Asys írta:Erre egyszerűen már nem lehet mit mondani... Komolyan nem értelek
Persze mindenkinek lehet véleménye és lehet kritikus, de azért más tészta az, ha egy semleges szurkoló teszi ezt vagy egy Barca drukker, utóbbiból igenis jöjjön ki, hogy hova húz a szíve, és 4 ilyen csodálatos év után ez a hangnem a csapattal és Guardiolával szemben... érthetetlen és igen szomorú. A világ többi csapatának szurkolója gyakorlatilag egytől-egyig cserélne velünk szívesen, mi meg itt fanyalgunk??? Áhhhh...
Hát én meg téged nem értelek. A kritika nem jelenti a szeretet hiányát! Sőt. Nekem meg abból van elegem, hogy ,,jajj, Peppel x kupát nyertünk, vakon kell követni". Nem, nem és nem. A múlt jó dolog, de nem lehet belőle megélni. Nagyon haragszom a csapatra, ezt odaadtuk a Madridnak. Ez a meccs az övék. Pep helyében leordítanám az összes fejét, mert egy pofon ráférne már egy jópár emberre. Miért kell hagyni alapot a pofázásra a másik oldalról? Miért. még az se baj, hogy 2 után kiegyenlítettek. De akkor a nagy Barca, aki 3 lépéssel előbbre jár, mint a Real, a zsenik, a mágusok vagy mittomén, hogy hívják már őket, amikor meg lehet mutatni, hogy na kinek nagyobb a himbilimbije, akkor nem tesz semmit. Pep meg csak áll és vakargatja a kopasz fejét. Ott volt a lehetőség, hogy bizonyítsanak, ha ez sem motiválja őket, akkor mi. Lehet rosszul játszani, de szív nélkül... Ennél legalábbis sokkal lelkesebben kellet volna játszani, az egyenlítés után mindenkép. Ahelyett, hogy behajtunk még egy gólt, kiharcolunk egy pirosat... Minek? Miért nem lehet lehozni egy Classicot már úgy, hogy ne ezektől legyen hangos a média. Megint voltak csúnya belépők, aljas dolgok, de nekünk még így is sikerült a Real Madrid nimbuszát az egekbe emeleni. na ez balfasság.
Elegem van abból, hogy attól, hogy sikeres ez a csapat, nem lehet kritizálni. Van mit kritizálni Pepen, és nem vagyok serlegmániás, de az igenis kritikával illetendő, hogy egy 2 csapatos bajnokságban miért vezet előttünk úgy a másik csapat, hogy nem tudnak igazából megverni minket. és még jó pár akad, de nem azért tesszük, hogy a barca leesen a trónról, hanem azért, hogy tovább maradjon ott. A tüzet meg lehet előzni, meg lehet oltani is.
A tegnapi meccs a Realé. Ami kritikával lehetne illetni őket, azt elfedi azt, amivel minket lehet. Talán morálisan is... Egri meg a digis "szakkommentátorok" meg a nevetséges bohócok kategória.
barca2010 írta:A HATALMAS ZSENI PEP eddig hozott 13 trófeát!
Ezzel le is zártam a témát, mert úgy látom nem érteni amit akarok mondani!
Ne ez a kiborító...