USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.29. 11:19:59

Tocy írta:Ma NFL Pro Bowl! Egyik oldalon Mojo-Foster révén baromi erős futójáték a D-ben Lewis, Reed, Suggs stb, a másikon erős passzjáték jó elkapókkal, és jó D-vel, nagyon kíváncsi leszek!
Azért a másik oldalon az idei év legjobb futója is ott fog karistolni...Shady McCoy...szóval nem lesz azért erőtlen futójáték a másik oldalon sem. Bár persze a Pro Bowl úgyis csak viccnek jó :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.29. 11:10:51

Kalap, ez egyértelmű, rosszul fogalmaztam, de egyértelmű, hogy csak JELENLEG a két legjobb csapat Keleten. Nincsenek nagy különbségek, az első 6 ( és mostmár a Celtics is ) nagyon közel vannak egymáshoz, a PO-ra pedig ez még kb 10x fordulhat! Most azonban sztem kétségtelen, hogy mi és a Bulls a leghatékonyabb, még akkor is, ha tavalyhoz képest sehol nincs a védekezésünk, persze támadásban meg szervezettebbek, egységesebbek vagyunk. Messze van az még, mikor a döntők következnek, vagyis a rájátszás! Ott dől el minden, oda csak el kell jutni, mondjuk nem árt, ha nem 7-8.-ként. Amúgy meg Nyugaton ki lesz a Thunder ellenfele?

Ma NFL Pro Bowl! Egyik oldalon Mojo-Foster révén baromi erős futójáték a D-ben Lewis, Reed, Suggs stb, a másikon erős passzjáték jó elkapókkal, és jó D-vel, nagyon kíváncsi leszek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.01.29. 15:51:27-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.29. 10:55:54

Ehh...Iggy...nem normális ez az ember teljesen :D 28. szülinapját ünnepelte tegnap, egy szolid tripladuplával, 10 pont, 10 assziszt, 10 pattanó. Ez pedig egy lecke McGee-nek, hogy off the glass dunk sokkal menőbb 6 ember között, mint full egyedül:

http://www.youtube.com/watch?v=IWS5qHgVVGY

Brutál.

Jövőhét kicsit kömény lesz...Magic, Bulls, Heat... :D Biztos vagyok benne, hogy a hülye Magic ellenünk fogja összekaparni magát, és normálisan játszani...mindig e van. Mondjuk nagy fegyvertény lenne a Bulls vagy Heat közül legalább az egyiket megverni. Jót tenne az önbizalmunknak is.
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.28. 21:27:44

Knicks-Heat

Nagyon amatőr, amit a New York művel. Az egész meccsen kb. a taktikájuk abból állt,. h valaki rádobta a vonalon kívülről. 43(!) 3 pontos kísérlet, azért magáért beszél, mondjuk egész jól kijöttek belőle, hiszen dobtak 18 triplát.
Anthony nem játszott, de ha játszik is elég kiszámíthatatlan, Stou pedig eddig hatalmas csalódás, átlagba egy laza 9 pontot esett vissza az elmúlt évhez képest. Nagyon úgy tűnik, h ő és Melo nem tud együtt hatékonyan játszani, ugye találkoztak és megbeszélték a dolgokat, aztán nem tudom, h mi lesz ebből. Persze hosszú még a szezon, de nem úgy tűnik, h a Knicks rátalált a helyes útra. Az első lépés talán egy új edző lenne.
PO meglesz nekik, úgy kb. 6-7-8 helyen, aztán kapnak egy Heat vagy Bullst és ennyi is volt.

A Miami pedig elképesztő, félgőzzel parádéznak. Közbe kiengednek, de érzik, h megtehetik. Wade hatalmas kedvel játszott. James meg takaréklángon dobott 31 pontot, hozzá 7 assist és 8 lepattanó.
Ma a Bullsal játszanak, jó kis derbi lesz. Egyértelműen kiemelkedik a két csapat keleten.

szerk:

Szerintem Bosh sokkal softabb, mint Pau. :lol: A spanyol egy gladiátor Bosh mellett. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.28. 12:48:41

Tocy írta:Holnap fogadjuk a Chicagot, Kelet rangadója :) Sztem ez a két csapat kiemelkedik eléggé, bár vereségekben közel van az Atlanta, Sixers, Indiana is. Visszatért Wade és Rose is, nagyon kíváncsi leszek! Eddig idén szinte minden meccsünkön nyertük a pattanózást, ez most kulcsfontosságú lesz, a Bulls ebben nagyon jó! Ami a legfontosabb: oda kell koncentrálni végig, nem kiengedni, idén sokszor engedtünk könnyű kosarakat, mert nem lépett oda senki, ez a Chicago ellen nem nagyon fér bele.
Tocy, én óvatos lennék a helyetekben: Jelenleg kiemelkedik. Jobb most óvatoskodni, mint később pofára esni. Ez csak egy jó tanács. Jók vagytok, nagyon jók ( ezzel a kerettel az lenne a szégyen, ha nem így lenne), de még bármi lehet. Sok csapat még épülőben és feljövőben van. Ne feledjük, hogy alig volt felkészülés, a ti fizikális játékotoknak kevesebb felkészülési idő kell, mert taktikailag ez a támadójáték egyszerű, mint az egyszer egy ( a védekezés pedig látjuk még össze sem állt, tavaly jobban védekeztetek). Egyelőre kiemelkedik keleten a Bulls és a Heat, de látván a többi csapatot, a 3 említett és hidd el, a szezon végére a Celtics is fel fog zárkózni. Nem lehet következtetést levonni. Mi egyre jobbak vagyunk még úgy is, hogy hiányzik Rondo és Allen. Most úgy néz ki, hála Istennek bejött az, amit mondtam a szezon elején: ( utólag megtudtam, hogy Rivers is ezt nyilatkozta :) ) Ennek a Bostonnak a kor miatt több idő kell összeállni, nem voltak edzések, a sok meccs miatt most is kevés van, ráadásul sok az új játékos. Szerintem keretben erősödtünk bőven a tavaly tavaszi állapothoz képest, úgy hogy nagyon reménykedem az utolsó utáni esélyben és abban, hogy : It's All About 18 !
A Gasoft nagyon találó és igaz is ( bocsánat a spanyol rajongóitól, de ez van, kicsit Bosh szindróma Pau :D )
PCsabi
aka Game90

2012.01.28. 12:38:08

neobarca írta:Vazzzze Rendesen megalázott minket a Miami. Egyszerűen nem megy. Wade-ék zsákolóbajnokságot csináltak. Itt most már nincs mit tenni. Az edzőnek mennie kell... :(
Wade visszatérése kicsit jól sikerült :)

Külön Heat Top 10 is készült :D :
http://www.youtube.com/watch?v=Hn2G318dBXU
kanty írta: Nem tudom, nekem ez nem igazán tetszene. Oké, h Howard kiemelkedik a centerek közül, de a Lakersnek jelenleg nem centerre van szüksége, ott van Bynum, aki nálam top3as.

Paul Gasol eset, eléggé szórakoztató. :lol: Állítólag az egész onnan indult, h CP3 Gasoftnak nevezte a spanyolt, erre jót a búbolás, ami Chrisnek nem igazán jött be. Kobe azt mondta az esetről, h CP3nak Napoleon komplexusa van, ami szerinte jellemző a kisemberekre, hozzátette, h ő is ezzel szokta szívatni. :lol:
Azért ha van lehetőségetek behúzni Howard-ot, akkor őt be kell húzni! Mondjuk valószínűleg Türkoglu is benne lenne a cserében...

Gasoft... :lol: :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.28. 12:12:25

Bob_Marley írta:
A Lakerses elég egyértelmű, ott Bynum menne Howard cserébe!A többi viszont több csapatos trade lenne!
Nem tudom, nekem ez nem igazán tetszene. Oké, h Howard kiemelkedik a centerek közül, de a Lakersnek jelenleg nem centerre van szüksége, ott van Bynum, aki nálam top3as. Egy fürge irányító kellene, aki ad egy kis lendületet. Most van Fischer, aki minden szegény csak nem fürge, igaz már a korban is rendesen benne van. Plusz még van Blake, aki elég jól kezdte a szezont, padról rendre lendületet vitt a játékba és a triplák is leég jól jöttek, de aztán lesérült.
Plusz még, ha jönne Howard, akkor kérdés lenne, h Bryant-el mennyire jönnének ki, ugye két dudás egy csárdában esete.

Paul Gasol eset, eléggé szórakoztató. :lol: Állítólag az egész onnan indult, h CP3 Gasoftnak nevezte a spanyolt, erre jót a búbolás, ami Chrisnek nem igazán jött be. Kobe azt mondta az esetről, h CP3nak Napoleon komplexusa van, ami szerinte jellemző a kisemberekre, hozzátette, h ő is ezzel szokta szívatni. :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.28. 10:54:01

Holnap fogadjuk a Chicagot, Kelet rangadója :) Sztem ez a két csapat kiemelkedik eléggé, bár vereségekben közel van az Atlanta, Sixers, Indiana is. Visszatért Wade és Rose is, nagyon kíváncsi leszek! Eddig idén szinte minden meccsünkön nyertük a pattanózást, ez most kulcsfontosságú lesz, a Bulls ebben nagyon jó! Ami a legfontosabb: oda kell koncentrálni végig, nem kiengedni, idén sokszor engedtünk könnyű kosarakat, mert nem lépett oda senki, ez a Chicago ellen nem nagyon fér bele.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.28. 10:39:50

daffy írta:
Bob_Marley írta: Én szurkolok, hogy valahogy bírják ki, hogy nem cserélik el, s akkor nyáron jöhetne hozzánk :lol:
milyen cseréknél jöhetne szóba? mely csapatoknál?
Lakers, Nets, Mavericks

De szóba került esetleg a Warriors is, s nyáron meg nálunk ugye felszabadul hely, s kb 25 milliónk lesz +MLE!
Szóval addig kihúzhatná, bár lesznek még (igaz sztár csak Deron Williams még) jó FA-k!

A Lakerses elég egyértelmű, ott Bynum menne Howard cserébe!A többi viszont több csapatos trade lenne!
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.01.28. 10:18:31

Bob_Marley írta: Én szurkolok, hogy valahogy bírják ki, hogy nem cserélik el, s akkor nyáron jöhetne hozzánk :lol:
milyen cseréknél jöhetne szóba? mely csapatoknál?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.28. 10:05:40

daffy írta:az orlandora azért felhívnám a figyelmet. nevetségesek az utóbbi időben. most is 67 pont :roll: howardon kívül senki sem jutott 10 pont fölé és 40% alatt dobtak. borzalom,nem ezt várom tőlük. a kezdő ötösből 4 ember összesen 11 pontot dobott a meccs folyamán. így azért nehéz.
A többi játékos tud valamit amit mi nem?
Howard lehet már csak ideig óráig lesz Orlandoban!Bár szerintem az All-Start megvárják, ami Orlandoban lesz!
De tény az utóbbi időben brutális összeomlás küszöbén a Magic, amiért nagy kár lenne, mert mindig is a liga egyik legszórakoztatóbb csapata volt!
De ezelőtti hétig remek formában voltak sorra nyerték a meccseket!
Bár ez inkább a régi időkre jellemző Nick Anderson, Penny Hardaway....

Én szurkolok, hogy valahogy bírják ki, hogy nem cserélik el, s akkor nyáron jöhetne hozzánk :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.01.28. 10:00:10

az orlandora azért felhívnám a figyelmet. nevetségesek az utóbbi időben. most is 67 pont :roll: howardon kívül senki sem jutott 10 pont fölé és 40% alatt dobtak. borzalom,nem ezt várom tőlük. a kezdő ötösből 4 ember összesen 11 pontot dobott a meccs folyamán. így azért nehéz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.28. 09:58:34

neobarca írta:Vazzzze Rendesen megalázott minket a Miami. Egyszerűen nem megy. Wade-ék zsákolóbajnokságot csináltak. Itt most már nincs mit tenni. Az edzőnek mennie kell... :(
Miami idén annyira erős, hogy nem ezen múlik!
A rangadókra nagyon odateszik magukat, s zsákolóverseny van mindenki ellen!
Tegnapról érdekességképp a Wolves megverte a Spurst, a Magic ismét remek 67 pontot tudott összekaprni NO-ban!
Mi megvertük a Pacers, ez a hét "csodakategória" és elértük az 50%ot! :lol:
PP 28 pont 10 pati 8 assist!A 3ik negyedben ha jól emlékszem 14et vállalt!Rondo nélküli ínséges időben, 10 évvel ezelőtti formáját mutatja!És felpaprikázták, hogy elakarják cserélni :lol: Wilcox volt most a nyerő ember a padról, 14 pont tőle 6 patival!
Most jön 2 Cavs, majd Raptors meccs, lehet tovább dagasztani a győzelmi sorozatot, ránk is fér!Ismét kiváló volt a védekezésünk, s pl amíg nem aludtam el a second chance pontok úgy álltak, hogy Indiana 0 Celtics 12, na ebben a kategóriában mi utolsók vagyunk a ligában a Pacers első, s remek kizárásokkal nem engedtük őket érvényesülni!Végül a pattanó csatát is megfogtuk!
Ez a hét több mint biztató, s rettegjen mindenki, mert lassan utólérjük magunkat :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.28. 09:51:13

A zsákolóbajnokság tény, óriási kedvvel játszottunk elöl, viszont hátul annyira nem, Melo nélkül nem szabadott volna ennyit dobnotok. Lényegében a 4. negyedben tudtunk meglépni, addig eléggé egál volt, de Wade 28 ponttal tért vissza, azért tetszik. Mindenesetre engem annyira nem nyűgözött le, megfigyelhető idén sokszor, hogy ellazázzuk a meccseket, sztem picit ez is ilyen volt, ha itt van Melo, nem tudom, mi a vége...no mind1, behúztuk, Wade egészséges, lehet menni tovább :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.28. 09:26:17

Vazzzze Rendesen megalázott minket a Miami. Egyszerűen nem megy. Wade-ék zsákolóbajnokságot csináltak. Itt most már nincs mit tenni. Az edzőnek mennie kell... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.27. 19:31:52

Tegnapi meccs után KG nyilatkozat:
http://www.youtube.com/watch?v=q1WKWVVi ... r_embedded#!
You've been in a bar fight ask Charles :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.27. 13:15:28

Bob_Marley írta: Óriási győzelem, hatalmas fordítás -27ről jöttünk fel!
Úgyhogy Game köszönjük mindig fogadj ellenünk :lol:
Ezt nem hiszem el... Félidőig bírtam, 58-37, innentől nem tudom mi történhetett a Magic-kel, 4. negyedben 8 pont. Ilyen noname Moore kivégzi az Orlando-t. Lúzer banda.

Mostantól már 3 olyan csapat van, akikre nem fogadok :D : Celtics, Magic, Wizards.

De szerencsére még így is kisebb pluszban zártam a napot, mert jött a Clippers W ill. alvás előtt dobtam egy Clippers -3.5, Celtics +23.5 kombit.
Kalap1988 írta: KG-t azért nem szereted, mert a rózsaszín balettcípős Bishy-Bosht tavaly is megette járókerettel is ? :D Oké egy örült a pályán, de tisztán, tisztességesen játszik és az egyik legnagyobb küzdő volt mindig is, akit kosárlabdapályán láttam.
Eazzy írta: Na most KG-t miért utálod? Kb nekem a második kedvencem AI után Big Ticket.
Közben meg bírsz egy olyan LeBront, aki jó nagy adag híg kula bácsiban hagyta a Clevelandet. Legalább KG a Minnesotát a hátán cipelte ameddig csak bírta, és a legvégső esetben jött el. Queen James meg szaladt az első adandó alkalommal Wade szárnyai alá :D
Természetesen elismerem, hogy nagy játékos és küzdő, de néha elszokott gurulni a gyógyszere. Meg ez a folyamatos ni...emberkedés...
http://www.youtube.com/watch?v=FASClJTnJ4I

LeBron-t meg már a kezdetek óta kedvelem, arról nem tehetek, hogy így hagyta ott Cleveland-et.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.27. 11:33:31

Game90 írta:
Bob_Marley írta:Game esküszöm neked a legnagyobb Celtics hater vagy :mrgreen:
Veszek neked egy Pierce mezt (mert őt utálod a legjobban), s kötelezlek minden meccsünket nézd meg talpig zöldbe felöltözve! :lol:
(Lehet maradok megnézni a meccsünket mégiscsak adja a TV :lol:)

Állandóan ellenünk fogadsz, pedig ma is nyerünk :lol:
:P :lol:

Inkább legyen PP és KG holtversenyben, egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyiket utálom jobban :D

Ha nem alszok el, akkor leszek én is éjjel, ki kell szurkolni a Magic győzelmet :twisted: Viszont ha a Celtics nyer, akkor szerintem megfognak kérni, hogy mindig fogadjak ellenük, mert akkor mindig nyernek :)

Bargnani megint megsérült:
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... Much_Worse

Pedig mostanában nagyon jól játszik az olasz. Nélküle a Toronto kb. 60-70 pontokat fog dobálni.
KG-t azért nem szereted, mert a rózsaszín balettcípős Bishy-Bosht tavaly is megette járókerettel is ? :D Oké egy örült a pályán, de tisztán, tisztességesen játszik és az egyik legnagyobb küzdő volt mindig is, akit kosárlabdapályán láttam. Nekem örök kedvenc, már azelőtt is, hogy Celtics szurkoló lettem. A meccsről: Nem akartam nézni, mert fáradt és beteg voltam, vagyok,de valamiért kinyílt a szemem 2:03 perckor :D Megnézem mennyi az idő, na mondom, akkor belenézek. Jó kezdés, így az már eldőlt, hogy maradok picit, aztán néztem elébb a félidőig, 36-52, kicsit feljöttünk az utolsó egy-két percben, eldöntöttem, hogy belenézek a 3-ikba. Na aztán ott rém rossz kezdés ( ha jól emlékszem), megint elmentek és már le akartam feküdni aludni, de nem vitt rá a lélek. Kicsit kapcsolgattam és akkor értem vissza, amikor Gundynak muszáj volt 45-60-nál időt kérnie, mert dobtunk kb 5 pontot egy perc alatt a nullával szemben. Na itt eldőlt, hogy végignézem:D De egészen addig amíg fel nem jöttünk 6 majd 4 pontra, nem gondoltam volna, hogy nyerhetünk. Akkor viszont biztos voltam benne. Összetört a Magic, mi csak jöttünk fel, rém nyugodt voltam a faultok és a büntetőzések ellenére az utolsó pár percben. Pierce borzasztó nagyot játszott, amikor kellett, KG is tetszett végig, főleg mikor blokkolta Dwight-ot :D Bass kicsit hullámzott, de mikor kellett jó volt, és Moore talán a legfontosabb szerepet játszotta nálunk. Ennyi hiányzóval és ilyen rossz formában kezdve a meccset, azért nem semmi, hogy felálltunk. Doc is nagyot meccselt, viszont Gundy még mindig nem a legnagyobbak egyike :D Én még mindig úgy érzem, hogy nekünk több idő kell a sok új játékos és az öregek miatt a felpörgéshez, főleg mert nem volt szinte felkészülés, azóta sincs sok meccs, emellett sérülések is vannak, de annyira borzasztóan nem lesz ez rossz. Bízom a fiúkban, csak a po-ban legyen mindenki ép!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.27. 04:25:38

Mi van megint Orlandoban??????:lol:
Parádésan kezdtük a meccset, majd Howard 2 fault csücs, s onnantól megtáltosodott a Magic, volt mikor 27!!!el mentek, sőt a 3ik negyed vége felé is még 21 volt az előnyük!
7 perc hátra és mi vezetünk 3al :lol:

91-83ra nyertünk :mrgreen:

Szóhoz se jutok, már az első negyed után megbarátkoztam, hogy végig kell szenvedni a meccset, de amit a második félidőben produkáltunk az embertelen!

Muszáj megnézni ezt magyar kommentárral, gondolom Bazska lesz, szidhatja 2 negyedig a Celticset, hogy öregek vagyunk, kiégtünk aztán 2 negyedig meg mennybe emelhet minket! :lol:

Kulcs az volt, hogy Bradley tudjuk nem igazán irányító, s lej9tt helyére beküldte Doc Moore-t!Aki az előszezonban jó volt, de mióta megy az idény pocsékul dobott!
Viszont ma :lol: 16 pont 3 pati 4/4 3as és +- mutatóban +27 :!: És bement PP irányítani, Moore meg dobálta a külsőket, miután PP-re folyamatban 2en ráváltottak, ő meg assistolt ki mindenkinek!Bass-szel ugyanazt a figurát két egymás követő támadásban ette meg a Magic!

A Magic megint a második félidőben teljes összezuhanás, sikerült 25 pontot dobniuk 2 negyed alatt, úgyhogy a 4ik negyedben nagyon sokáig 1 mezőnykosarat tudtak felmutatni!A védekezésünk óriásit javult!
PP az első félidőben ahogy a csapat is, teljesen tudása alatt kosarazott második félidőre viszont nagyon előre lépett, s dobált mindenhonnan!Végül 24 pont 10 assist, 6 pati a végén a büntetőzése nem volt az igazi!
KG dupla-dupla 12 pont 10 pati 3 labdaszerzés, 4 blokk, s hatalmas küzdés Howarddal!Pietrus is kezdőként a 3asaival hozzátett, volt egy nagyon csúnya esése a végén, remélhetőleg nincs baja!

Óriási győzelem, hatalmas fordítás -27ről jöttünk fel!
Úgyhogy Game köszönjük mindig fogadj ellenünk :lol:

I'm not Hollywood, I'm not South Beach, I'm Causeway street, I'M A CELTIC
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.26. 22:45:07

Game90 írta:Inkább legyen PP és KG holtversenyben, egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyiket utálom jobban :D
Na most KG-t miért utálod? Kb nekem a második kedvencem AI után Big Ticket.
Közben meg bírsz egy olyan LeBront, aki jó nagy adag híg kula bácsiban hagyta a Clevelandet. Legalább KG a Minnesotát a hátán cipelte ameddig csak bírta, és a legvégső esetben jött el. Queen James meg szaladt az első adandó alkalommal Wade szárnyai alá :D

PP utálatán nem csodálkozom, a leggusztustalanabb játékosok között van nálam, bár Duncan vetekszik vele a "négyzet sarkára rakom a laszit ez az egyetlen fegyverem" játékával :twisted:
PCsabi
aka Game90

2012.01.26. 22:23:03

Bob_Marley írta:Game esküszöm neked a legnagyobb Celtics hater vagy :mrgreen:
Veszek neked egy Pierce mezt (mert őt utálod a legjobban), s kötelezlek minden meccsünket nézd meg talpig zöldbe felöltözve! :lol:

:P :lol:

Inkább legyen PP és KG holtversenyben, egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyiket utálom jobban :D

Ha nem alszok el, akkor leszek én is éjjel, ki kell szurkolni a Magic győzelmet :twisted: Viszont ha a Celtics nyer, akkor szerintem megfognak kérni, hogy mindig fogadjak ellenük, mert akkor mindig nyernek :)

Bargnani megint megsérült:
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... Much_Worse

Pedig mostanában nagyon jól játszik az olasz. Nélküle a Toronto kb. 60-70 pontokat fog dobálni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 21:58:53

Game esküszöm neked a legnagyobb Celtics hater vagy :mrgreen:

Artest meg tényleg lerendezte volna az egészet, bár ahogy ismerjük, ő ha egyszer begurul nem egy emberre támad :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.26. 21:45:52

Bob_Marley írta:
Azért Paul is érezte nehéz visszaszólébi egy 2szer akkora embernek, bár szerintem Gasolt lenyomta volna fight-ban :mrgreen:

:
Az egész innen indult:
http://www.youtube.com/watch?v=zuZqcF7-R_0

MWP az egészet lerendezné. :D
PCsabi
aka Game90

2012.01.26. 21:37:47

Bob_Marley írta: Ma Magic-Celtics
A helyzet kevésbé rózsás mint hétfőn Rondo, Allen out valószínűleg JO is out, viszont Pietrus, Dooling, Wilcox valószínűleg játszhat!
Allennek egyébként a bokája fáj, miután rálépett Kleiza múltkor a Toronto ellen, Rondonak a csuklója fáj!
Valamiért nagyon ellenetek vagyok, megint a Magic-re fogadtam ill. ment még egy Clippers W és Howard 21,5 pont felett :D Egyszerűen nem létezik, hogy megint olyan rosszul dobjon az Orlando.

Éjjel megnéztem a Heat - Cavs első félidejét, Bosh 6/6-tal kezdett :) Végül 12/15-tel zárt, 27 pont. Mostanában nagyon jól játszik, neki "jól jött" Wade sérülése.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 19:56:44

kanty írta:
A legvégén volt még egy kis balhé CP3( csak 4 pont, igaz 12 assist) és Gasol között is:
http://www.youtube.com/watch?v=SbVaXXXpeSI
Azért Paul is érezte nehéz visszaszólébi egy 2szer akkora embernek, bár szerintem Gasolt lenyomta volna fight-ban :mrgreen:

Ma Magic-Celtics
A helyzet kevésbé rózsás mint hétfőn Rondo, Allen out valószínűleg JO is out, viszont Pietrus, Dooling, Wilcox valószínűleg játszhat!
Allennek egyébként a bokája fáj, miután rálépett Kleiza múltkor a Toronto ellen, Rondonak a csuklója fáj!

Egy kis érdekesség eddig DH12 eléggé elzárkózott Bostontól, de most hogy szanaszét kaptuk őket, megkérdezték a riporterek, hogy miután nálunk felszabadul pár millió nyáron jönne-e hozzánk, s mondjuk valószínűleg protokollból de azt válaszolta, hogy benne van a pakliban!

"You know," said Howard, "you look at a team like Boston and look at a team like LA who's won . . . especially Boston. Man, those guys came together and they didn't care who scored all the points. They had done all the individual stuff.

"You know, for me, I've done a lot of things individually, but I want a championship. All those accolades that I've got over the years, they mean a lot, but it's just different watching teams hold up that trophy and knowing how hard you have to work to get it.

"They have the championship mentality," he said of the Celts. "It means a lot. Like I said, I like the team. They play hard and they go after it, and that's what I like."

Ez semmit nem jelent, de a Howard sztori nagyon érdekes lesz idén, ugye ha elcseréli é közben a Magic kapnak ellenértéket, viszont most egész jól járnak, s még az is lehet hosszabbítanak vele az FA-n nyáron, plusz Orlandoban van az All-Star, elég blama lenne addigra elcserélniük!

szerk: amúgy ha sikerülne megszerezni Howardot, akkor még eltudom képzelni, hogy KG-t megtartjuk egy veterán minimumért, mert ismét elég erős csapat lennénk, s ez igaz Rayre is!Persze ez fikció, s KG biztosan nem bírna még egy szezont kezdőként, de ha belemenne egy csereember 10-15 perc játékidővel, nagy hasznukra lenne jövőre is!Ehhez persze nagyon össze kellene játszódjon 1-2 dolog, de mint lehetőséget én nem bánnám :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése