A tegnapi meccs a döntetlen tipikus mintapéldája!

Mindkét csapat iszonyat gyengén, fásultan játszott, ez sült ki belőle. Már sokadjára csak azt lehet írni hogy enervált, fásult, dekoncentrált stb. a csapat teljesítményéről. Egyrészt elérkezett a hullámvölgy ami a Pep érában ez idő tájt megszokott. Ebből bizonyosan ki fogunk jönni, és nekünk is lesz olyan periódusunk amikor hosszú időn át nem fogunk pontokat veszíteni ebben biztos vagyok. És ugyanúgy a Madrid is fog még döcögni! Ha így közelítjük meg igenis van még esélyünk a bajnoki címre!
Amiben viszont jobb a Real, az a motiváltság. Ez sajnos törvényszerű. És ehhez képest egy rossz szavunk sem lehet szerintem. Mert tény, idén sok meccset buktunk azért mert motiválatlanul, hanyagul léptünk pályára, de alapvetően még mindig versenyben vagyunk 3 sorozatban is! Plusz ismét megnyertük a Klub VB-t, idény elején begyűjtöttük a szuperkupákat, úgyhogy nem nevezném bukásnak ezt az évet. Főleg hogy még nincs is vége.
Engem is bosszant mert ha csak egy kicsivel jobban odatettük volna magunkat ezeken a meccseken, most nem beszélhetnénk 7 pontos hátrányról. Mert még mindig mi vagyunk a legjobbak. De ez van, és erre tényleg nincs jobb szó mint a törvényszerűség. És örüljünk hogy ez csak ennyire következett be, mert voltak már ennél drasztikusabb visszaesések is.
Mikaos szavaival élve:

amíg van matematikai esélyünk, addig bíznunk kell a bajnoki címben
Visca el Barca