Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PriNcE27 írta:Vezet a Zaragoza a Bernabeuban!Gyerünk!!!
Majd irjátok meg, hogy egyenlit-e a Real, vagy elhúz-e a zaragoza, mert fóbiám van a Stream-ek től, valahányszro ránézek, a Real mindig egyenlit, vagy fordit...Sanama írta:shutterisland írta:szerintem ezt direkt csinálják, komolyan mondom....felugrik az odds a H-ra, és valaki zsebeli be a pénzt.
nem tudom elhinni, hogy mindig vezet az ellenfelük, és mindig megfordítják...Erre gondoltam én is. Lehet meg kéne tennem nagy összeggel,tuti,hogy x lenne
shutterisland írta:szerintem ezt direkt csinálják, komolyan mondom....felugrik az odds a H-ra, és valaki zsebeli be a pénzt.
nem tudom elhinni, hogy mindig vezet az ellenfelük, és mindig megfordítják...
sajnos ebben igazad van, mázlink volt ilyen szempontból.Stalkyard írta:Ja, csak ebben a 20 percben el is dönthették volna a meccset ( és a továbbjutást ), ha szerencséjük van. Azt elfogadom, hogy ez az elv jelen van, mint taktikai elem, de ez könnyen átfordulhat balf.aszkodásba, ami a szerdai meccsen meg is történt. Rizikós.G.Gabe írta:
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy előszőr hagyják az ellenfelet, hadd rohangálják ki magukat. Aztán jönnek ők.
Látszódott a Realon is, hogy kb 20 percig bírták ezt a rohangászást előre-hátra.
Ja, csak ebben a 20 percben el is dönthették volna a meccset ( és a továbbjutást ), ha szerencséjük van. Azt elfogadom, hogy ez az elv jelen van, mint taktikai elem, de ez könnyen átfordulhat balf.aszkodásba, ami a szerdai meccsen meg is történt. Rizikós.G.Gabe írta:
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy előszőr hagyják az ellenfelet, hadd rohangálják ki magukat. Aztán jönnek ők.
Látszódott a Realon is, hogy kb 20 percig bírták ezt a rohangászást előre-hátra.
Ez inkább csak az erősebb ellenfelekre igaz.Mikaos írta:
A másik meg: a meccsek első perceit mindig megszenvedjük. És az az érzésem, hogy erre tudatosan rájátszanak nem először. Egyébként jól teszik, mert ez azt jelenti, hogy felkészülnek ellenünk rendesen. A mi passzolgatós játékunkat csak úgy tudjuk művelni, ha már elértünk egy bizonyos fordulatszámot - ami természetesen nem az első időszakban történik.
Nem tudom, van-e statisztika arról, hogy melyik időszakban lőttük a góljaink többségét, de nekem az a gyanúm, hogy az első 15 percben a legkevesebbet sikerült.
Nem tudom, van-e statisztika arról, hogy melyik időszakban lőttük a góljaink többségét, de nekem az a gyanúm, hogy az első 15 percben a legkevesebbet sikerült.
Na, ezt hívják lefocizásnakmiihii írta: És mi EZEKET A NEM SOK MINDENEKET nagyon szeretjük![]()
Az igaz, hogy nincs. Csak erről az önfeledt örömünnepről ez jutott az eszembe. És valószínűleg CR sem fog ezek után eltűnni, ahogy Béluskánk.miihii írta:Én elég élénken,mivel ott is voltamG.Gabe írta:Emlékeztek, mikor a ZTE verte a Népstadionban 1-0-ra a MU-t?
Akkor Koplárovitsról még dalt is írtak.![]()
De azért nem hiszem,h össze lehet hasonlítani a kettőt.Nincsen 64 osztálynyi különbség a két gárda között(Cs egy
)
Az biztos, hogy nevetséges bénázások mentek hátul rendesen.d írta:A meccs hevében elsőre én is azt mondtam, hogy lefociztak minket. Érthető szerintem, hogy a jobb játékot látva az örömittas Madrid szurkolók is így látják. Higgadtabb fejjel újranézve a mérkőzést viszont azt mondom, hogy azért ennyire nem volt vészes. Az egy remek és igaz közhely, hogy minden gól védelmi hibából születik, de nem mindegy milyenből. Tény, hogy a letámadással kényszerítették ki a játékosainkból a buta hibákat, mint például hogy Piqué otthagyja a lasztit Higuainnak, hogy Piqué fejberúgja az egyik támadót és pont Benzemához pattan a labda, hogy Pinto odapasszlja Higuainnak, et cetera, viszont ezek olyan hibák, amikről tudjuk, hogy egy igazán éles Barcelona nem követ el. Az ilyen NAGYON BUTA hibákon kívül annyira sok helyzete nem volt a Realnak, nem több, mint a Barcának.
Az a véleményem hát, hogy HA odakoncentrálunk elöl-hátul, akkor bizony még mindig simán jobbnak kell lenni a Realnál. Az tény, hogy sajnos idén ez már nem jellemzője a csapatnak és ez leginkább mentális okokra vezethető vissza. Abban csak bízni lehet, hogy Guardioláék megfelelően fel tudják pörgetni a csapatot idővel, mást nem tehetünk.
Én elég élénken,mivel ott is voltamG.Gabe írta:Emlékeztek, mikor a ZTE verte a Népstadionban 1-0-ra a MU-t?
Akkor Koplárovitsról még dalt is írtak.
Tökéletessen egyetértek.Pavel írta:Már unalmas ez lefocizós duma. A nagy számok törvénye alapján néha jobban kell, hogy játszanak ellenünk, mert csak nem egy megye hármas csapat, hanem a Madrid.
Ez volt az a meccs amelyen semmit sem veszíthettek, csak nyerhettek. Ha kiesnek simán, mondhatják, hogy ez van és kész, ezzel nincs új a nap alatt. Ha egy ilyen meccsen esnek ki, akkor lehet a külső körülményekre, a bíróra, a labdára, a FIFA-ra fogni stb.
Nem velük kell foglalkoznunk, hanem magunkkal. Voltak visszatérő hibáink azokat kell megfejteni, hogy hogyan lehet kiiktatni a játékunkból. A holnapi meccs sokkal jobban érdekel, mint egy-két ember rinyálása a szerdai meccsről, meg az, hogy hogyan pótoljuk a két kiesett emberüket.