Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem igazán.balinteer írta:Michabee: Érdekelne egy Griffin-Love trade valamilyen formában?
Nem jopbbak, direkt úgy keresgéltem, hogy nagyjából hasonló legyen. Nézelődjél már nálam légyszíves. Ellis és Howard kellene csokorban...socio66 írta:neobarca,ez megint milyen ajánlat már?
a múltkor küldtél egy olyat amiben három alapemberem volt,írtam hogy nem akarok ekkora változást a csapatomban,erre most küldesz egy ugyanilyet csak négy emberrel.
egyébként a statisztikákat nem is néztem meg,de szerintem minden játékosom jobb azoknál akiket ajánlottál.
Dobj egy pü-t Slithernek.Messiboy19 írta:Hova írjam be az e-mail címemet ?Slither írta:Az új játékos egy nem-Barcás ismerősöm, csak ideiglenesen menedzseli a csapatot, amíg nem jelentkezik rá fórumos user. Messiboy19 írja be az email címét amit használ, ha tényleg akar jönni.
Hova írjam be az e-mail címemet ?Slither írta:Az új játékos egy nem-Barcás ismerősöm, csak ideiglenesen menedzseli a csapatot, amíg nem jelentkezik rá fórumos user. Messiboy19 írja be az email címét amit használ, ha tényleg akar jönni.
butler-dj white for derozan-odombalinteer írta:Socio: Én alkudoznék veled Butlerről,de sok a Clippersen játékosom,így ha valamelyiket el tudom passzolni úgy,hogy nekem megérje,igényt tartanék Butlerre. Egy DeRozan-Butler trade érdekelne?
Matthews csak azért van átadólistán, mert nem akarok 2 Blazers, de nem feltétlenül akarom cserélni. Csak jelzem, hogy lehet róla szó egy nagyobb üzletben, ha olyan játékost kapok vissza aki kell.Bob_Marley írta:Slither látom nagyon elzárkóztál ettől a cserétől, pedig Matthews már régóta átadóra tetted, s teljesen kiegeynlített cserének éreztem!
De akkor kit kérnél Matthews-ért illetve Harden mozdíthatatlan, azért voltál ilyen rideg?:lol:
Vagy csak az ajánlat nem volt szimpatikus?
Ez meg gondolom google:nba 2k11 rosterneobarca írta:Bob! Látom itt vagy! Nem ide tartozik de szted NBA 2K11-hez van mostani roster frissítés. NEM a 12-höz hanem a 11hez... Sajna a 12 elindításával azóta sem boldogulok...
El is b*szta vele most így látszatra a cserénket.MessiFan írta:Én is kaptam ajánlatot amiből 1 rögtön reject lett
A másik (cumbee ajánlata ha jól tudom) már tetszetősebb. Átgondolom még ma és megy majd a válasz.
Egyébként szépen megfordult az állás, de ma hátha Kobe kisegíti a csapatot. Hinrich rögtön 9 assisttal tért visszajó vásár volt
És ha kivennénk a Hansbrough/Kaman és Brand Gooden kettősből 1-1-et?Game90 írta:
@Slither: ebben a cserében csak Chalmers-nek örülnék, Hansbrough és Kaman mostanában nagyon kevés. Nálam pedig Brand biztos pont, Gooden pedig Bogut sérülése miatt szép statokat fog összehozni, Chicago ellen is 23/15.
Bob_Marley írta: Maradok azt hiszem Game-nél vele lehet cserélni, nem a nagy nevekre megy rá, hanem a jó kis kiegészítőkkel babrál!
Nem kaptam meg. Neked, akkor kellene PP+Okafor. Pierce egy jobb formában van, tegnap is majdnem tripla-dupla lett a vége, úgyhogy felment az ára.neobarca írta:Írtam hozzá levelet! Azt nem kaptad meg? Írtam, hogy ez még nem a végleges mert így egyoldalú és nézz körbe nálam kit lehetne bevonni...kanty írta:Neobarca!
Ajánlod Walkert+Bass for Okafor+Pierce.
Pontba veszítek, lepattanóba veszítek, assistba veszítek, stealbe veszítek, blokba veszítek, toba veszítek....ha elfogadom.
Fordított helyzetbe Te elfogadnád?
szerk:
Cumbee.
Érdekes ajánlatot küldtél, még gondolkodok rajta.
Milyen email címre küldjem a meghívót?Messiboy19 írta:Én szivesen átvenném a szabadon maradt csapat írányítását, ha ez lehetségesBob_Marley írta:Valóban Slither irányítja a KovTeam csapatot
Sikerült tesztelnem
Viszont voltak itt jelentkezők, akik már nem fértek be a ligába, szólni kellene, hogy vegyék át a csapatot!
Írtam hozzá levelet! Azt nem kaptad meg? Írtam, hogy ez még nem a végleges mert így egyoldalú és nézz körbe nálam kit lehetne bevonni...kanty írta:Neobarca!
Ajánlod Walkert+Bass for Okafor+Pierce.
Pontba veszítek, lepattanóba veszítek, assistba veszítek, stealbe veszítek, blokba veszítek, toba veszítek....ha elfogadom.
Fordított helyzetbe Te elfogadnád?
szerk:
Cumbee.
Érdekes ajánlatot küldtél, még gondolkodok rajta.