Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.27. 21:09:13

csababarca írta:Hagyjátok már őket,komolyan, szerintük a 3-2es szuperkupa visszavágónál is lefociztak minket...
Akkor vakon van pár madridista a focit illetően hogy az hihetetlen.
Én úgy hívom ezt, hogy ők a Real TV-n nézik a meccseket. :D Ott teljesen más adás van, a valóságtól 180 fokos fordulatban néznek minden meccset. :D Természetesen minden szabálytalanság, amit elkövetnek, azt a Barça játékosai követnek el, a gólokat, amit Messiék szereznek, azt Ronaldóék szerzik és így tovább. :) Teljesen más világban élnek a Real Madrid szurkolói. Akár a magyar, akár a külföldi szurkolókról, játékosokról van szó.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.01.27. 21:03:51

Am sztem egy kicsit fura képzavarral élve saját magukat focizták le.Amikor a labdával foglalkoztak,sokkal több labdarúgásra,játékra emlékeztető dolgot műveltek,mint kis túlzással az elmúlt 6 meccsen összesen.És ezzel már partiban is voltak velünk,mitöbb még jobbak is ezen a meccsen.Ezt már értékelhetik lefocizásnak,de mondom,nem minket játszottak le a pályáról,hanem a saját maguk árnyékán nőttek túl nem kicsit.És ennek örvendenek annyira,h kicsit a fejükbe is szállt...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.27. 21:01:53

Hagyjátok már őket,komolyan, szerintük a 3-2es szuperkupa visszavágónál is lefociztak minket...
Akkor vakon van pár madridista a focit illetően hogy az hihetetlen.

Nem bírják most elviselni,hogy végre évek óta játékban is felvették velünk a versenyt,megközelítettek minket egyes periódusokban,de még így se sikerült nyerniük.
Frusztráló érzés lehet ezt elhiszem,de ne boruljanak már el ennyire,hogy lefocizásról beszéljenek. :roll:
(arról senki nem beszél,hogy a szerdai meccsen is gusztustalanul rugdosódtak...szóval ilyen téren meg semmit sem változtak.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
dak900
Jugador del Barça

2012.01.27. 20:57:09

Grat... hol volt ebben a szító? :D Értlmes eszmecserét probálok tartani de e két szurkolótábor között soha nem lesz ilyen... mer mindenki a saját szemszögéből látja a dolgokat... de mindegy ezzel be is fejezzem az ide írogatásaimat inkább megmaradok a csendes nem írógató embernek aki eddig voltam... Fogyatékos? Gondolkozz már öcsém hogy mit írogatsz mert ezzel csak magadat és az értelmes szurkolótársaidat minősited.
Im log out. :roll:
Értelmes eszmecsere? Ahhoz 2 fél kell...Nem láttad amit Matiy belinkelt? Akkor tessék: http://www.eredmenyek.com/merkozes/Cd6A ... tisztikaja
Egyébként ha megnézel 1 összefoglalót, akkor nem látod, azt a lefocizást...több lehetőségetek volt, de nem 2x több...a mi védőink gólpasszt adtak Higuaínnak, de nem tudta belőni...sajnálom a Reált, mert jók voltak, csak nem eléggé... :lol: A lefocizást, azt nem döntetlenre szokták mondani...én minimum 2 gól különbségre használnám ezt a kifejezést... :wink: Nekem úgy tűnt, hogy jobb volt a Reál, de szerintem ez a meccs messze volt azért attól, hogy lefocizzanak minket, de lehet tévedek, mert én 1 elvakult drukker vagyok!! :lol:
madridronie
Madridista

2012.01.27. 20:56:22

Mivel még január van, 2012-ben nehéz lett volna bármit is nyerni.
Nem mondod!? 8) A mondandóm lényege arra vonatkozott, hogy ahogy még mi is nyerhetünk, illetve veszíthetünk további trófeákat is, a Barca 2012-ben ugyancsak! A bajnokságot 5 ponttal vezetjük, a Kupát tudtommal még ti se nyertétek meg (az más kérdés, hogy innentől kezdve favoritnak számítotok, de a Valencia, Bilbao duó okozhat még kellemetlen meglepetést), a BL. meg ugye még a jövő zenéje!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2012.01.27. 20:58:52-kor.
miihii
KHAL

2012.01.27. 20:25:15

Legkisebbtobi írta:
Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...
És mi EZEKET A NEM SOK MINDENEKET nagyon szeretjük :wink:

A lefocizás nem ott kezdődik,h fél órán keresztül sokkal jobban játszatok,aztán a gól után összeestek,aztán keresitek a labdát,aztán sikerül kihasználnotok két védelmi hibát,aztán van megint egy jó 10-15 percetek,aztán meg kiegyenlített a vége.

Első posztnak nem rossz,de ilyenekért felesleges volt...

Dzsukela írta: Azthiszem, hogy a modik nevében is beszélhetek most:
Ez nem olyan szurkolói oldal, ahol lehet feleslegessen vitákat szitani, és nem fogunk nekiesni egy fogyatékos Real drukkernek. Ha ilyet akarsz irni, akkor menj a "korona mögött" madridi blogra, ahol kiadhatod magadból az indulatokat.

UI: ott még a saját játékosukat is sarazzák.(Matyi, ezt nem neked irtam :lol: :lol: :D :D )
Köszi a fogadatlan prókátorkodást,de a modik majd a saját nevükben írnak,ha olyat tapasztalnak ;) De akkor sem fognak fogyatékosozni egy fórumert sem,mert egyrészt nem túl elegáns,másrészt példamutatás kedvéért. Továbbmegyek. Egyelőre igen friss hús vagy itt még te is ahhoz,h elküldözgess akárkit akárhova,ezt nem bántásból mondom.Ha vmi gubanc van,akkor majd mi elküldjük az illetőt pihenőre,rendben?Kössszentyű :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.01.27. 20:42:26-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Dzsukela
Barça B

2012.01.27. 20:24:32

Legkisebbtobi írta:
S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket? :roll:

én azt mondom, h max 1 góllal voltak jobbak, többel nem.
és akkor erre mondják azt, h lefociztak minket...
attól még h próbáltak támadólag fellépni ellenünk, még nem fociznak le minket.
nehogy már azért fociznak le minket, mert most az egyszer támadnak ellenünk és lőnek kapura, és nem sündisznóállásba védekeznek egész meccsen, mint a Bernabeuban...
erre mondják a madridisták, h esélyünk nem volt és h LEFOCIZTAK egy 2-2-es meccsen...

na mindegy, csak ennyit akartam, a többit már úgyis részletesen leírtátok. :roll: :wink:
Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...
Azthiszem, hogy a modik nevében is beszélhetek most:
Ez nem olyan szurkolói oldal, ahol lehet feleslegessen vitákat szitani, és nem fogunk nekiesni egy fogyatékos Real drukkernek. Ha ilyet akarsz irni, akkor menj a "korona mögött" madridi blogra, ahol kiadhatod magadból az indulatokat.

UI: ott még a saját játékosukat is sarazzák.(Matyi, ezt nem neked irtam :lol: :lol: :D :D )
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

Legkisebbtobi
Barça B

2012.01.27. 20:21:59

dak900 írta:
Legkisebbtobi írta:

nehogy már azért fociznak le minket, mert most az egyszer támadnak ellenünk és lőnek kapura, és nem sündisznóállásba védekeznek egész meccsen, mint a Bernabeuban...
erre mondják a madridisták, h esélyünk nem volt és h LEFOCIZTAK egy 2-2-es meccsen...

na mindegy, csak ennyit akartam, a többit már úgyis részletesen leírtátok. :roll: :wink:
Idézem daffy-t: "Minden gól védelmi hibából születik..."! :lol: Nincs több mondani valóm! :wink:
Ezzel nem minden esetben értenék egyet: vegyünk egy számotokra testhez áll példát: Messi kicselez 3-4 embert és lő egy hatalmas gólt... Az nem biztos hogy a védő hibája hanem a támadó képeségeit jellemzi... Attól hogy nem tud egy védő megállítani valakit az nem védelmi hiba... ezért vagyunk emberek hogy különbözőek legyünk.
dak900
Jugador del Barça

2012.01.27. 20:13:02

Legkisebbtobi írta:

Idézem daffy-t: "Minden gól védelmi hibából születik..."! :lol: Nincs több mondani valóm! :wink:
dak900
Jugador del Barça

2012.01.27. 20:10:11

Érdekes gondolat...ilyen szemszögből nem néztem még a szerdai meccsre! :D Azt hiszem igazad van Matyi!! :wink:
Legkisebbtobi
Barça B

2012.01.27. 20:08:44

Tocy
Director del Fútbol

2012.01.27. 20:03:41

madridronie írta:
azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.
Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!
Mivel még január van, 2012-ben nehéz lett volna bármit is nyerni. A 2011-212-es szezonban pedig 3 trófeát is nyertünk, egyet pont ellenetek. Mi nyertünk 3at, ti elvesztettetek 1et. :wink: Más kérdés, hogy az "igazi" trófeákat majd április-májusban osztják, de a jelenlegi helyzet: egy sorozatban már összekerültünk, mi mentünk tovább, egy másikban vezettek egy határozott különbséggel ( bár ugye itt is nyertük az egymás ellenit ), egyben pedig lényegében még csak a "selejtezők" mentek le, az érdemi munka nemsokára kezdődik.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.27. 19:47:45

a kérdésem : lefociztak minket? :roll:

Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.27. 18:27:03

Végig olvasva a kb 11 oldalnyi véleményt túl sok újat nem tudok írni, de így utólag azért megosztanám a gondolataim! :)

Először is szigorúan csak a szerdai meccset nézve: A Real jobb volt, illetve a legpontosabb megfogalmazás az hogy sokkal jobban akarták a győzelmet. Ami nyilván érthető is hiszen hátrányban voltak, ráadásul ennél komolyabb dolgok forogtak kockán! Ugyanis gondolom Mourinho is tisztában volt vele hogy ha itt gálázni tud a Barca, akkor az nagyon komoly hatással lehet a csapatra, és rá is. Ebből kifolyólag iszonyatosan ambiciózusan kezdték a meccset, az 1. félidő első része után egy szavunk sem lehetett volna ha több góllal vezetnék. Ezzel szemben mi (legalábbis én ezt éreztem) nem akartunk nagy dolgokat véghezvinni (gondolok itt egy újabb 5-0-ra pl) hanem csak elgurigázni, és várni egy két adódó helyzetre, amit esetleg belövünk és meg is vagyunk! Ez meg is történt az 1. félidő végén, hozzáteszem abszolút szerencsés félidőn voltunk túl ekkor! És ezután a 2. félidőben én azt vártam volna, hogy oké, gurigázzunk tovább nyugodtan, de ez nem azt jelenti hogy kényelmesedjünk el. Mert sajnos ez történt, ők pedig nem adták fel, megérezték a lehetőséget, és ki is használták, de szerencsére a továbbjutás küszöbén megálltak.
Részben a mi hozzáállásunknak köszönheti a Real hogy játszott velünk egy szoros meccset, ugyanakkor hiba lenne nem elismerni hogy jól játszottak és meg is nehezítették a dolgunkat.
De az előbbi mondat első fele nagyon bosszantó! :roll: Mert ezzel lélektanilag megint visszahoztuk őket. Itt lett volna a lehetőség, hogy még jobban megforgassuk bennük a tőrt, de valamiért ezt nem akartuk. Nem hibáztatható senki, mert ennyi siker után ember legyen a talpán aki 100%-ra fel tudja tornázni a játékosok motivációs szintjét, de mégiscsak bosszantó! Na mindegy, ez így alakult, tragédia nem történt de sokat tanulhat a csapat és Pep is ebből a meccsből!
Ezzel együtt a továbbjutásunkat teljesen megérdemeltnek érzem, és ezért jár a gratuláció a csapatnak!

A bíró tevékenység ismét kritikán aluli volt! :roll: Sem a színészkedés sem az állandó rúgdosódás nem szimpatikus(engem egyébként sokkal jobban zavar az hogy mi rájátszunk bizonyos helyzetekre, és ebbe nem nagyon lehet belemagyarázni hogy ez nem színészkedés, mert sajnos az! És nem értem hogy erre mi szükség, ilyenkor egy kis csalódottságot érzek, ami persze pillanatnyi, de akkor is!) de mindkét fél dobálózhat sok mindennel, itt is ott is van igazság, szóval nem érzem úgy hogy bármelyik oldallal is "lepaktáltak" volna a bírók. Csupán félelmetesen gyenge színvonal jellemzi a játékvezetést! :roll: Nyilván ez az adott pillanatban szenvedő felet nem nyugtatja meg, ahogy én is ki szoktam kelni magamból ha a Real javára ítélnek tévesen, ez természetes. De általánosan úgy gondolom hogy itt nincs szó részrehajlásról, csupán sok esetben amatőr hibákról!

Ezzel túl vagyunk egy újabb párharcon, amiből alapvetően jól jöttünk ki, és továbbra sem tudta megmutatni a Real hogy jobb csapat, arra viszont mindenképp rávilágítottak hogy piszkosul megnehezítik majd a dolgunkat a bajnokságban, úgyhogy ennek megfelelően kell hozzáállni a hátralevő meccsekhez és akkor ki fog jönni a különbség!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Dzsukela
Barça B

2012.01.27. 15:37:16

dak900 írta:
Dzsukela írta:Ez a spanyol szövetség...szánalmas.

http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/25 ... pe_ugyeben

ezek után mit vártok, ti madritisták a biróktól?
Angliában már 3 meccset kapsz a szándékért, itt meg a sebészi beavatkozást is megvárják, hogy eltiltás legyen a vége... :roll: Ez a hír akkor tuti biztos? :shock:
A Barcanoticas szokott pletykálni, de ha az pletyka, akkor odateszik zárójelben, vagy a cimbe helyezik el a pletyka szót. Tehát sztem ez igaz.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

salas9
Entrenador del Barça

2012.01.27. 15:31:03

ab1daL írta:Ramosnak meg már vagy 25 perccel előbb ki kellett volna osztani a második sárgát, előtte Alexist is úgy felvágta, repült a chilei.
Nem csak az, hogy repült. Még csak nem is az, hogy elkésett egy ütemet, mert az talán "beleférne". Hanem az, hogy térdmagasságban rúg oda... Az az igazán gusztustalan. :evil:
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.27. 15:05:07

A spanyol bírók bizottsága elemezte Teixeira El Clásicón teljesítményét. A bizottság szerint a legnagyobb hibája az volt, hogy Lassana Diarrát nem állította ki. A többi esetről úgy vélekednek, hogy tizedmásodpercek alatt kell döntenie, így előfodulhatnak hibák, mint például Ramos második sárgalapja.

Fúj! Barca fanok mind!!

Ramosnak meg már vagy 25 perccel előbb ki kellett volna osztani a második sárgát, előtte Alexist is úgy felvágta, repült a chilei.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
dak900
Jugador del Barça

2012.01.27. 14:48:25

Dzsukela írta:Ez a spanyol szövetség...szánalmas.

Angliában már 3 meccset kapsz a szándékért, itt meg a sebészi beavatkozást is megvárják, hogy eltiltás legyen a vége... :roll: Ez a hír akkor tuti biztos? :shock:
Dzsukela
Barça B

2012.01.27. 14:17:07

Ez a spanyol szövetség...szánalmas.

shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.27. 13:45:54

nem tudom melyik topicban lenne jó, ide írom :

január 28 és március 11 között 11 meccset játszik a csapat... :roll:

itt vagy hatalmas lépést teszünk a trófeák felé, vagy el is mehet minden...szerintem vízválasztó másfél hónap lesz.

ebből a szempontból azért az sem lett volna baj, ha a real kapja meg 2 meccsre a valenciát (akik vért fognak inni.)
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.27. 13:35:25

Mikaos írta:Még mindig a bíró a téma az újságokban? Furcsa.

Bár mi voltunk ostobák, el kellett volna intézni 5-0-ra a meccset, és akkor most szó sem lenne a bíróról. És erre az 5-0-ra bőven megvolt az esélyünk, csak nem kellett volna visszavenni.

Hősöket csináltunk belőlük, de főleg Mourinho-ból. A 27%-os szégyenteljes labdabirtoklás és a szokásos Pepe ámokfutás után most már fantasztikus vitézekként emlegetik őket. Mennyit változik a világ 1 hét alatt?!
Nem! A média csinál belőlük hőst, és végre bele lehet kötni a Barcába, ami lassan 4 éve nem sikerül! Az egész világ boldog lesz ha végre sikerül letaszítani a trónról Őket!
Egynek azért rettentően örülök, hogy pont ez a senkiházi , beképzelt [auto_cenzúra] a madrid edzője, amikor a legtöbb megalázást kapták a klasszikusokon!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.27. 13:34:30

madridronie írta:
azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.
Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!
2012-ben még nem is nyerhettük, persze ettől még értem, hogy miről beszélsz. Arról, hogy 2012-ben teljesen mindegy, hogy mi történik évek óta, aki nyer az nyer. Itt kiestetek, a bajnokságban egy leheletnyivel ( azért írok az 5 pontra leheletnyit, mert mégis csak hazai meccsünk lesz ellenetek) jobban álltok, a bl-ben ugyanúgy. Aki jobban teljesít az nyer, csak ebből a mocskos játékból van elegem ( nekünk is van benne felelősségünk,de ha egy 10 skálán akarnám megfogalmazni, akkor nekünk 2-3 pont, nektek a maradék 7-8). Remélem ez változik.
madridronie
Madridista

2012.01.27. 13:31:04

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2012.01.27. 15:37:31-kor.
Cali
Entrenador del Barça

2012.01.27. 13:04:41

Eladio Paramés Mourinho szóvivője nem csak megerősítette, hogy a Mester valóban megvárta a játékvezetőt a mérkőzés után, hanem idézte is, hogy valójában mit is mondott : "Te egy színész vagy, (moderálva). Nem tiszteled a komoly szakembereket! Most meg elmész, és elszívsz egy szivart és nevetsz, gazember!”

Majd saját gondolataival folytatta: "Egy jó ideje már csak ezt mondják; ha a Barca jobban játszik, mint az ellenfele akkor nyer. Ha viszont az ellenfél játszik jobban, akkor a bírók segítenek megnyerni a Barcelonának a meccset."

Úriemberek klubja... Bár manapság már elismerem, hogy a Mes Que se nagyon igaz a Barcára.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.01.27. 12:57:24

madridronie, nézd, én nem akarlak megdumálni, neked ez a véleményed, nekem az, amit semmiképpen sem akarok ráderőltetni. valószínűleg ezek miatt a különbségek miatt szurkolsz te a madridnak, én a barcának. és ez így teljesen rendben is van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése