Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én mindjárt tökön döföm magam...Tdavid írta:Nem.Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
3-1
persze,én is reméltem,hogy ma nyerek a lottón...Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
nagyon hasonló a capello meccsekhez,csak itt nem hagyják a végére,hanem a második félidőben lőnek,amennyi lehet. lassan rá kéne szokni a fogadásokra. félidő ellenfél,végén aláz a real. biztos 10 fölötti odds lehet rá.Mihu írta:Igazán csöndbe' maradhattál volnaab1daL írta:Ne aggódjatok, majd jön az 50. perc körül egy tizi, amit Cunci bevág és szoszi..![]()
![]()
![]()
![]()
Én nem is idegesítem magam vele. Lementem a konyhában, Apa nézte a meccset, látom 1-0 Zaragoza-nak, nem is emelkedett a pulzusom egy tizedet sem...Megnézném hogy hány meccsük volt idén, amikor megszerezte az ellen a vezetést, majd mészárlás lett a vége, de nem hiszem hogy egy kezem elég lenne hozzá.
cuncitól nyugodtan,de a real szerzi a gólt. miért kéne ronaldonak kivédeni egy ziccert,majd végigvinni a pályán?Nem akarom kicsinyíteni az érdemeit, de talán háromnegyed méterről üres kapuba szemmel látható leshelyzetről talán esetleg én is be tudnám rúgni. De tényleg nem akarom megfosztani a dicsőségtől.
Igazán csöndbe' maradhattál volnaab1daL írta:Ne aggódjatok, majd jön az 50. perc körül egy tizi, amit Cunci bevág és szoszi..
hátha nemIlúvatar írta:majd kétszer fog kikapni.MessiFan91 írta:majd a Getafe ellen...
a Getafe eddig csak 1-szer kapott ki hazai pályán
Valami ilyesmit várok én is a 60. perc környékén már menni fognak kettővel. Sajnos úgy érzem, mi jobban meg fogunk szenvedni ma, mint ők!bence-barca írta:Amúgy Real hazai pályán szeret hátrányba kerülni... Igazából manapság már meg sem lep, h hátrányban vannak és nem is nagyon reménykedek... 5ig nem szoktak megállni...
Tdavid írta:Nemáár.![]()
Elhittétek hogy lehet valami keresnivalója a Zaragozának?