Nagyon nem is írnék neveket meg posztokat, mert tél van, itt a szezon második fele, de ahogy Te is írtad nálam Adriano távozása mindenképp javallott. A védekezése messze alulmarad Abitól és még Maxwelltől is, míg a támadójátéka nagyon gyönge. Én mindenképp megválnék tőle, de ez csak az én véleményem...messideco írta:Jövőre valszeg feljön Montoya a B csapatból, Alves pótlása meg lesz oldva. Bahátvéd kellene szerintem.
Illetve Keita és szerintem Adriano távozik.
Barca Igazolások
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Elég fölöslegesnek hangzik az elhozatala. Marha drága, már nem olyan fiatal és tényleg hova? Van 5 brutál csatárunk+Cesc, Cuenca, Tello?. Teljesen fölösleges. Nyáron egyértelműen a védelmet kell majd megerősíteni...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az angolok dobták be a nevét.Vmi olyasmit mondott, h szeretne újra Fabregassal együtt játszani.Nem hiszem am, h sok alapja van, de gondolom gyorsan összerakták, h akkor jönne vmelyik szélre.Capon írta:Hülyeség.Zibra16 írta:Ki mit szól hozzá, hogy elvileg a Barca vezetősége a nyáron megpróbálja majd leigazolni Robin van Persiet ?
vmint ki milyen posztra hozna majd játékost ?
Mégis honnan veszed egyáltalán hogy felmerült a neve?

- Capon
- Llegenda del Barça
Hülyeség.Zibra16 írta:Ki mit szól hozzá, hogy elvileg a Barca vezetősége a nyáron megpróbálja majd leigazolni Robin van Persiet ?
vmint ki milyen posztra hozna majd játékost ?
Mégis honnan veszed egyáltalán hogy felmerült a neve?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Capon
- Llegenda del Barça
Na ha Oleguer és Adebayor is jön akkor én elégedett leszekkurdt írta:Ehhez mit szólsz:Capon írta:Srácok szerintem ideje befejezni ezeknek a videóknak a linkelgetését mielőtt még valaki talál egy Adebayorosat is!
http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... me=Oleguer
on, most egy ilyet olvastam:
Az Eurosport szerint 30 milliós ajánlatott tett a Málaga a Barcelonának a húszéves Thiago Alcantaráért. (origo)
tehát idén mi sem maradunk ki az utolsó napra mindig kijutó kacsaáradatból...30 millió amúgy is kevés

Ehhez mit szólsz:Capon írta:Srácok szerintem ideje befejezni ezeknek a videóknak a linkelgetését mielőtt még valaki talál egy Adebayorosat is!
http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... me=Oleguer

on, most egy ilyet olvastam:
Az Eurosport szerint 30 milliós ajánlatott tett a Málaga a Barcelonának a húszéves Thiago Alcantaráért. (origo)
tehát idén mi sem maradunk ki az utolsó napra mindig kijutó kacsaáradatból...30 millió amúgy is kevés

Your village called. Their idiot is missing.
- Capon
- Llegenda del Barça
Srácok szerintem ideje befejezni ezeknek a videóknak a linkelgetését mielőtt még valaki talál egy Adebayorosat is!
-
- Jugador d'estrella
Ugyanakkora kamu mint Neymaros és a Hulkos videó.Luci17 írta:http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... den+Hazard
ezt nem akarom elhinni
http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... den+Hazard
ezt nem akarom elhinni
ezt nem akarom elhinni
Hát... ez után a meccs után komolyan meg kéne fontolni nem igazolunk-e gyorsan mégis valakit (akár kölcsönbe)... vagy akár nagyon csúnya is lehet a vége. Egy gólerős támadót nagyon hiányolok a csapatból, Messi egyedül nem elég.
Én komolyan nem értem az embereket, akik Keirrisont követelik: te nem érzed logikátlan érvelésnek, hogy ha kevés volt a Benficában, kevés volt a Fiorentinában, kevés volt a Santosban, kevés volt a Cruzeiróban, akkor majd pont nálunk lesz akár a padra is elég jó? Ráadásul ő befejező csatár, még posztja sincs. Hagyjuk már ezt a srácot, nem hogy a Barcához, az európai focihoz sem tudott felnőni, de már a saját hazájában is kevésnek bizonyult.
srácok, miért nem akar Guardiola legalább egy esélyt adni Keirrisonnak?? :S
ahhoz képest, hogy milyen keveset tett még le az asztalra, elég sokat fizettünk érte, aztán csomó olyan helyre adtuk kölcsön, ahol még csak fejlődni sem tudott rendesen (esküszöm a Barca B-ben többet ért volna el, mint a Benfica-Fiorentina-Santos triónál..! ), most meg mikor sorban dőlnek ki a támadó szellemű játékosaink (előbb Afellay, Fabre és Pedro, most meg Villa, Alexis és Ini), lassan örülünk ha ki tudunk egyáltalán állni..! :/ szép dolog, hogy Cuenca egyre több tapasztalatot kap, de elzavartuk Nolito-t és Soriano-t, és már "csak" egy Messink maradt! :$ hosszú távon ez nem egészséges..! én azt mondom: legalább erre a fél szezonra magunknál kellene tartani Keirrisont, és JÁTSZATNI!!
mit gondoltok??

Akkor jóVaratrix írta:Szerintem igazi! Biztos Alexis linkelte ki a Cristiano is a Gay című videót.gyuri03 írta:a kép a videóból nyilván hamis, de nemtudom hogy ez az Alexis-es oldal hivatalos-e mert ha nem, akkor nyilvánvalóan csak kacsa.. én örülnék Neymarnak

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- Varatrix
- Director del Fútbol
Szerintem igazi! Biztos Alexis linkelte ki a Cristiano is a Gay című videót.gyuri03 írta:a kép a videóból nyilván hamis, de nemtudom hogy ez az Alexis-es oldal hivatalos-e mert ha nem, akkor nyilvánvalóan csak kacsa.. én örülnék Neymarnak

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
http://www.facebook.com/pages/Alexis-Sa ... 5485397950
Akinek van facebookja az megtudja nézni a 27 perce posztolt linket.. de ha nem, akkor:
http://www.thebarca.com/video-gallery/v ... -2012.html
a kép a videóból nyilván hamis, de nemtudom hogy ez az Alexis-es oldal hivatalos-e mert ha nem, akkor nyilvánvalóan csak kacsa.. én örülnék Neymarnak
Akinek van facebookja az megtudja nézni a 27 perce posztolt linket.. de ha nem, akkor:
http://www.thebarca.com/video-gallery/v ... -2012.html
a kép a videóból nyilván hamis, de nemtudom hogy ez az Alexis-es oldal hivatalos-e mert ha nem, akkor nyilvánvalóan csak kacsa.. én örülnék Neymarnak

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

Az a hir jarja hogy a barca le akarna igazolni Jordi Albat a Valenciatol. 

Tomy97
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ez azért furcsa, mert nemrég a Benficával hozták szóba. És hát nem kell ecsetelnem, nagyobb klub a portugál, mint az osztrák. De van esélye így is európai kupában indulni a Salzburggal, mindenféleképpen ugródeszkának tartom őket.

Mert szerinted mennyit lehet kérni egy olyan játékosért, akit 5 és fél hónap múlva ingyen vihetnek?sura írta:Sorianot olcsón adtuk el - de láthatólag nem tolongtak érte a vevők.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sorianot olcsón adtuk el - de láthatólag nem tolongtak érte a vevők.
olyan rég nem lehet meg,mert 2 hónapja újította meg a szerződésétSenyera írta:Hol ilyen,hol olyan hírek terjengenek az újságokban.Szerintem Neymar nálunk fog kikötni a kérdés csak az hogy mikor.Lehet hogy már rég meg van a szerződés csak még nem akarnak semmit se nagydobra verni.Én személy szerint örülnék neki ha hozzánk igazolna.

Hol ilyen,hol olyan hírek terjengenek az újságokban.Szerintem Neymar nálunk fog kikötni a kérdés csak az hogy mikor.Lehet hogy már rég meg van a szerződés csak még nem akarnak semmit se nagydobra verni.Én személy szerint örülnék neki ha hozzánk igazolna.