Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én szivesen átvenném a szabadon maradt csapat írányítását, ha ez lehetségesBob_Marley írta:Valóban Slither irányítja a KovTeam csapatot
Sikerült tesztelnem
Viszont voltak itt jelentkezők, akik már nem fértek be a ligába, szólni kellene, hogy vegyék át a csapatot!
Lehet! De engem is bombáz 1000rel...Cumbee írta:Nemtom, nálam Huy-t ír managerként még a csapathoz, szal szerintem csak Slither aktivizálta magát.neobarca írta:Cumbee! Sztem már új tulaj van...
Nemtom, nálam Huy-t ír managerként még a csapathoz, szal szerintem csak Slither aktivizálta magát.neobarca írta:Cumbee! Sztem már új tulaj van...
Oksa! Nem tom am én most kivételesen nem is néztem csak xelgettem...Bob_Marley írta:neobarca, kérdem miért is érné meg nekem ez a csere?
Kemba Walker-Nelson for Wallace-Robinson
Lemondok Nelsonról, én összegeztem teljesen korrekt 2 ajánlatot küldtem, ebben meg óriásit buknék!
Ki az új játékos?balinteer írta:Bakker,az új csávó Lebombázott egy Griffin-DeRozan for Granger-Cousins-al.
Nem pont ezekhez a játékosokhoz fűződik de küldtem egy trade ajánlatot. Kéne James és Smith. Sztem nem rossz amit cserébe ajánlok... Ha még szeretnél alakítani Anthony és Rubio kivételével belenyúlhatsz...Cumbee írta:Nem akarok mindenkit egyenként zaklatni 1-1 ajánlattal, szal ide írom.
Kéne nekem 1 olyan trade, ahol adom Mullens-t és Watson-t, vagy Allan-t. Ellenértéknek kéne 1 szutyok játékos, aki jóval gyengébb Watson-nál vagy Allan-nék és egy olyan, aki jobb mint Mullens. Ha valaki lát benne fantáziát, akkor az jelezze pls, vagy küldjön ajánlatot, különben mégis nekem kell majd nézelődnöm.(Mullens day to day, ma már lehet, hogy játszik.)
Mondom akkor szemezgessünk! Nekem lepattanó nagyon kell és mivel Dalembert érinthetetlen ezért Wallace a fő célpont...Bob_Marley írta:CP3 megsérült miután elcseréltük az pech volt!
1-1ben nem adtam volna érte Wallace-t iróniából írtam
A kulcs szó az annyira nem aránytalan, tehát te is tudod, hogy én borzasztóan megszívnám, de azért "annyira" nem![]()
CP3 megsérült miután elcseréltük az pech volt!neobarca írta: Amióta megjártam a Rondós cserét, óvatosabb vagyok. Kemba am előtte is játszott ha visszalapozgatsz nálam sokszor hozott dupla duplát.
Tegnap még adtad volna 1-1 ben Wallacét. Benne is lettem volna. Mellesleg végignéztem teljes szezonra is a csereajánlatot... Nézd meg Te is. Annyira nem aránytalan. De felőlem mehet Kemba helyett más is.
Ami biztos: Neked Nelson kell nekem Wallace...
Amióta megjártam a Rondós cserét, óvatosabb vagyok. Kemba am előtte is játszott ha visszalapozgatsz nálam sokszor hozott dupla duplát.Bob_Marley írta:neobarca túl nagy igényeid vannak!
Az meg hogy 7-14 forma, megmondom őszintén én nem néztem végig a statokat végig az elmúlt meccsekről az adott játékosokról, de Kemba Walker, Augustin sérülése miatt játszik!
Amit te küldtél ajánlatot Stuckey > Walker, Wallace>Nelson (főleg a második jóval jobb)
Maradok azt hiszem Game-nél vele lehet cserélni, nem a nagy nevekre megy rá, hanem a jó kis kiegészítőkkel babrál!
Abszolút nem sértődtem meg, csak számomra borzasztó előnytelen ajánlataid vannak!Nelsonra szükségem lenne, majd megpróbálok még valamit agyalni, de nehéz veled üzletelni
Amíg nincs rá jelentkező, addig nem akarok nagyon belenyúlni.kanty írta: Slither!
Kovteam csapatával, akkor mi lesz? Ki kapja, érdekelne onnan egy-két ember.
Akkor majd körbenézek én isfcbarca0827 írta:Már nézegettem, de sajna nem találok olyan lehetőséget, aminél nem röhögnél hatszor körbe.![]()
Amúgy pont tegnap azon gondolkodtam, hogy de kár, hogy nem szabadultam már meg Bargnanitól. Eddig kétszer érdeklődtél, mindkétszer elutasítottam és mindkétszer pár órával később kiderült, hogy megsérült.