Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.02.04. 18:32:47

Nagyon kellett ez a gála a csapatnak és Wengernek is. És úgy néz ki hogy a Messi-Ronaldo duónak akad egy méltó vetélytársa az aranycipőért folytatott harcban! Feltéve ha elkerülik a sérülések Van Persiet!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2012.02.04. 17:36:05

Perfekt :)
Sajnos csak tíz percet láttam a meccsből, de letöltöm.
Ox és Coquelin nagy kedvenc lehet, Rosicky jó döntés volt Ramsey helyett.
Ha holnap a Chelsea kikap, mert kikap, akkor két pont a lemaradás. Na így na :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.02.04. 17:08:44

Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
PCsabi
aka Game90

2012.02.04. 16:25:40

Arsenal - Blackburn 7-1!
http://www.dailymotion.com/video/xocev1_al-b_animals

Messideco, neked kötelező az összefoglaló, ilyeneket régen láthattál már az Arsenal-tól :)

Kellett már ez a nagyarányú győzelem, bár azért jobban örültem volna, ha ma csak 2-3-mal nyerünk, de sikerült volna megverni a Bolton-t... Külön öröm, hogy a Blackburn-t sikerült kitömnünk, a Stoke mellett őket utálom a legjobban a PL-ből, ma is összeszedtek egy kiállítást.

Van Persie: 3 gól, 2 gólpassz, első 2 gólja nem volt nehéz, harmadikat szépen belőtte jobbal, Ox-nak adott gólpassza pedig zseniális volt. Tavaly Berbatov és Tévez 20-20 góllal lett gólkirály, RvP már most 22-nél tart.
Walcott: cselezni még mindig nem tud, de legalább adott ma 3 gólpasszt :)
Oxlade-Chamberlain: 2 gól, végig agilis volt, nagyon gyors, jól cselez, jól lát a pályán, védőmunkája is fejlődik, nagyon jó lesz ő, Arshavin csomagolhat.

Arteta nagyon kellett a középpályára (94%-kal passzolt + 1 gól), Song az utóbbi meccseken nem volt a legjobb, de ma remekelt (az a killer pass Walcott-nak 8) ), Rosicky is jó volt, én többet játszatnám őt, Ramsey alibi játéka egyáltalán nem hiányzott, Coquelin is tetszett, Sagna és Song cseréjének tökéletes, sőt!

És Henry is betalált 8)

Csak egy dolog zavart, hogy nagyon kevesen voltak kint, mondjuk az utóbbi pár meccset látva megértem.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2012.02.01. 23:33:07

Arsenal, én így szeretlek. Egy percet sem láttam a meccsből, de elképzelem mi lehetett ott.
Wenger most már nagyon el kellene menjen a csapattól.
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.01. 23:27:52

Bolton - Arsenal 0-0

Olyan volt a játékunk, mint a streamem: néha akadozó, néha nézhetetlen. Bolton-nak volt 2 helyzete, nekünk pedig 2 kapufánk, szóval még a szerencse sem volt velünk. Walcott - Ramsey kettőst már fáj nézni, de hát nincs jobb... :roll:

Oxlade-Chamberlain játéka nekem nagyon tetszik, kicsit "nyers", de gyors, dinamikus, jól cselez, passzol, mer lőni. És Gervinho távollétében Wenger inkább őt játszatja, mint Arshavin-t/Benayoun-t/Rosicky-t. Csak ne hallgatna ilyen trágya zenét :D :
http://www.youtube.com/watch?v=CBDvS3Xtn5g

Newcastle nyert, így visszaestünk a 7. helyre, a 4. Chelsea 5 pontra van...

És Wenger még nyilatkozik egy ilyet :lol: :
"when you lose three games like we did, when you do not lose the fourth game it is already not too bad."

De legalább 2012-ben megszereztük az első pontunkat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.02. 00:21:45-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.01. 00:39:12

Chelsea megint x-elt emellé :lol:

Villas Boasból azért többet néztem ki, bár az a csapat is megvénült már.

A két Manchesteri csapat meg alapos hajrá elé néz majd, így,hogy teljesen ott vagyunk a nyakukon, már jobban hiszek benne,hogy a rutin miatt megnyerhetjük a bajnokságot. Amikor ellépett a City 5 ponttal, és 4esével szórta a gólokat, akkor kellett volna nekik még tovább növelni az előnyt, nem tették, sokba kerülhet ez nekik.

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2012.01.31. 23:54:56

MAN UTD-Stoke 2:0
Everton- City 1:0

1. Manchester City 23 17 3 3 60–19 +41 54
2. Manchester United 23 17 3 3 56–21 +35 54

Nem lesz ez gyenge versengés...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
matador
Jugador d'estrella

2012.01.31. 23:50:22

messideco írta: Chamberlain - az angol foci legnagyobb igérete
Az egyik legnagyobb, talán így helyes.

Ugyanis Wilshere-t se igen lehet befutottnak tekinteni még, ő is még "csak" rendkívüli tehetség, ahogy Cleverley és Rodwell is.

Ha már tehetségek: a MU eladta a WHU-nak Ravel Morrisont, akit Chamberlain-szintű tehetségnek tartanak. Láttam már párszor, tényleg baromi tehetséges, de volt már rendőrségi ügye is, tehát elég bajos a srác.
Emellett a pénz miatt nem maradt nálunk, sokkal minőségibb fizetést akart. Ez valamilyen szinten felháborít, hogy a fiatalok a gyökér ügynökük vezetésével hatalmas összegeket akarnak, annak ellenére, hogy a nagycsapatban még semmit se tettek le az asztalra.

Viszont érkezett a CITY-től (!!!) Frederic Veseli, egy 19 éves középhátvéd. A srác csapatkapitánya volt az U17-es vb-t nyerő svájci válogatottnak, elvileg védekező középpályásként is bevethető. Jó vételnek tűnik így elsőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matador 2012.02.01. 00:20:09-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.31. 23:41:29

a kicsi spurs ott van a szeren :oops:
messideco
Presidente del Barça

2012.01.29. 20:31:02

Én csak felületesen írtam. De jó, hogy nem olyan csapat volt, mint múltkor: Yennaris, Squillaci,Almunia...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.29. 19:18:07

Victor_Valdes írta:
Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
Subs: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
/
Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF? :shock:

Közülük Fabianskit, Mertesackert, Koscienlyt, Vermaelent, Songot, Rosickyt ( ő él még? :oops: ) Persiet, és Walcott ismerem. Meg a cserekapust, Sagnat, Artetát, (Benayoun? az is életbe van még?) Arshavint, és Henryt ismerem.
Nem minősítem őket, mert nem látom játszani a csapatot, de így név alapján..ez eléggé gyengének tűnik. :?

szerk.: Uff, úgy látom nem vagyok a toppon...de azért érthető remélem. :D
Coquelin 21, Oxlade-Chamberlain 18 éves, mindketten nagyon tehetségesek, Ox például 10+ millióért jött nyáron. Ramsey is csak 22, ő már 4 éve a Senal-nál van, tehetséges srác ő is, csak 2-3 éve eltörte a lábát az egyik Stoke játékos, azóta kicsit megállt a fejlődésben. Park most jött nyáron a Monaco-tól, róla nem is érdemes nagyon beszélni, talán 3 meccsen lépett pályára idáig. Rosicky és Benayoun még élnek :D

Arsenal - AVilla 3-2! 1. félidő után elküldtem volna a játékosokat a fenébe, viszont a 2. félidő kicsit jól sikerült, 7 perc alatt lőttünk 3 gólt 8) Két 11-es fújható volt, Walcott gólja viszont kabaré :lol: :
http://arsenalist.com/video/?id=xo5coi

Coquelin és Chamberlain tetszett, 1, max. 2 év múlva Chamberlain kiszorítja a kezdőből Walcott-ot. Sagna és Henry visszatért, utóbbi majdnem lőtt is egy gólt.

Köv. fordulóban a Sunderland - Boro meccs győztesével játszunk.

Szerk.: na, addig szenvedtem ezzel a hozzászólással, míg messideco megelőzött :)
messideco
Presidente del Barça

2012.01.29. 19:07:00

Ramsey- a walesi válogatott csk-ja
Park - a dél-koreiai csk
Coquelin - saját nevelés
Chamberlain - az angol foci legnagyobb igérete

Problem? 8)
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.01.29. 18:53:03

Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
/
Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF? :shock:

Közülük Fabianskit, Mertesackert, Koscienlyt, Vermaelent, Songot, Rosickyt ( ő él még? :oops: ) Persiet, és Walcott ismerem. Meg a cserekapust, Sagnat, Artetát, (Benayoun? az is életbe van még?) Arshavint, és Henryt ismerem.
Nem minősítem őket, mert nem látom játszani a csapatot, de így név alapján..ez eléggé gyengének tűnik. :?

szerk.: Uff, úgy látom nem vagyok a toppon...de azért érthető remélem. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
soadroli
Llegenda del Barça

2012.01.29. 17:50:07

Szegény Arsenal...pedig jól játszanak, erre bumm 0-2.
Henry nem értem miért nem kezdett :?
szerk: 2-2, na jó lesz ez. MOST kell Henrynek bejönni :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.29. 16:35:06

17:00, Arsenal - AVilla, FA-Kupa!

Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.

Rég tetszett már ennyire a kezdőnk, Ox - Walcott szél tetszik, bár Fabianski-tól mindig félek, bármikor képes bakizni. Pad is okés, Sagna végre felépült :)

Wilshere felépülése viszont nem halad olyan jól, mint ahogy tervezték :? Tiszta vicc, először 2 hét volt, majd 1-2 hónap, utána január, most meg ezt írta twitteren:
It is true I have had a set back I can't tell you how long I have been set back because I don't know! I am very annoyed but will stay strong.

Streamek:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.01.29. 10:01:25

ozsimiki írta:
Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
Érdekesnek érdekes, de ő sem ilyen kupákra gondolt, amikor eligazolt azért nem lehetett tudni,h a Chelsea ilyen impotens lesz, jóval több eséllyel indultak ők vmi komoly trófeáért (bajnokság, BL) akkor, mint a Pool.

az más kérdés,h Torres kritikán aluli sajnos azóta.

jó meccs volt amúgy, M.U. nem bírta el ezt a kezdőt, hiányzott Wayne is, de ettől függetlenül a helyzetek megvoltak nálunk is.
Sőt, ha az Atleticoban marad, akkor EL győztes is lehetne. :mrgreen:
Ha a trófeákat akart nyerni, akkor érthető volt, ha a Chelsea-be megy, de már késő volt. Addigra Torrest már tönkretette az angol bajnokság keménysége. Kiegészülve azzal, h a Chelsea is akkor indult meg a lejtőn, ami szintén nem segített neki. Már a Poolban is látszott az utolsó 2 szezonjában, h sok neki már fizikailag a PL, haza kellett volna mennie Spanyolországba. Persze erre nem nagyon volt módja, azt az 50 millió eurót, amit a Chelsea adott érte, aligha adta volna meg egy spanyol csapat. Ostoba volt a Chelsea, h ennyit kidobott az ablakon egy roncsért.

Most Torresnek haza kéne menekülnie minél gyorsabban az Atleticoba. Ott talán egy kicsit új erőre kaphatna, de olyan, mint régen már soha nem lesz.
shawn
Jugador del Barça

2012.01.28. 18:26:06

Barcaman1993 írta:Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
A kupákhoz kéne tudni játszani..
argyelan
Barça B

2012.01.28. 18:15:37

közel sem biztos, hogy a liverpool megnyeri vagy az FA kupát vagy a Cardif elleni döntőt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.28. 16:18:13

Érdekesnek érdekes, de ő sem ilyen kupákra gondolt, amikor eligazolt azért nem lehetett tudni,h a Chelsea ilyen impotens lesz, jóval több eséllyel indultak ők vmi komoly trófeáért (bajnokság, BL) akkor, mint a Pool.

az más kérdés,h Torres kritikán aluli sajnos azóta.

jó meccs volt amúgy, M.U. nem bírta el ezt a kezdőt, hiányzott Wayne is, de ettől függetlenül a helyzetek megvoltak nálunk is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.28. 16:14:42

Na Pool elintézte a másik Manchestert is. AZért az vicces, hogy Torres a kupákért ment el a Poolból, tavaly nem nyert semmit és idén sem fog. A Pool a Ligakupa döntőjében van, ráadásul most már talán a legnagyobb favoritja az FA-nek is. Érdekes.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
miihii
KHAL

2012.01.28. 11:51:18

13:30 Liverpool-Man UTD. FA kupa meccs.Jó csörtének ígérkezik,érdemes lesz megkukkantani.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.01.25. 21:51:29

Drigo írta:
Initom írta:Szerintem meg teljesen jogos!
Az ilyeneket nem szabad megtorlatlanul hagyni! Ha nincs visszatartó erő,többet fogják csinálni.
(az más hogy Suarez nem érdemelt 8 meccset de mind1 :roll: )
Nem teljesen erről beszélek.

Akkor felteszem így a kérdést:
Mennyire tartod azt jogosnak/fairnek/elfogadhatónak, hogy a későbbi győztes tizenegyes kiharcolóját, és értékesítőjét utólag eltiltják, a döntés szerint ekkor már rég nem szabadott volna a pályán lennie, a meccs eredménye mégis a 3-2 marad?

Mert szerintem ez így, ebben a formában teljesen elfogadhatatlan. Én azért nem tartom ezt helyes dolognak, mert hiába tiltják el utólag, ez a másik csapaton már semmit sem segít. Nem az eltiltással van bajom, hanem ezzel a "félmegoldással". Ezt vagy még melegében kéne eldönteni, vagy sehogy.
Ennyi erővel a gyilkosokat se ítéljék el, mert az áldozatnak már nem segít. Sztem meg nagyon helyes dolog, és máshol is alkalmazni kéne. Persze nem minden hülyeségért kéne utólagos eltiltás, de pl. durva, veszélyes szabálytalanságokért bőven kijár. Ott van például Pepe esete. Rendszeres visszaeső. Nincs ma eltiltva ellenük, szóval simán benne van a pakliban egy újabb ámokfutás tőle. De ha ilyenjeiért megkapná szépen 3-4 meccses eltiltásait, vagy mivel visszaeső, még többet, akkor lehet hanyagolni kezdené. Pl. sztem többszörös visszaesőknek simán mehetne egy fél év eltiltás is, annak nyilván lenne visszatartó ereje, és lássuk be, vannak, akik ezt meg is érdemelnék.
kas7as
Jugador del Barça

2012.01.25. 21:31:19

LiV-MCity 1-1

Nem rossz meccs!!!
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.25. 15:05:10

palesz77 írta: Ez mi? Kinek szólta ezt a szépet Persie? (jól olvasom hogy F.U.-t mond ugye?)
Nem tetszett neki a csere.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése