Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én sem mondtam azt, hogy azt mondtad, de eleve azon kezdődött a beszélgetés, hogy a számok szerint elvileg gólerősebb Ronaldo, erre jött az az érv, hogy sok a tizenegyes belőle, és ezt kontráztad meg azzal hogy ezzel senki nem fog foglalkozni. Ez így is van csak akkor ne legyen már az, hogy akármikor megemlíti bárki is hogy igen is tényleg sokkal több a tizenegyes oda(erről természetesen nem a real játékosai tehetnek, hanem a bírók) akkor az a válasz hogy az nem érdekel senkit. hát dehogynem, mert elvileg a számok beszélnek. jelen esetben nem teljesen az igazat.daffy írta:ezt viszont nem én mondtam és mivel nem az én véleményem,ha nem haragszol,nem kívánok vele foglalkozni és kommentálni. amit mások gondolnak és mondanak,arról nem tehetek. nekem megvan a véleményem,ami ellentétes az átlag madridistáéval és gyakran ütközik az átlag barcáséval
mostanába kicsit sok a negatív bírói tévedés a mi oldalunkra és sok a pozitív oda. nyilván megemlíti az ember nem?daffy írta: a bírókról csak a pozitív tévedést jegyzed meg,egy szavad nem lenne,ha a negatívot is látnád. mindemellett tavaly és 2 éve sem érdekelt a bíró,most sem fog.
ezt viszont nem én mondtam és mivel nem az én véleményem,ha nem haragszol,nem kívánok vele foglalkozni és kommentálni. amit mások gondolnak és mondanak,arról nem tehetek. nekem megvan a véleményem,ami ellentétes az átlag madridistáéval és gyakran ütközik az átlag barcáséval18Barca99 írta: Daffy előbb én sem Özilről kezdtem el beszélgetni..Én csak annyit mondok, hogy szerintünk kicsit torz képet mutatnak jelen esetben a számok mert több gólt is úgy rúgott Ronaldo idén ami a szokásosnál is könnyebb és erre verik nagyon sokan magukat (itt nem feltétlenül értelek bele Téged is ebbe)
És tovább véve ezen a vonalon, itt láthatod hogy most is toltunk egy Barca szemszögből sz*r 2-2-t és mindenki a lefocizásról beszél, pedig szó sincs róla. Mindketten tudjuk szerintem ezt. De ez az utolsó része már nem ehhez a dologhoz tartozik
xavi sem passzolna 95%-os pontossággal,ha nem 70 centi lenne az átlag. van értelme? nincs.daffy írta:
S.Agüero írta:még nemCapon írta:Miért most megint kaptak egy tizit?
xavi sem passzolna 95%-os pontossággal,ha nem 70 centi lenne az átlag. van értelme? nincs.18Barca99 írta:Mért? Igaza van neki, Ronaldo messze nem lenne itt ha nem Ő rugdalná a 11eseket... Szóval ezért vannak sokan fennakadva hogy a madridiak mindig ezt dörgölik az orrunk alá hogy bezzeg a mi roncink ennyi gólos. ja mert a bírók meglehetősen elég sokat "tévednek" idén az ő javukra, nekünk valahogy érdekes módon nem nagyon.daffy írta:aki azt teszi,az mit vár cserébe?
egyébként igazam van,ha ez nem tetszik,nem tudok mit tenni
Hát ez a Milanos haverod nem sokat néz Barca meccset...Zsolti95 írta:és még engem ba'''ott le egy milanos haverom h nekünk mennyi 11-est befújnak![]()
am bocs nem kötözködni akarok csak érdekesség képpen írtam
Mért? Igaza van neki, Ronaldo messze nem lenne itt ha nem Ő rugdalná a 11eseket... Szóval ezért vannak sokan fennakadva hogy a madridiak mindig ezt dörgölik az orrunk alá hogy bezzeg a mi roncink ennyi gólos. ja mert a bírók meglehetősen elég sokat "tévednek" idén az ő javukra, nekünk valahogy érdekes módon nem nagyon.daffy írta:aki azt teszi,az mit vár cserébe?
egyébként igazam van,ha ez nem tetszik,nem tudok mit tenni
aki azt teszi,az mit vár cserébe?18Barca99 írta: Daffy amugy te tényleg csak kötözködni tudsz?
Daffy amugy te tényleg csak kötözködni tudsz?daffy írta:szerencsére a törikönyvbe nem lesz benne és a kutya sem fog rá emlékezniZsolti95 írta:Csak a rend kedvéért:Roncinak 9 11-es gólja van, Messinek 2........
daffy írta:szerencsére a törikönyvbe nem lesz benne és a kutya sem fog rá emlékezniZsolti95 írta:Csak a rend kedvéért:Roncinak 9 11-es gólja van, Messinek 2........
szerencsére a törikönyvbe nem lesz benne és a kutya sem fog rá emlékezniZsolti95 írta:Csak a rend kedvéért:Roncinak 9 11-es gólja van, Messinek 2........
a török özil gyerek.Dzsukela írta:Én mindjárt tökön döföm magam...Tdavid írta:Nem.Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
3-1(na jó, nem...) amúgy ki rúgta a 3. gólt?
Én mindjárt tökön döföm magam...Tdavid írta:Nem.Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
3-1
persze,én is reméltem,hogy ma nyerek a lottón...Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
nagyon hasonló a capello meccsekhez,csak itt nem hagyják a végére,hanem a második félidőben lőnek,amennyi lehet. lassan rá kéne szokni a fogadásokra. félidő ellenfél,végén aláz a real. biztos 10 fölötti odds lehet rá.Mihu írta:Igazán csöndbe' maradhattál volnaab1daL írta:Ne aggódjatok, majd jön az 50. perc körül egy tizi, amit Cunci bevág és szoszi..![]()
![]()
![]()
![]()
Én nem is idegesítem magam vele. Lementem a konyhában, Apa nézte a meccset, látom 1-0 Zaragoza-nak, nem is emelkedett a pulzusom egy tizedet sem...Megnézném hogy hány meccsük volt idén, amikor megszerezte az ellen a vezetést, majd mészárlás lett a vége, de nem hiszem hogy egy kezem elég lenne hozzá.
cuncitól nyugodtan,de a real szerzi a gólt. miért kéne ronaldonak kivédeni egy ziccert,majd végigvinni a pályán?Nem akarom kicsinyíteni az érdemeit, de talán háromnegyed méterről üres kapuba szemmel látható leshelyzetről talán esetleg én is be tudnám rúgni. De tényleg nem akarom megfosztani a dicsőségtől.