G.Gabe írta:1.továbbra is a "más lehet hülye,akkor én is lehetek az" -elvet vallják sokan. vicces,mert szidják a másikat,holott ők sem különbek.
2.miért volt a barca gyenge? nem a real miatt? ha nem,akkor a játékosok nem akartak meghalni a mezért,esetleg az edző nem képes ellátni a feladatát? a háromból az egyik mindenképp igaz(1.).
3.init senki sem rúgta szét.
4.alexist lehet,nincs előttem a szitu.
5.most ezek után nem akartak focizni vagy már a 16. másodpercben sem?
6.ha egy játékos nem akar játszani,akkor a meccs előtt nem vállalja a játékot.
1.: nem hiszem hogy hülye voltam.
2.: nem a Real miatt volt ez, hanem valahogy fejben nem voltak teljesen ott.
Hogy ennek mi volt az oka, nem lehet tudni. Nevetséges hibákat csináltak a meccsen végig, amit talán NBIII-ban lehet látni.
3-4.: Ini egy megadott szabálytalanságnál sérült meg, Alexis meg akkor, mikor Pepe a seggével tessékelte odébb a 16-oson belül.
5.: Ezt már korábban is leírtam. Bementek öltözőbe, 2-0 ide, Init lerúgták, 4-1 összesítésben, zsebben a meccs, nem kell úgy hajtani. Főleg aztán Alexis sérülése után. Ment az aprítás azért. Nem mondom ezek után naná, hogy a Barcások közül is páran odaléptek.
Arról persze mindenki elfeledkezik, hogy 2-2-nél felpörögtek a fiúk valamennyire, és azért akadtak helyzetek előttünk is, nem csak a REal előtt.[/quote]
Pár dolgot azért szerintem ferdén látsz,és Daffynak igaza van valamilyen szinten.Az egyértelmű,hogy a Real jó volt,és az egész meccsen partiban volt,az első fél órában meg még jobbak is voltak,és ezt el is kell ismerni,de azt is,hogy misem voltunk a toppon.A sérülésekhez annyit,hogy Ini-vel szemben Arbeloa nem szabálytalankodott,Ini azért esett el,mert futás közben meghúzta a combját.Alexist pepe tényleg odébb pakolta,de egyébként szabályosan,vállal,és Alexis nem is ebben sérült meg,hanem abban hogy ráesett a vállára.A durvaságokhoz meg annyit,hogy ez lassan már hozzátartozik a klasszikuskokhoz,meg kell szokni.Voltak durva belépők itt is,meg ott is.