Mekkora indulatok vannak egy továbbjutás után

Én már írtam azt a nagy leeresztést nem éreztem, az tény az RM egész mérkőzésen dacból megakarta mutatni, de 2:0 után a második félidő első 15-20 percében abszolút kontrolláltuk a meccset, nagy helyzeteink nem voltak, de ahogy valaki írta az utolsó passzok rosszul sikerültek!Nem egy olyan szituáció volt amikor 4-4 ben vihettük a labdát lendületből (amiből az első gól is lett) s rendre rossz átadással zártuk le!
A védelem egész meccsen katasztrófa volt!Én nem gondolom, hogy ilyen taktikát alkalmazna Mourinho innentől ellenünk, mert nagyon kétélű fegyver, amiben benne van hogy rúgsz 2 gólt, s kapsz 4et vagy fordítva!
Dekoncentráltság volt felfedezhető a meccsen egyes szakaszokban, ez az ami idén többször előfordul, ezt belehet tudni egyfajta jól lakottságnak, de ahogy noname is írta a szezon borzasztó hosszú, s bizony ezek azok a meccsek amiket teljsen mindegy hogy miképpen, de le kell hozni!1:0al vagy 5:0al mindegy!Mi tegnap a feladatot teljesítettük TOVÁBBJUTOTTUNK, kellett hozzá szerencse, részben igen, mint valaki írta ha ők vezetnek már teljesen más meccskép lett volna valószínűleg, 2:2 után volt egy elfutása Özilnek és Ronaldo luft, az volt a meccslabda, ha még az is bemegy 5 percen belül, akkor onnan nem állunk fel!
Miért állunk le?Nem arról van szó, hogy nem akarjuk megnyerni vagy qazt hisszük ennyi is elég, egyszerűen főleg tegnap stabilizálni kellett a játékot, 2:0 előnyben nem lehet ész nélkül rohangálni, hogy még rúgjunk ötöt, mert ahogy tegnap is látszódott a semmiből jöhet 1-1 gól!
Miért nem készülünk fel jobban, hogy ilyen ne forduljon elő, biztos vagyok hogy ezt is megbeszéték az öltözőben mi van ha mi állunk kiesésre, de 2:0 után abszolút uraltuk a meccset, ahogy arra nem lehet felkészülni, hogy Özil rálövi Kecskemétről a labdát, s esetleg bemegy, úgy arra se, hogy Pique fejbe lövi Callejónt és odapattan Benzemához!Nem érdemtelenül jutottunk tovább, ikszes meccs volt, az tény feltűnően sokat hibáztunk, s ehhez nem vagyunk hozzászokva, de itt jött a képbe a RM akik mindent megtettek hogy hibára késztessenek minket!
Összességében az figyelmeztető volt, hogy ennyire nem játszhat rosszul a védelem, főleg hogy nem először játssznk velük, 2 ember van akit "meg kell fogni" és meg is szoktuk oldani az őrzésüket (Özil, Ronaldo emlékezzen mindenki mennyire szoktak ők általában szenvedni, tegnap meg...), erre tegnap mind Abidal mind Alves országnyi üres területeket adott, s rossz ütemű szerelési kísérletek tömkelegét mutatta be!