Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy hívom ezt, hogy ők a Real TV-n nézik a meccseket.csababarca írta:Hagyjátok már őket,komolyan, szerintük a 3-2es szuperkupa visszavágónál is lefociztak minket...
Akkor vakon van pár madridista a focit illetően hogy az hihetetlen.
Értelmes eszmecsere? Ahhoz 2 fél kell...Nem láttad amit Matiy belinkelt? Akkor tessék: http://www.eredmenyek.com/merkozes/Cd6A ... tisztikajaGrat... hol volt ebben a szító?Értlmes eszmecserét probálok tartani de e két szurkolótábor között soha nem lesz ilyen... mer mindenki a saját szemszögéből látja a dolgokat... de mindegy ezzel be is fejezzem az ide írogatásaimat inkább megmaradok a csendes nem írógató embernek aki eddig voltam... Fogyatékos? Gondolkozz már öcsém hogy mit írogatsz mert ezzel csak magadat és az értelmes szurkolótársaidat minősited.
Im log out.![]()
Nem mondod!?Mivel még január van, 2012-ben nehéz lett volna bármit is nyerni.
És mi EZEKET A NEM SOK MINDENEKET nagyon szeretjükLegkisebbtobi írta:
Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...
Köszi a fogadatlan prókátorkodást,de a modik majd a saját nevükben írnak,ha olyat tapasztalnakDzsukela írta: Azthiszem, hogy a modik nevében is beszélhetek most:
Ez nem olyan szurkolói oldal, ahol lehet feleslegessen vitákat szitani, és nem fogunk nekiesni egy fogyatékos Real drukkernek. Ha ilyet akarsz irni, akkor menj a "korona mögött" madridi blogra, ahol kiadhatod magadból az indulatokat.
UI: ott még a saját játékosukat is sarazzák.(Matyi, ezt nem neked irtam![]()
![]()
![]()
)
Azthiszem, hogy a modik nevében is beszélhetek most:Legkisebbtobi írta:Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
én azt mondom, h max 1 góllal voltak jobbak, többel nem.
és akkor erre mondják azt, h lefociztak minket...
attól még h próbáltak támadólag fellépni ellenünk, még nem fociznak le minket.
nehogy már azért fociznak le minket, mert most az egyszer támadnak ellenünk és lőnek kapura, és nem sündisznóállásba védekeznek egész meccsen, mint a Bernabeuban...
erre mondják a madridisták, h esélyünk nem volt és h LEFOCIZTAK egy 2-2-es meccsen...
na mindegy, csak ennyit akartam, a többit már úgyis részletesen leírtátok.![]()
Ezzel nem minden esetben értenék egyet: vegyünk egy számotokra testhez áll példát: Messi kicselez 3-4 embert és lő egy hatalmas gólt... Az nem biztos hogy a védő hibája hanem a támadó képeségeit jellemzi... Attól hogy nem tud egy védő megállítani valakit az nem védelmi hiba... ezért vagyunk emberek hogy különbözőek legyünk.dak900 írta:Idézem daffy-t: "Minden gól védelmi hibából születik..."!Legkisebbtobi írta:Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
nehogy már azért fociznak le minket, mert most az egyszer támadnak ellenünk és lőnek kapura, és nem sündisznóállásba védekeznek egész meccsen, mint a Bernabeuban...
erre mondják a madridisták, h esélyünk nem volt és h LEFOCIZTAK egy 2-2-es meccsen...
Nincs több mondani valóm!
Idézem daffy-t: "Minden gól védelmi hibából születik..."!Legkisebbtobi írta:Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
Érdekes gondolat...ilyen szemszögből nem néztem még a szerdai meccsre!S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
Mivel még január van, 2012-ben nehéz lett volna bármit is nyerni. A 2011-212-es szezonban pedig 3 trófeát is nyertünk, egyet pont ellenetek. Mi nyertünk 3at, ti elvesztettetek 1et.madridronie írta:Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.
A Barcanoticas szokott pletykálni, de ha az pletyka, akkor odateszik zárójelben, vagy a cimbe helyezik el a pletyka szót. Tehát sztem ez igaz.dak900 írta:Angliában már 3 meccset kapsz a szándékért, itt meg a sebészi beavatkozást is megvárják, hogy eltiltás legyen a vége...Dzsukela írta:Ez a spanyol szövetség...szánalmas.
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/25 ... pe_ugyeben
ezek után mit vártok, ti madritisták a biróktól?Ez a hír akkor tuti biztos?
Nem csak az, hogy repült. Még csak nem is az, hogy elkésett egy ütemet, mert az talán "beleférne". Hanem az, hogy térdmagasságban rúg oda... Az az igazán gusztustalan.ab1daL írta:Ramosnak meg már vagy 25 perccel előbb ki kellett volna osztani a második sárgát, előtte Alexist is úgy felvágta, repült a chilei.
Angliában már 3 meccset kapsz a szándékért, itt meg a sebészi beavatkozást is megvárják, hogy eltiltás legyen a vége...Dzsukela írta:Ez a spanyol szövetség...szánalmas.
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/25 ... pe_ugyeben
ezek után mit vártok, ti madritisták a biróktól?
Nem! A média csinál belőlük hőst, és végre bele lehet kötni a Barcába, ami lassan 4 éve nem sikerül! Az egész világ boldog lesz ha végre sikerül letaszítani a trónról Őket!Mikaos írta:Még mindig a bíró a téma az újságokban? Furcsa.
Bár mi voltunk ostobák, el kellett volna intézni 5-0-ra a meccset, és akkor most szó sem lenne a bíróról. És erre az 5-0-ra bőven megvolt az esélyünk, csak nem kellett volna visszavenni.
Hősöket csináltunk belőlük, de főleg Mourinho-ból. A 27%-os szégyenteljes labdabirtoklás és a szokásos Pepe ámokfutás után most már fantasztikus vitézekként emlegetik őket. Mennyit változik a világ 1 hét alatt?!
2012-ben még nem is nyerhettük, persze ettől még értem, hogy miről beszélsz. Arról, hogy 2012-ben teljesen mindegy, hogy mi történik évek óta, aki nyer az nyer. Itt kiestetek, a bajnokságban egy leheletnyivel ( azért írok az 5 pontra leheletnyit, mert mégis csak hazai meccsünk lesz ellenetek) jobban álltok, a bl-ben ugyanúgy. Aki jobban teljesít az nyer, csak ebből a mocskos játékból van elegem ( nekünk is van benne felelősségünk,de ha egy 10 skálán akarnám megfogalmazni, akkor nekünk 2-3 pont, nektek a maradék 7-8). Remélem ez változik.madridronie írta:Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.
Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.