Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez nem Ronni topic, de roninak elleg sok rossz mecse volt mint Iniestanak max 2, de szerintem nem jatszott rosszul pont olyan gyenge volt mint Xavieszter21 írta:Ezt mondtam Ronaldinhoval kapcsolatban is, hogy nem lehet mindig a csúcson...redlions írta:Nem lehet mindig a csúcson!Enrique írta:Iniesta ma nagyon pocsék... Nem tom mi van vele..Azért rendesen hajtott egész évben. Sajnos más valaki nem...
Ezt mondtam Ronaldinhoval kapcsolatban is, hogy nem lehet mindig a csúcson...redlions írta:Nem lehet mindig a csúcson!Enrique írta:Iniesta ma nagyon pocsék... Nem tom mi van vele..Azért rendesen hajtott egész évben. Sajnos más valaki nem...
Nem lehet mindig a csúcson!Enrique írta:Iniesta ma nagyon pocsék... Nem tom mi van vele..
Szerintem nem!Badi írta:Mindemellett fiatal, szvsz "újabb Xavit termeltünk"
ebben nem vitatkozom.Zsolti írta:Szerintem már most nagy zsugás,és ennél még nagyobb lesz.Boixos írta:ez a gyerek nagyon szimpatikusan játszik. teszi veszi a zsugát, hajt, mint állat, mostmár be is köszön, meglássátok, nagy zsugás lesz még belőle!
Szerintem már most nagy zsugás,és ennél még nagyobb lesz.Boixos írta:ez a gyerek nagyon szimpatikusan játszik. teszi veszi a zsugát, hajt, mint állat, mostmár be is köszön, meglássátok, nagy zsugás lesz még belőle!
Én nagyon bízok ebben a srácban!Enrique írta:Vhogy el kell kezdeni...Bodi írta:Jaja gól és gólpaszz,első olyan bajnoki mecsén,amikor kezdőként lépett pályára.....
Csak a folytatás is legyen ilyen!
A Shaktar ellen tuti kezdő lex!redlions írta:Valakiről mindenki megfeledkezet!A hétvége azért róla is szólt! Gólt lőtt, és gólpasszt adott! Iniesta most bizonyíthat, bizonyít!
Enrique írta:Iniesta! Itt a lehetőség bizonyítani!![]()
![]()
Larsonn sajnálatos sérülésével1. számú cserévé nőheti ki magát a sráác!
Most aztán mindent bele kell adni!