Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nektek már egy 0-0 meccs is lefocizásnak számít mert annyira el akarjátok már mondani a 2-6 az 5-0 után és a több évi [auto_cenzúra] után, hogy visszaadtuk nekik, hogy már egy 2-2es meccsen is le vagyunk játszva.daman írta:En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.Boixos írta:vicces, h a mostani madrid barkit kepes lenne megverni a vilagon (mu, inter, puposok, mittudomen) csak tolunk vannak annyira betojva, h egy x-et meg kell unnepelniuk. ez eddig kb a betis szint velunk szemben. nem is ertettem tegnap pl az index “lefocizos“ dumajat, mi amikor lefocizzuk oket, akkor annak 5 a vege, nem oda. es az is tetszett, h tolunk meg max 40% eleg volt, h lehozzuk a meccset, igaz nagy makunk is volt, de az is kell a bugihoz.
A masik meg, h hatranyban erkeztek ide mindenki lesajnalta oket h majd kapnak egy 4est a szerencsetlenek ezek utan lefociztak a Barcat hazai palyan es egyedul a szerencsenek koszonhette a barca h nem szaladt bele egy jo nagy pofonba. Innentol kezdve sztem lathato h nem az X-nek orulunk hanem a mutatott jateknak (ami alapjan ez nem 2-2 kellett vna h legyen) es a csapat tartasanak. Foleg mert eddig legtobbszor fejben kapott ki a csapat. Ja es ezt a 40%ot viccet felejtsetek mar el.. Ennyit tudott nyujtani a Barca mert ennyit hagytak neki, semmilyen 40% nincs itt.. Feltunt h egesz palyas letamadasnak mindig jobb volt a Madrid? V olyankor atvalt a Barca 40%ra? Ugyanmar.. Ennyit tudtak tnap este nyujtani. Orulj az ev makjanak h igy is tovabbjutottatok, de nem kell ez a nagykepu duma. Pont ezutan a meccs utan nem.
Messi a végén meg rúghatott volna még 3 gólt...daman írta:En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.Boixos írta:vicces, h a mostani madrid barkit kepes lenne megverni a vilagon (mu, inter, puposok, mittudomen) csak tolunk vannak annyira betojva, h egy x-et meg kell unnepelniuk. ez eddig kb a betis szint velunk szemben. nem is ertettem tegnap pl az index “lefocizos“ dumajat, mi amikor lefocizzuk oket, akkor annak 5 a vege, nem oda. es az is tetszett, h tolunk meg max 40% eleg volt, h lehozzuk a meccset, igaz nagy makunk is volt, de az is kell a bugihoz.
A masik meg, h hatranyban erkeztek ide mindenki lesajnalta oket h majd kapnak egy 4est a szerencsetlenek ezek utan lefociztak a Barcat hazai palyan es egyedul a szerencsenek koszonhette a barca h nem szaladt bele egy jo nagy pofonba. Innentol kezdve sztem lathato h nem az X-nek orulunk hanem a mutatott jateknak (ami alapjan ez nem 2-2 kellett vna h legyen) es a csapat tartasanak. Foleg mert eddig legtobbszor fejben kapott ki a csapat. Ja es ezt a 40%ot viccet felejtsetek mar el.. Ennyit tudott nyujtani a Barca mert ennyit hagytak neki, semmilyen 40% nincs itt.. Feltunt h egesz palyas letamadasnak mindig jobb volt a Madrid? V olyankor atvalt a Barca 40%ra? Ugyanmar.. Ennyit tudtak tnap este nyujtani. Orulj az ev makjanak h igy is tovabbjutottatok, de nem kell ez a nagykepu duma. Pont ezutan a meccs utan nem.
Akkor valószínűleg rajta maradt a maszk a keddi filmforgatásról.ab1daL írta:Ugyan már, színészkedett! (ezt úgyis divat mostanság mondani)Pavel írta:Most nézzem az ismétlést. Ramos kiállításánál az utolsó visszajátszásnál Businak azért szépen elmozdul az alsó állkapcsa.
kb. én is így gondolom.socio66 írta:ez rendben van,csak a klub éppen aranyéveit éli,és erre az időszakra én úgy szeretnék majd emlékezni,hogy mindenkit tisztán, vitathatatlanul vertünk meg,és sosem kérdőjelezték meg a sikereinket.barcami írta: Ne foglalkozz másokkal. Az a lényeg, hogy TE hogyan láttad a meccset.
most viszont az a helyzet,hogy amint kapunk egy ítéletet a madrid ellen, egyből jönnek a vádak,és az internet minden bugyrából özönlenek a barca-ellenes megnyilvánulások,köszönhetően nagyrészt mourinho-nak,és a mentalitásának,amit hozott.
a semleges szurkolók pedig ezzel azonosulnak,hiszen nyilvánvaló,hogy az emberek ennyi év egyeduralom után új bajnokot szeretnének,új hősöket, új stílust.
a madrid belebújik az 'igazság bajnoka' szerepébe,ők a szerencsétlen károsítottak,akiket megint nem hagytak nyerni.
holott az esetek,amiket számon kérnek,nonszenszek,amellett hogy arra már senki nem emlékszik,hogy az első félidőben sánchez-t száz százalékos ziccerben állították meg tévesen les miatt,diarrát pedig ki kellett volna állítani közvetlenül a második gól előtt.
őszintén,ezt a madridistáktól is kérdezem,ha tíz emberrel,két gólos hátrányban jön ki a madrid a második félidőre,van hősies talpra állás?
de nem baj,ez a kutyát nem érdekli,mert kényelmesebb a bíróra fogni mindent,játszani a mártírszerepet és elhitetni mindenkivel hogy ők az 'erkölcsi győztesek',ahogy azt az ostoba kommentátor mondta.
én megmondom őszintén,hogy a lefújás óta semmi örömet nem érzek, mert hiába múltuk őket felül ismét,és hiába került karnyújtásnyira egy újabb kupa,a mérhetetlenül egyoldalú propaganda miatt csak tovább sérül a klub nimbusza,mi pedig hallgathatjuk a soha véget nem érő csalózást..
En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.Boixos írta:vicces, h a mostani madrid barkit kepes lenne megverni a vilagon (mu, inter, puposok, mittudomen) csak tolunk vannak annyira betojva, h egy x-et meg kell unnepelniuk. ez eddig kb a betis szint velunk szemben. nem is ertettem tegnap pl az index “lefocizos“ dumajat, mi amikor lefocizzuk oket, akkor annak 5 a vege, nem oda. es az is tetszett, h tolunk meg max 40% eleg volt, h lehozzuk a meccset, igaz nagy makunk is volt, de az is kell a bugihoz.
ez rendben van,csak a klub éppen aranyéveit éli,és erre az időszakra én úgy szeretnék majd emlékezni,hogy mindenkit tisztán, vitathatatlanul vertünk meg,és sosem kérdőjelezték meg a sikereinket.barcami írta: Ne foglalkozz másokkal. Az a lényeg, hogy TE hogyan láttad a meccset.
Úgyis játszott mint aki be van lőve, szerencséresoadroli írta:Higuaín mintha be lenne lőve
Komolyan már...MessiFan91 írta:http://pepsifoci.hu/node/104737
mourinho úgy csinál, mintha a Barca kárára soha nem tévedtek volna a bírók
Tudjátok nem is a túlzott önbizalommal (hisz valóban büszkék lehettek a csapatotokra) van itt problem, sokkal inkább az ilyen és ehhez hasonló fölényeskedő egyben lenéző (bicskanyitogató) hsz.-ekkel!hadd örüljenek, mint majom a farkának. Úgy tűnik, hogy nekik már az x is győzelemnek számít.
------------------------------------------------------------------------------------
Ők hadd szálljanak csak el, mi tegyük rendbe a fejeket, rázzák meg magukat, és majd a bajnokságban megint leckét kapnak akkor
Ugyan már, színészkedett! (ezt úgyis divat mostanság mondani)Pavel írta:Most nézzem az ismétlést. Ramos kiállításánál az utolsó visszajátszásnál Businak azért szépen elmozdul az alsó állkapcsa.
Én kérek elnézést!Csak itt van mire ott nincs...
Ezt a Cuncisat már kérni akartam.Ilúvatar írta:
Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)!madridronie írta:mindenesetre örülök, h elhiszik magukrol, hogy most ők a királyok (mire fel? nyertek, továbjutottak? ), mert nagy lesz a mellény.
Teljesen igazad van, én is furcsán néztem mikor Alves és Fabregas megúszta, de ugye a sárga nem vetekszik a pirossal. Egyébként nem értem miért szidja az egész sajtó a bírókat. Nem is nagyon emlékszem, hogy ilyen korrekt elbírálás mikor volt utoljára. Persze a lapokat okosabban is lehetett volna osztogatni, de a szabálytalanságokat, vagy épp a szabályos megmozdulásokat rendre észrevették.madridronie írta:Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)!![]()
![]()
Azért D. Alves, Bu(k)si, Fabregas lap nélkül lehozott meccse is megér egy misét!Hogy Lass mi alapján úszta meg a második sárgát,hogy Sánchezt kétszer takarította el Pepe úgy,hogy labdához köze nem volt, arról megint néma mindenki...![]()
Itt meg ugye már évek óta folyamatosan az van (tisztelet a szolid kivételnek)!mindenesetre örülök, h elhiszik magukrol, hogy most ők a királyok (mire fel? nyertek, továbjutottak? ), mert nagy lesz a mellény.
Azért D. Alves, Bu(k)si, Fabregas lap nélkül lehozott meccse is megér egy misét!Hogy Lass mi alapján úszta meg a második sárgát,hogy Sánchezt kétszer takarította el Pepe úgy,hogy labdához köze nem volt, arról megint néma mindenki...
eddig ahány meccsünket közvetített a digin, mindig csak szidta a csapatotAmúgy mi ez a nagy Egri VIktor utálat? Tegnap olvasom madridistán, h milyen jó vt a kommentátor rég vt ennyire jó, látszik, h pártatlan. Feljöttem ide utána, itt megy úgy küldték el, ahogy csak lehet. Most akkor mi is volt?