Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezzel a hozzászólással megint csak azt bizonyítod, hogy nálad Messi szent, és sérthetetlen. De lényegtelen. Ugyanolyan ratyi volt tegnap Messi is mint Cesc, Xavi és mindenki.Dzsukela írta:Messi nem cserélhetetlen, nem erről van szó. Hanem arról, hogy Messi bármelyik pillanatban ledöntehti a meccset. Gondoljunk arra, amikor világklasszis labdát adott cesc-nek, asszem még az 1. félidőben, de hát egy VB és EB győztes, Spanyol focista nem tudta átvenni a labdát, lepattant a lábáról, és a jóval 3-4 méterre álló kapushoz pattant. 1-0 a barcának.Tudom, hogy Messi szent és sérthetetlen, de hogy "cserélhetetlen"
Aztán pedig, messi a meccs vége fele adott le egy lövést, ha az bemegy, akkor 2-0, de ha nem, ottvolt megint Cesc, aki kirúgta a stadionból. Messit lecserélni nem jó ötlet, az kész öngyilkosság.
Messi nem cserélhetetlen, nem erről van szó. Hanem arról, hogy Messi bármelyik pillanatban ledöntehti a meccset. Gondoljunk arra, amikor világklasszis labdát adott cesc-nek, asszem még az 1. félidőben, de hát egy VB és EB győztes, Spanyol focista nem tudta átvenni a labdát, lepattant a lábáról, és a jóval 3-4 méterre álló kapushoz pattant. 1-0 a barcának.Tudom, hogy Messi szent és sérthetetlen, de hogy "cserélhetetlen"
Ruben csúszott rá Mascheranora, aztán közösen döntötték fel Gonzalot. Meg is lepett a kiírt sárga. Gondoltam, hogy a spori vagy vak, vagy hülye, ha meg tényleg nem téved a kiírás, akkor valamit beszólhatott. De egyszerűen csak benézte az egyik szerkesztő.Buitre írta:Ruben kapta "azt" a sárgát, tévesen írták ki.
1) Ha hűek maradunk a (nyilván némi alappal bíró) sztereotípiánkhoz, akkor a Real dumája épp, "A bíró a hibás"-szöveg.peccerta írta:Megint csak nem a bíró a hibás ahogy máskor sem,ez real duma!!!!!!!!!!!!!Balinho írta:Azt, hogy kinek könyveli a spori az elsőt, azt csak ő tudja, nem mi és nem a TV-s kollega/rendező. Nincs előttem az első sárga, de valszeg másnak adta, kár ezen pörögni...
tudom hogy ez a mi helyzetünkön nem változtat, de ha a bíró hibázott ekkorát akkor neki se kell mostanában meccset vezetni.Balinho írta:Azt, hogy kinek könyveli a spori az elsőt, azt csak ő tudja, nem mi és nem a TV-s kollega/rendező. Nincs előttem az első sárga, de valszeg másnak adta, kár ezen pörögni...Tdavid írta:megjegyezném hogy Gonzalo két sárgával is a pályán maradt.
mivel elvileg kapott egyet a 39. percben nem?

Megint csak nem a bíró a hibás ahogy máskor sem,ez real duma!!!!!!!!!!!!!Balinho írta:Azt, hogy kinek könyveli a spori az elsőt, azt csak ő tudja, nem mi és nem a TV-s kollega/rendező. Nincs előttem az első sárga, de valszeg másnak adta, kár ezen pörögni...Tdavid írta:megjegyezném hogy Gonzalo két sárgával is a pályán maradt.
én meg ezt nem rád értetettem.Bob_Marley írta:De lehet mert vesztes vagyok???![]()
Azt, hogy kinek könyveli a spori az elsőt, azt csak ő tudja, nem mi és nem a TV-s kollega/rendező. Nincs előttem az első sárga, de valszeg másnak adta, kár ezen pörögni...Tdavid írta:megjegyezném hogy Gonzalo két sárgával is a pályán maradt.
szvsz az egyből piros volt amit ott a végén művelt...Tdavid írta:megjegyezném hogy Gonzalo két sárgával is a pályán maradt.