megnyeri mindkettőt, vagy ha egyiket se. :D (legyen inkább az utóbbi :wink: ) Értsd: ha megnyeri mindkettőt, akkor kiskirályként lelép, ha 7 pontos előnyből elbukja a Ligát, és mellette a BL-t is elbukja, akkor elnök+edző bukás van.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Deus
Boixos Nois

2012.01.29. 13:21:21

S.Agüero írta:

simán kinézem Mouból, hogy ha megnyeri a ligát legalább, ami biztos, akkor lelécel.

a BL -t nem hiszem hogy megnyeri a Real....
KépKép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.29. 13:09:14

zalazs88
Barça B

2012.01.29. 12:37:58

http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555

Andris
Adminisztrátor

2012.01.29. 11:29:27

Sanama írta:
Ők megynerték a király kupát, viszont a bajnokságot, és a BL-t nem :lol: :? :evil: :cry: :) Ez mit jelent? hogy mi nyerjük meg a király kupát(elég nagy rá az esély) ők meg, mint mi tavaly, a Bl-t és a bajnokságot!?
pontosan...
Sanama, neked túl kevés elég ahhoz hogy elkezdj minden létező dolgot sötéten látni.

albicelesteX, szerintem ennyi sérülttel még bőven el kéne bírnunk, nem rövid az a pad. Épp csak tegnap egyáltalán nem a megfelelő embereket használtuk onnan.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.29. 11:03:22

pontosan...
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.29. 10:59:54

looka írta:
Nem mondod komolyan, hogy Te le mernéd ültetni a sztárokat a padra, 7 pontos hátrányban az ősi rivális mögött, mikor minden szurkolód azt várja, hogy felállj a padlóról és küzdj az utolsó vérig?
De komolyan mondom: nézd meg, mit nyújtott tegnap Xavi?
Ezt a teljesítményt Thiago is nyújtotta volna. Vagy ott van Adriano. Helyette játszhatott volna Cuenca is. Az igazság az, hogy tegnap pont a két fiatalnak sikerült felpörgetnie a játékot. Meg kell érteni, hogy ezek a játékosok is csak emberek, őket sem lehet a végtelenségig túlterhelni. Nekik is kell a pihenés. Főleg úgy, hogy nyáron meg jön az EB is, ahol csak Alves, Mascerano, Messi nem fog ott lenni.

Nézd meg kik hiányoznak:
Sérült: Pedro, Ini, Villa, Affelay, Alexis sem 100%, Piquével ki tudja mi van, Keita Afrika Kupán. A kispadunk ezáltal nagyon foghíjas.

Üljön ott a kispadon, és ha a fiataloknak nem megy, be lehet állni.
Sajnos nincs más lehetőség, mivel rengeteg a sérült. Ezt neked is be kell látnod. Tudom, hogy most nagy a tét, de nincs más lehetőség, meg kell ezt kockáztatni. Nem hinném, hogy ha most elveszítjük a bajnokságot, akkor Pep repülne, és ízekre szednék. Ebben az idényben már nyert 3 kupát, és még lehet nyerni egy BL-t meg CDR-t. Számomra a BL a legfontosabb. Szerintem arra kellene fektetni a hangsúlyt. Mert -mint már lentebb leírtam- kit érdekelne, hogy a Real nyeri a bajnokságot, ha mi meg megvédjük a BL-címet? Ismét egy történelmi tettet hajtanának végre.
Egy hétig erről cikkezne minden újság a címlapon, a Real győzelme meg egy kétsoros hír lenne a sportrovat legalján.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G.Gabe 2012.01.29. 11:08:48-kor.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Dzsukela
Barça B

2012.01.29. 10:33:44

Nehogy az legyen, mint tavaly a Madriddal.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

Messiboy19
Jugador d'estrella

2012.01.29. 09:46:59

LG írta:Elméletileg nem lenne sok a 7 pont, főleg, h lesz még egy hazai klasszikusunk, ahol azért nagyon esélyes, h három pontot hozunk rajtuk. De ha nem történik nagy változás, akkor nemhogy csökkenni nem fog a Madrid hátránya, hanem nőni fog.
Hát igen, sajnos ez az az eset, ahol elméletileg nem lenne sok az a 7 pont, de gyakorlatilag rengeteg. Ha azt nézzük, hogy a Real nem nagyon akar hibázni a bajnokságban, mi pedig "sorra" rontjuk el a meccseinket, hát....
A madridnak 2-szer kellene még botlania ( ha megverjük őket a klasszikuson ), hogy legalább utólérjük őket, perzse ennek az a feltétele, hogy mi már nem hibázunk többet.
Viszont így már a kupát és a BL-t is be kell húznunk és a bajnokságban még meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.
Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.01.29. 09:36:49

Elméletileg nem lenne sok a 7 pont, főleg, h lesz még egy hazai klasszikusunk, ahol azért nagyon esélyes, h három pontot hozunk rajtuk. De ha nem történik nagy változás, akkor nemhogy csökkenni nem fog a Madrid hátránya, hanem nőni fog.
Egyszerűen nem vesszük komolyan ezeket a meccseket, nem pörgünk fel rájuk eléggé, nem tudjuk hozni a kötelezőket. A Betis ellen is meleg volt a dolog, most jött is az x, amin nem lepődtem meg egy kicsit sem. Most már csak akkor lehetünk bajnokok, ha minden egyes bajnoki meccsre úgy mennénk ki, mintha az életünkért játszanánk, is innen már minden meccset megnyernénk. Hoznánk 3 pontot a Madridon, és a Madrid is TALÁN 2x megbotlana. De lásuk be, erre nincs sok esély.
Van viszont esélyünk a kupára. De azt sem szabad úgy fölfogni, h kiejtettük a Madridot, ezzel meg is nyertük, mert akkor a Valencia ellen úgy fogunk pislogni, mint hal a szatyorban. De komolyan vesszük meg kell lennie.
Illetve a BL-re is egész jó esélyeink vannak. Igazából két meccsen nem nagyon hiszem, h ha odatesszük magunkat, bárki kiejthet minket, még a Madrid sem. Lehet, h most a kupában megszorítottak, de a BL más kávéház. Egy meccsen azonban legyőzhetnek.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.29. 09:24:14

G.Gabe írta:
Kalap1988 írta: Olyan nincs, hogy innentől csak fiatalok, pihentetünk és és hagyjuk a bajnokságot... Remélem ezt azok sem gondolják komolyan, akik leírták. Egy paródiában esetleg, de valójában ilyen nincs.
Nem csak a fiatalok. De bizony nagyobb hangsúlyt kell rájuk fektetni, hagfyni kell őket játszani, kockáztatni kell. Mert igenis, azért a sikereinkhez azért kellett a jó rotálás, és a fiatalok sikeres beépítése a csapatba. Most Pep nem meri ezt meglépni.
Egyébként emlékeztek az utolsó BL-meccsünkre? Ahol szinte csak a B-csapat állt ki az oroszok ellen, és gáláztak.
Ha ott bizonyíthattak, és éltek is a lehetőséggel, akkor a bajnokikon miért nem kapnak több lehetőséget?
Lehet rotálni, ha van értelme, de nem az eredményesség kárára. Azt egy 7 pontos hátránynál, amiből 3-at még biztosan be lehet hozni, sem magunkkal, sem a szurkolókkal szemben nem tehetjük meg, hogy feladjuk és olyan felállásban játszunk mint a bl meccsen. Mert azért két dolgot ne feledj: Annak a meccsnek nem volt nagy tétje, ráadásul könnyebb úgy eredményt elérni, hogy az ellenfelek nem igazán ismernek és elkezdesz játszani úgymond felszabadultat tét nélkül. Ez egy meccsen működhet, sokon nem. Nyúljon a fiatalokhoz bátran ( szerintem eddig is tette, tegnap nem, ez tény, de egyébként elég sűrűn játszott fontos meccseken is Cuenca, vagy Thiago), de nem mindenáron és főleg nem az eredmények rovására.
Shutt! Nem a mi kezünkben van ez tény, de azzal mivel van elébb a csapat, ha Puyol és Xavi leül körömrágva a Real meccs, mint te és imádkoznak, hogy pontokat veszítsen a Madrid? Inkább edzenek, ha meg meccset néznek, akkor a következő ellenfelük meccseit videózzák és ne a Reallal törődjenek. Vagy azzal sem vagyunk előrébb, ha egy Real meccs után elmondja valamelyik játékosunk egy sajt.tájon, hogy nem kapott meg az ellenfél egy jogos 11-est, stb. Szóval abban kétségtelen igazad van, hogy nem a saját kezünkben van a bajnokság, ettől még egy sportembernek magával és a csapatával kell törődnie. Ez mindenhol így van, szerintem annál a csapatnál is, ahol te focizol.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.01.29. 07:50:10

Ez a hét pont eléggé soknak tűnik. Legalább két döntetlen, és egy vereség kéne a Real Madridtól ahhoz, hogy pontban beérjük őket. Ez papíron nem tűnik soknak 18 forduló alatt, pedig az.

Bár a Levante pl az ősszel megfogta a Real Madridot, most még is csak úgy látok esélyt egy esetleges címvédésre, ha a Bilbao, Villarreal, Atlético Madrid, Valencia ötösből legalább kettő megfogná őket (még ha csak döntetlennel is). Nekünk meg kötelező lenne nyerni a Nou Campban ellenük.

S gyakorlatilag innentől kezdve mi már nem hibázhatunk.

A két csapat között a legnagyobb különbség sztem idén abban rejlik, hogy míg mi már 2-0-nál vagy néha 1-0-nál is lezártnak tekintjük a meccset, addig a Real Madrid pl még 3-0-nál is pörög tovább, a további gólokért. Túlságosan visszavesszünk mindig, és erre fáztunk rá az idén. Na meg persze most már az is előjött, hogy bizony rövid az a kispad. Gyakorlatilag tegnap sem volt olyan játékos a kispadon, aki újat tudott volna hozni, v lendíteni tudott volna a csapaton.

Lehet korai kijelenteni, (a legoptimistább Barcelona drukkerek között vagyok), de úgy tűnik, hogy ez a hajó valóban elúszott. Mindenesetre bízom benne, hogy lesznek még meglepetések, és bajnokok leszünk. Bár ha innen bukná el a Real Madrid a bajnokságot, az óriási lebőgés lenne a számukra...

Nincs mese a kupát és a BL-t mindenképp be kell húzni, a bajnokságot pedig meglájtuk majd az idény végén...
albicelesteX
A Vadász

2012.01.29. 05:50:12

Szerintem ez a hajó elúszott.A Bajnokság oda,ezt szerintem nem pesszimizmus kijelenteni.Így viszont minden erővel azon kell lenni hogy a BL-címvédés sikerüljön!!!

Szerk.: Ja és még annyi,hogy most jön ki az,hogy rövid a pad,tavaly nem volt ennyi sérülés és formán kívüli teljesítmény,így nem volt annyira szembetűnő mint most.
Kép
Válasz küldése