Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Több, mint 20 éve vagyok Barca szurkoló, de sohasem szégyelltem a csapatomat, még a Milan elleni Bl-döntőben sem. Pedig ott lehetett volna. Az, hogy Busi ilyen el kell fogadnunk, de nekem senki ne mondja, hogy ilyenért nem jár sárga lap. Ja, a második volt. Akkor tudtom szerint piros, ha nem fetreng ennyit akkor nem biztos, hogy járt volna. Lásd Motta ellen, ott is két sárga után mehetett zuhizni az Interes. Azóta mindenki a kukucskálást emeli ki és nem a másod sárgát.barka írta:Több, mint 10 éve vagyok barca szurkoló, még Stoichkov érában kedveltem meg nagyon a csapatot, ami azóta csak még nagyobb kötödéssel párosult, viszont még egyszer sem éreztem azt, hogy szégyellnem kellene őket, ami tegnap megvalósult.
Szégyellnem kellett, mert nincs még egy csapat a világon, aki ne tudná megtanulni a saját hibájából, hogy egy meccs 90' percig tart! Hiába hullajtottunk pontokat a Sociedad vagy az Espanyol ellen, ugyanazt eljátszunk a Reál ellen! Már akkor többen jeleztük, hogy ha valaki ezt megbosszulhatja, az éppen a Reál lesz.
Számomra tegnap dőlt el, hogy ezt a bajnokságot miért is a Reál fogja nyerni. Egész meccsen az ellenféllel foglalkoztunk, míg az tökéletesen játszotta a játékát és még az sem tudta megingatni őket, hogy a bíró egyértelműen elfogult velünk szemben.
Akitől meg egyenesen hányingerem van az Busquets. Az állandó színészi játékával szinte már bennem is unszimpátiát kelt, lehetek akármilyen elfogult a Barca iránt. Ahogy Pepe durvasága nem fér bele a nagy Madrid képébe úgy a Barcelona sem teheti meg, hogy ilyen játékosok lejárassák a klubot. A folyamatos "dobálásaival" sokkal több szurkolót fordít el magától, mint szerez!
Sajnos azt kell mondanom tegnap irigyeltem a a Madridi drukkereket, igazán hősiesen búcsúztak!
Gratulálok, látom sikerült tovább olvasni! Legközelebb olvasd el az egész mondandómat és utána szóljál bele. Azt pedig tartom, hogy a 180 perc alapján megérdemeltük, s egy szóval sem mondtam, hogy az utolsó 90 alapján is. Csak ugye csesztél tovább olvasni, egyből reagáltál arra, ami szúrta a szemed...Real Madrid 5 írta:ezt ugye csak viccből írod?MichaaBee írta:Megérdemelt a továbbjutás...
rég nem láttam Barcát a Camp Nouban 12 emberrel bekkelni...
az első meccsen nem voltatok annyival jobbak mint mi a másodikon
na mindegy, gratulálok
Kedves daffy, nagyon késő van már , ezért nem gúnyolódok jó szokásomhoz híven, hanem csak felhívom rá a figyelmed, hogy a helyzet nem az, ami kaput ért labdaként behúzható a statisztikába, hanem az, amiből könnyedén gól lehetett volna. ha most még erőltetnénk a te értelmezésedet, olyanokra jutnánk pl hogy egy lecsúszott lövés ami a kapus tenyerébe gurul gyök kettővel, helyzet, míg egy égbekiáltó ziccer 5 cm-rel kapu fölé már nem.daffy írta:olyan bőven azért nem,inkább majdnem annyi. ha csak a kaput eltaláló lövéseket nézzük,az már 4-5 ide. higuain egyedül lőhetett 2 ziccert,ronaldo is belelőtte a kapusba,özil kapufája, a másik oldalon egy pedro fejest védett iker(vagyis inkább pedro eltalálta),a másik kaput ért lövés mi volt?Andris írta: Bőven volt annyi kihagyott nagy helyzetünk mint nektek.
Phúúú, esetleg egy jogász kollégához van szerencsém???most mellőzve valami hasonlóan frappáns megszólítást, el kell mondjam, hogy amit írtam, nem általánosságban értettem. hiszen nem is gondolhatja senki h jobb lenne a madrid. arra gondoltam, h sokan tán úgy gondolják, ezen a meccsen jobb volt. pedig közel sem. és ha te nem erre utaltál esetleg azzal, hogy nem rajtunk múlott az, hogy ma milyen helyzetben voltunk, akkor természetesen úgy kell kezelned, mintha a többieknek írnám. semmi kétség ugyanis hogy néhányan azt gondolják, ma jobb volt a madrid. frászt, se játékkép, se helyzetek.
talán kétértelmű lehettem, de te ugyanakkor fontolóra vehetted volna ennyi erővel a másik (valószínűbb és helytálló) értelmezést.
most mellőzve valami hasonlóan frappáns megszólítást, el kell mondjam, hogy amit írtam, nem általánosságban értettem. hiszen nem is gondolhatja senki h jobb lenne a madrid. arra gondoltam, h sokan tán úgy gondolják, ezen a meccsen jobb volt. pedig közel sem. és ha te nem erre utaltál esetleg azzal, hogy nem rajtunk múlott az, hogy ma milyen helyzetben voltunk, akkor természetesen úgy kell kezelned, mintha a többieknek írnám. semmi kétség ugyanis hogy néhányan azt gondolják, ma jobb volt a madrid. frászt, se játékkép, se helyzetek.madridronie írta:Ne haragudj maestro, de itt kibeszélt arról, hogy ettől a maitól mindjárt egyből jobb csapat is lett a Madrid??? Szerintem senki, sőt fel sem merült, de sebaj!Semmivel sem volt több helyzetetek összességében. Csak úgy mellesleg mondom. Attól hogy mindenkinek (barcás, semleges, madridos) leesik az álla, hogy végre a madrid is mutatott valami foci kategóriába sorolható dolgot, még nem lesz egyből jobb is. Bőven volt annyi kihagyott nagy helyzetünk mint nektek.A helyzeteket tekintve egyébként valóban egál közeli a dolog, de.....
olyan bőven azért nem,inkább majdnem annyi. ha csak a kaput eltaláló lövéseket nézzük,az már 4-5 ide. higuain egyedül lőhetett 2 ziccert,ronaldo is belelőtte a kapusba,özil kapufája, a másik oldalon egy pedro fejest védett iker(vagyis inkább pedro eltalálta),a másik kaput ért lövés mi volt?Andris írta: Bőven volt annyi kihagyott nagy helyzetünk mint nektek.
Meg a másik dolog hogy azt ne várja már el senki még Kassaitól sem (azért Őt mondtam mert jelenleg hivatalosan a világ legjobb bírója) hogy észrevegye azt hogy a labda hozzáért egy játékos 3 ujjának felső ujjpercéhez...irányt se változtatott a labda, úgyhogy szerintem ezt nem lehet számonkérni a játékvezetőn, mert szinte észrevehetetlen volt. A lassítások közül is csak a slow motion kamerából látszódott hogy hozzáért az ujjaival.Andris írta:
Így van, veszélyes játékért le kellett volna fújni kifelé. A lassításokból már teljesen egyértelmű volt.
Ne haragudj maestro, de itt kibeszélt arról, hogy ettől a maitól mindjárt egyből jobb csapat is lett a Madrid??? Szerintem senki, sőt fel sem merült, de sebaj!Semmivel sem volt több helyzetetek összességében. Csak úgy mellesleg mondom. Attól hogy mindenkinek (barcás, semleges, madridos) leesik az álla, hogy végre a madrid is mutatott valami foci kategóriába sorolható dolgot, még nem lesz egyből jobb is. Bőven volt annyi kihagyott nagy helyzetünk mint nektek.
Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de ez a Mou csapat fejben nagyon erős (még ilyen frusztráció mellett is); ezt sokszor bizonyította már, többek közt a 2 csúfos Bernabéu- béli Barca bukta után és ma szintén!Majd az idő igazolja, hogy miként hatott rájuk ez a meccs.
Így van, veszélyes játékért le kellett volna fújni kifelé. A lassításokból már teljesen egyértelmű volt.Rumig írta:Bár még nem néztem vissza, a közvetítésben látottak alapján ha Abidal jobban bele kezel, akkor sztem mi jövünk kifelé veszélyes játék miatt. Egyszerűen nem lehet szabályosan ollózni úgy, h fél méteren belül van az ellenfél feje. Amit ilyen esetben reflexből véd mindenki.lluisllach89 írta: ...Viszont Ramos ollózása után egyértelmű tizi maradt el, Abidal teljesen egyértelműen f.s szituban ért bele az ujjával.
Bár még nem néztem vissza, a közvetítésben látottak alapján ha Abidal jobban bele kezel, akkor sztem mi jövünk kifelé veszélyes játék miatt. Egyszerűen nem lehet szabályosan ollózni úgy, h fél méteren belül van az ellenfél feje. Amit ilyen esetben reflexből véd mindenki.lluisllach89 írta: ...Viszont Ramos ollózása után egyértelmű tizi maradt el, Abidal teljesen egyértelműen f.s szituban ért bele az ujjával.
Remélem most világossá vált a Barcának, hogy ha nagyon akar valamit (BL, PD) akkor változtatni kell ezen a hozzáálláson, amit mostanában láttunk idegenben és ezen a meccsen is. Nem szabad lazulni, oda kell tenni magukat mint az eddigi években.Ilúvatar írta:ez már lassan fél éve ez van.... rohadtul nem akarják javítani a hibájukon... ez az ami felszab rendesen.Cali írta:Nekünk a lényeg: csak magunkkal kell foglalkozni és javítani a hibákon!
Semmivel sem volt több helyzetetek összességében.madridronie írta:Speciel ez ma egyáltalán nem rajtatok múlott, sokkal inkább a Real helyzetkihasználásán!Nem voltunk 90perc alatt egy percig sem eredménykényszerben,
Jól is kijöhetünk belőle, mert így elhiszik, hogy a bajnokság megvan és akkor ők is fognak egy-két döntetlent hozni.Ilúvatar írta:az a baj, hogy innentől most nagyon felszívták magukat a Bajnoki meccsekre... Majdnem megfogtak minket.
Ha lealáztunk volna őket, akkor másképpen nézne ki a helyzet sztem...
Grat a Real -nak, veszélyesek voltak nagyon
Az éremnek itt is két oldala van... Lehet az van, amit írtál, de lehet fordítva is!Ilúvatar írta:az a baj, hogy innentől most nagyon felszívták magukat a Bajnoki meccsekre... Majdnem megfogtak minket.
Ha lealáztunk volna őket, akkor másképpen nézne ki a helyzet sztem...
Grat a Real -nak, veszélyesek voltak nagyon