Sok mindent leírtatok, kiegészíteném azzal, hogy valóban nem tudtuk megfelelően játszani a játékunkat, de én azt a nagy elalvást nem éreztem!Inkább az egész meccsre jellemző védelmi bizonytalanság volt szembetűnő!
Ha az első meccsre azt mondtuk a nagy semmiből lőtték a gólt, akkor azért most is a második félidőben semmi nem utalt arra, hogy itt 2:2 lesz pár percen belül!Tartottuk a labdát, kerestük a réseket, már jóval többet birtokoltuk az első gólunk után is, aztán bumm 2 gól!Utána persze, hogy teljesen megzavarodtunk, de ezt sem éreztem olyan vészesnek 5-10 percig tartott maximum!Volt 2:2 után közvetlen talán egy Ronaldo luft, az ott döntő volt, ott még padlón voltunk, de többek között Mascherano beállásával nem volt helyzete a Realnak!
Az persze más kérdés, hogy az első félidőben 3 perc alatt kaphattunk volna gólt az elején!
Intő jel lehet, hogy bíztunk benne nem kényelmesednek el a srácok, de a rengeteg hiba majdnem megbosszulta magát!Az egész védelem hatalmasat bakizott szinte folyamatában!Persze ehhez kellett az is, hogy Cesc-Xavi-Busquets az első félórában nem tudta megtartani a labdát, ez hatalmas érdem a RM-nek, s sajnos Iniesta kiesése bizony megzavart minket!Viszont a 30ik perctől kezdve sikerült átvenni az irányítást, Busquets is feljavult, többször tudtunk labdát szerezni az ellenfél térfelén!
Én egyáltalán nem éreztem, hogy itt gondjaink lennének, s a játék nem is utalt erre, 2 fatális hibából kaptunk 2 gólt, ami megváltoztatta a meccs képét,egy ideig, de aztán korrigáltunk s igen kieshettünk volna, az egész meccset tekintve a RM-nek több helyzete volt, jól meg is szerveték a játékukat, sikerült több emberünket kikapcsolni, viszont óriási kockázattal játszottak és pl ha megékeznek ide tavasszal mondjuk 5pontos előnyben nem fognak így játszani, mert ma is látszódott ha kicsit "komolyabban" vettük volna a meccset, óriási területeink voltak, amiket nem használtunk ki!
Mondom nagy érdemei van ebben Mourinhonak, s csapatának, de ő is tudja ez kétélű fegyver ez a letámadásos taktika!
Egy szó mint száz fura egy meccs volt, rengeteg hibával itt is ott is, a 2 meccs alapján azért megérdemelt a továbbjutás, viszont ennyi hibát nem lehet elkövetni!t
Mielőtt valaki azt írná, hogy nem ismerem el a RM érdemét, vagy valami hasonló, én úgy gondolom mindig próbálok tárgyilagos lenni a Real vs Barca "vitákban" ez most sincs másként, egyszerűen látni kell mi álltunk 90 percen keresztül folyamatosan továbbjutásra, s ez döntően befolyásolta a meccs hangulatát, ambiciókat, s a tovább akarok jutni mentalitás igenis dicsérendő, ezt meg is teszem, viszont az egész meccset tekintve nem éreztem akkor különbséget a két csapat között, hogy most nekünk pl be kellene tojnunk!
Na Thats all továbbjutottunk, én elégedett vagyok a célunkat elértük, s minden meccs más a következő klasszikus is más lesz, ezért nem vonnék le semmi konzekvenciát, hogy mi mennyit hibáztunk, illetve a RM-nél is rengeteg pontatlanság volt, s esetleg mennybe emelni őket, vagy minket temetni!
Azt hangsúlyozom megsüvegelendő, hogy nem adták fel, de ezt eddig is ellehetett a meccsek döntő többségéről mondani, s meg is leptek minket a letámadásukkal, de érezhető volt, ezt erővel nehéz lesz bírni!
off:
Apám de hosszú lett