gergo9 írta: Balinho írta:
Jogosan teszik, mert nagy repedés keletkezett a Barca Madrid elleni verhetetlenségi mítoszán úgy, hogy közben kapaszkodót nyújthat a bírózás, meg a szerencse emlegetése.
Majd beforr az a repedés ha kihasználjuk a szántóföldnyi területeket. Nem voltunk 90perc alatt egy percig sem eredménykényszerben, sajnos ez látszott is a játékunkon. Nagyon sok csapat ellen veszélybe lett volna a továbbjutásunk.
Tartom ha győznünk kellet volna fél óra alatt eldöntöttük volna , mélységi passzokkal sorra jöttek volna a 100% ziccerek.
Anno Pellegrini féle Madrid is játszott itt egy jó meccset hasonló mennyiségű Madrid helyzettel akkor is elhitték , most is elfogják. Tegyék, és adja isten hogy ilyen Madrid jöjjön a bajnokságot eldöntő klasszikóra.
Igen ezt alapvetően én is így gondolom, innentől a Madrid nem fog tudni felszabadultan játszani ellenünk, mert megint lesz rajtuk egyfajta nyomás. Ugyanakkor a bajnokságban ők ezzel a játékfelfogással (attitűddel) és érzelmi plusszal pontokat fognak hozni, míg mi ilyen hozzáállással pontokat veszíteni és akkor jó eséllyel nem fog bajnokságot eldöntő klasszikus következni.
Bevallom jobban vártam azt, hogy a túloldalon elege legyen mindenkinek ebből a fajta rivalizálásból, hogy ne kelljen gyűlölködéssel teli derbiket nézni. Ez a meccs fel fogja korbácsolni az indulatokat, el fogja csendesíteni a higgadtan gondolkodókat, értelem hangján szólókat, előtérbe fogja tolni a megmondóembereket, a hangos ripacsokat
(szerk: ezt nyomatékosan mindkét oldal felé értve), és gyakorlatilag az év elkövetkező Madrid-Barcái újra a jó eséllyel a párharc arcul köpéseibe csaphatnak át.
Jobb az nekem, amikor a meccseinkről nem Pepe, Ramos meg Mourinho, tőlünk Alves meg SB jut eszembe. Sajnos ilyen értelemben nem várom a klasszikust, holott én is úgy érzem, hogy pusztán stratégiai szempontból, taktikailag ez a meccs nekünk csak kedvezni fog hosszabb távon.
ALEXDP írta:Úgy tűnik egyedül leszek/vagyok a véleményemmel, de én semmi olyat nem láttam játékban a Madridtól ami új, extrát sem, és véleményem szerint egyetlen másodpercig sem volt esélyük!
Újat és extrát sem nyújtott a Madrid, de sajnos amikor ilyen önsorsrontó játékot nyújtunk, akkor erre nincs is szükség.
Az egyetlen másodpercig sem volt esélyük meg hatalmas önáltatás. A Madrid a második gólja után ezer hőfokon égett, mi pedig felpörögni nem tudtunk onnan. Rengeteg eladott labda, rossz passz jellemezte a játékunkat, amit a végére stabilizálni tudtunk ugyan picit, de visszapörögni a meccsbe nem sikerült. Ha gólt kapunk, amire lehetett volna esély, akár egy védelem mögé betett labdánál, akár egy pontrúgásnál és akkor sanszos, hogy nem lett volna visszaút.[/i]