2012.01.26. 13:31:23
Hát én nagyon csalódott vagyok... Pepnek igaza van, hogy 180 perc alapján megérdemelt a továbbjutás, de tegnap a Madrid klasszisokkal felülmúlt minket. Az a helyzet, hogy a Real egy olyan játékot vállalt fel, ami bejött nekik, de ez az egész egyes egyedül nekünk köszönhető. Ahogy a szakértők mondták ilyen gyenge játékot tőlünk rég láttak. Egyszerűen nem értem az egészet ami történt. Már az öltözőből úgy jöttünk ki, hogy az volt a csoda, hogy nem kaptunk gólt az első 5 percben. Mou zseniális taktikát húzott, de mi a foci alapja? Használd ki az erősségeid, használd ki az ellenfél gyenge pontját és lehetőleg ne hibázz. Na ebből a 3-ból nekünk tegnap semmi nem valósult meg. Már a meccs elején jól látható volt, hogy a Real Madrid védelme és kp-ja közt hatalmas lyuk tátongott. Csak át kellett volna játszani a kp-jukat és máris ziccerbe jutunk, ami megtörtént jópárszor, az más kérdés, hogy nem voltunk annyira fejben. Iniesta sérülése nagyon beütött, mert Fabregas hajtott, de Ini magabiztossága teljesen hiányzott, míg Xavi tőle szokatlanul rendkívül gyenge volt... Nem tudom mikor láttam vkit így utoljára eltűnni. Az első félidőben Alves és Alexis rendre tök üres helyzetben volt a jobboldalon, de sose kapták meg, vagy max. akkor mire a védő már rég odaért. Xavi rendre a hátra erőltette a játékot, míg a 2. félidőben mintha már ott sem lett volna. Aztán jött a 2 gól... Utána számomra megint érthetetlen dolog történt. Egyértelműen uraltuk a meccset, már megint cicáztunk velük, erre feladtuk a támadás lehetőséget... Mi lett a vége? Ugyanaz, mint a Sociedad ellen, szinte a semmiből 2 gólt kaptunk, majd vérszemet kaptak. Innentől pedig már nem is tudom, hogy mi mentett meg minket... Ha idegenbeli 2-1-ről és otthon 2-0-ról kiestünk volna, akkor meg is érdemeljük. Szerencsére nem így lett, de csak hajszálon múlt. Érzésem szerint ez a tegnapi Real Madrid simán megfogható lett volna normális hozzáállással. Ilyen sebezhető védelmük már nagyon régóta nem volt, de mi még kihasználni sem akartuk, egyedül akkor mikor a végén már a "ház is égett". Dani Alvest kiemelném, mert rendkívül jól játszott, mind védekezésben, mind támadásban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor