looka írta:
Nem mondod komolyan, hogy Te le mernéd ültetni a sztárokat a padra, 7 pontos hátrányban az ősi rivális mögött, mikor minden szurkolód azt várja, hogy felállj a padlóról és küzdj az utolsó vérig?
De komolyan mondom: nézd meg, mit nyújtott tegnap Xavi?
Ezt a teljesítményt Thiago is nyújtotta volna. Vagy ott van Adriano. Helyette játszhatott volna Cuenca is. Az igazság az, hogy tegnap pont a két fiatalnak sikerült felpörgetnie a játékot. Meg kell érteni, hogy ezek a játékosok is csak emberek, őket sem lehet a végtelenségig túlterhelni. Nekik is kell a pihenés. Főleg úgy, hogy nyáron meg jön az EB is, ahol csak Alves, Mascerano, Messi nem fog ott lenni.
Nézd meg kik hiányoznak:
Sérült: Pedro, Ini, Villa, Affelay, Alexis sem 100%, Piquével ki tudja mi van, Keita Afrika Kupán. A kispadunk ezáltal nagyon foghíjas.
Üljön ott a kispadon, és ha a fiataloknak nem megy, be lehet állni.
Sajnos nincs más lehetőség, mivel rengeteg a sérült. Ezt neked is be kell látnod. Tudom, hogy most nagy a tét, de nincs más lehetőség, meg kell ezt kockáztatni. Nem hinném, hogy ha most elveszítjük a bajnokságot, akkor Pep repülne, és ízekre szednék. Ebben az idényben már nyert 3 kupát, és még lehet nyerni egy BL-t meg CDR-t. Számomra a BL a legfontosabb. Szerintem arra kellene fektetni a hangsúlyt. Mert -mint már lentebb leírtam- kit érdekelne, hogy a Real nyeri a bajnokságot, ha mi meg megvédjük a BL-címet? Ismét egy történelmi tettet hajtanának végre.
Egy hétig erről cikkezne minden újság a címlapon, a Real győzelme meg egy kétsoros hír lenne a sportrovat legalján.