Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a másik oldalon az idei év legjobb futója is ott fog karistolni...Shady McCoy...szóval nem lesz azért erőtlen futójáték a másik oldalon sem. Bár persze a Pro Bowl úgyis csak viccnek jóTocy írta:Ma NFL Pro Bowl! Egyik oldalon Mojo-Foster révén baromi erős futójáték a D-ben Lewis, Reed, Suggs stb, a másikon erős passzjáték jó elkapókkal, és jó D-vel, nagyon kíváncsi leszek!
Tocy, én óvatos lennék a helyetekben: Jelenleg kiemelkedik. Jobb most óvatoskodni, mint később pofára esni. Ez csak egy jó tanács. Jók vagytok, nagyon jók ( ezzel a kerettel az lenne a szégyen, ha nem így lenne), de még bármi lehet. Sok csapat még épülőben és feljövőben van. Ne feledjük, hogy alig volt felkészülés, a ti fizikális játékotoknak kevesebb felkészülési idő kell, mert taktikailag ez a támadójáték egyszerű, mint az egyszer egy ( a védekezés pedig látjuk még össze sem állt, tavaly jobban védekeztetek). Egyelőre kiemelkedik keleten a Bulls és a Heat, de látván a többi csapatot, a 3 említett és hidd el, a szezon végére a Celtics is fel fog zárkózni. Nem lehet következtetést levonni. Mi egyre jobbak vagyunk még úgy is, hogy hiányzik Rondo és Allen. Most úgy néz ki, hála Istennek bejött az, amit mondtam a szezon elején: ( utólag megtudtam, hogy Rivers is ezt nyilatkoztaTocy írta:Holnap fogadjuk a Chicagot, Kelet rangadójaSztem ez a két csapat kiemelkedik eléggé, bár vereségekben közel van az Atlanta, Sixers, Indiana is. Visszatért Wade és Rose is, nagyon kíváncsi leszek! Eddig idén szinte minden meccsünkön nyertük a pattanózást, ez most kulcsfontosságú lesz, a Bulls ebben nagyon jó! Ami a legfontosabb: oda kell koncentrálni végig, nem kiengedni, idén sokszor engedtünk könnyű kosarakat, mert nem lépett oda senki, ez a Chicago ellen nem nagyon fér bele.
Wade visszatérése kicsit jól sikerültneobarca írta:Vazzzze Rendesen megalázott minket a Miami. Egyszerűen nem megy. Wade-ék zsákolóbajnokságot csináltak. Itt most már nincs mit tenni. Az edzőnek mennie kell...
Azért ha van lehetőségetek behúzni Howard-ot, akkor őt be kell húzni! Mondjuk valószínűleg Türkoglu is benne lenne a cserében...kanty írta: Nem tudom, nekem ez nem igazán tetszene. Oké, h Howard kiemelkedik a centerek közül, de a Lakersnek jelenleg nem centerre van szüksége, ott van Bynum, aki nálam top3as.
Paul Gasol eset, eléggé szórakoztató.Állítólag az egész onnan indult, h CP3 Gasoftnak nevezte a spanyolt, erre jót a búbolás, ami Chrisnek nem igazán jött be. Kobe azt mondta az esetről, h CP3nak Napoleon komplexusa van, ami szerinte jellemző a kisemberekre, hozzátette, h ő is ezzel szokta szívatni.
Nem tudom, nekem ez nem igazán tetszene. Oké, h Howard kiemelkedik a centerek közül, de a Lakersnek jelenleg nem centerre van szüksége, ott van Bynum, aki nálam top3as. Egy fürge irányító kellene, aki ad egy kis lendületet. Most van Fischer, aki minden szegény csak nem fürge, igaz már a korban is rendesen benne van. Plusz még van Blake, aki elég jól kezdte a szezont, padról rendre lendületet vitt a játékba és a triplák is leég jól jöttek, de aztán lesérült.Bob_Marley írta:
A Lakerses elég egyértelmű, ott Bynum menne Howard cserébe!A többi viszont több csapatos trade lenne!
Lakers, Nets, Mavericksdaffy írta:milyen cseréknél jöhetne szóba? mely csapatoknál?Bob_Marley írta: Én szurkolok, hogy valahogy bírják ki, hogy nem cserélik el, s akkor nyáron jöhetne hozzánk
milyen cseréknél jöhetne szóba? mely csapatoknál?Bob_Marley írta: Én szurkolok, hogy valahogy bírják ki, hogy nem cserélik el, s akkor nyáron jöhetne hozzánk
A többi játékos tud valamit amit mi nem?daffy írta:az orlandora azért felhívnám a figyelmet. nevetségesek az utóbbi időben. most is 67 ponthowardon kívül senki sem jutott 10 pont fölé és 40% alatt dobtak. borzalom,nem ezt várom tőlük. a kezdő ötösből 4 ember összesen 11 pontot dobott a meccs folyamán. így azért nehéz.
Miami idén annyira erős, hogy nem ezen múlik!neobarca írta:Vazzzze Rendesen megalázott minket a Miami. Egyszerűen nem megy. Wade-ék zsákolóbajnokságot csináltak. Itt most már nincs mit tenni. Az edzőnek mennie kell...
A zsákolóbajnokság tény, óriási kedvvel játszottunk elöl, viszont hátul annyira nem, Melo nélkül nem szabadott volna ennyit dobnotok. Lényegében a 4. negyedben tudtunk meglépni, addig eléggé egál volt, de Wade 28 ponttal tért vissza, azért tetszik. Mindenesetre engem annyira nem nyűgözött le, megfigyelhető idén sokszor, hogy ellazázzuk a meccseket, sztem picit ez is ilyen volt, ha itt van Melo, nem tudom, mi a vége...no mind1, behúztuk, Wade egészséges, lehet menni továbbneobarca írta:Vazzzze Rendesen megalázott minket a Miami. Egyszerűen nem megy. Wade-ék zsákolóbajnokságot csináltak. Itt most már nincs mit tenni. Az edzőnek mennie kell...
Ezt nem hiszem el... Félidőig bírtam, 58-37, innentől nem tudom mi történhetett a Magic-kel, 4. negyedben 8 pont. Ilyen noname Moore kivégzi az Orlando-t. Lúzer banda.Bob_Marley írta: Óriási győzelem, hatalmas fordítás -27ről jöttünk fel!
Úgyhogy Game köszönjük mindig fogadj ellenünk![]()
Kalap1988 írta: KG-t azért nem szereted, mert a rózsaszín balettcípős Bishy-Bosht tavaly is megette járókerettel is ?Oké egy örült a pályán, de tisztán, tisztességesen játszik és az egyik legnagyobb küzdő volt mindig is, akit kosárlabdapályán láttam.
Természetesen elismerem, hogy nagy játékos és küzdő, de néha elszokott gurulni a gyógyszere. Meg ez a folyamatos ni...emberkedés...Eazzy írta: Na most KG-t miért utálod? Kb nekem a második kedvencem AI után Big Ticket.
Közben meg bírsz egy olyan LeBront, aki jó nagy adag híg kula bácsiban hagyta a Clevelandet. Legalább KG a Minnesotát a hátán cipelte ameddig csak bírta, és a legvégső esetben jött el. Queen James meg szaladt az első adandó alkalommal Wade szárnyai alá![]()
KG-t azért nem szereted, mert a rózsaszín balettcípős Bishy-Bosht tavaly is megette járókerettel is ?Game90 írta:Bob_Marley írta:Game esküszöm neked a legnagyobb Celtics hater vagy
Veszek neked egy Pierce mezt (mert őt utálod a legjobban), s kötelezlek minden meccsünket nézd meg talpig zöldbe felöltözve!
(Lehet maradok megnézni a meccsünket mégiscsak adja a TV)
Állandóan ellenünk fogadsz, pedig ma is nyerünk![]()
![]()
![]()
Inkább legyen PP és KG holtversenyben, egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyiket utálom jobban![]()
Ha nem alszok el, akkor leszek én is éjjel, ki kell szurkolni a Magic győzelmetViszont ha a Celtics nyer, akkor szerintem megfognak kérni, hogy mindig fogadjak ellenük, mert akkor mindig nyernek
![]()
Bargnani megint megsérült:
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... Much_Worse
Pedig mostanában nagyon jól játszik az olasz. Nélküle a Toronto kb. 60-70 pontokat fog dobálni.
Na most KG-t miért utálod? Kb nekem a második kedvencem AI után Big Ticket.Game90 írta:Inkább legyen PP és KG holtversenyben, egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyiket utálom jobban![]()
Bob_Marley írta:Game esküszöm neked a legnagyobb Celtics hater vagy
Veszek neked egy Pierce mezt (mert őt utálod a legjobban), s kötelezlek minden meccsünket nézd meg talpig zöldbe felöltözve!
(Lehet maradok megnézni a meccsünket mégiscsak adja a TV)
Állandóan ellenünk fogadsz, pedig ma is nyerünk![]()
Az egész innen indult:Bob_Marley írta:
Azért Paul is érezte nehéz visszaszólébi egy 2szer akkora embernek, bár szerintem Gasolt lenyomta volna fight-ban
:
Valamiért nagyon ellenetek vagyok, megint a Magic-re fogadtam ill. ment még egy Clippers W és Howard 21,5 pont felettBob_Marley írta: Ma Magic-Celtics
A helyzet kevésbé rózsás mint hétfőn Rondo, Allen out valószínűleg JO is out, viszont Pietrus, Dooling, Wilcox valószínűleg játszhat!
Allennek egyébként a bokája fáj, miután rálépett Kleiza múltkor a Toronto ellen, Rondonak a csuklója fáj!
Azért Paul is érezte nehéz visszaszólébi egy 2szer akkora embernek, bár szerintem Gasolt lenyomta volna fight-bankanty írta:
A legvégén volt még egy kis balhé CP3( csak 4 pont, igaz 12 assist) és Gasol között is:
http://www.youtube.com/watch?v=SbVaXXXpeSI