Barça vs. Real - El Clásico
-
- Capitá del Barça
Na.
Végre a Real inkább focizott, mint vagdalkozott.
És egy szavuk sem lehet a kiállítás miatt. Lasst már az első félidőben
ki kellett volna állítani, ennek ellenére Casillas kapott sárgát.
A bíró is hibás, hogy néha elfajultak a dolgok.
A Barca megint a tűzzel játszott, a Real keményen hajtott. A Barca meg elővette megint a nyári szuperkupás formáját.
Azért gratulálok a Realnak, hogy végre megmutatta, hogy azért játszani is tud. Az első félidőben a helyzeteit nagyrészt a Barca bohóckodásának köszönheti. De hát az is helyzet.
És Benzema meg ne sírjon 11-es után Alexist is kétszer felpakolta Pepe.
A 2. félidőben meg a Barca azt gondolta, hogy rá lehet ülni az eredményre.
HÁT NEM LEHET!!!! SOSEM LEHET!!!!
Ezt már legutóbb is bebizonyította az ellenfél a bajnokságban.
Ha kiestek volna, maguknak köszönhették volna.
Örülök a továbjutásnak, de nagyon pipa vagyok rájuk emiatt. Ahelyett, hogy rúgtak volna még egy gólt, elkezdtek kényelmeskedni. Könnyelműek lettek. Egy Real ellen így max csak 5-0-nál lehet játszani.
Végre a Real inkább focizott, mint vagdalkozott.
És egy szavuk sem lehet a kiállítás miatt. Lasst már az első félidőben
ki kellett volna állítani, ennek ellenére Casillas kapott sárgát.
A bíró is hibás, hogy néha elfajultak a dolgok.
A Barca megint a tűzzel játszott, a Real keményen hajtott. A Barca meg elővette megint a nyári szuperkupás formáját.
Azért gratulálok a Realnak, hogy végre megmutatta, hogy azért játszani is tud. Az első félidőben a helyzeteit nagyrészt a Barca bohóckodásának köszönheti. De hát az is helyzet.
És Benzema meg ne sírjon 11-es után Alexist is kétszer felpakolta Pepe.
A 2. félidőben meg a Barca azt gondolta, hogy rá lehet ülni az eredményre.
HÁT NEM LEHET!!!! SOSEM LEHET!!!!
Ezt már legutóbb is bebizonyította az ellenfél a bajnokságban.
Ha kiestek volna, maguknak köszönhették volna.
Örülök a továbjutásnak, de nagyon pipa vagyok rájuk emiatt. Ahelyett, hogy rúgtak volna még egy gólt, elkezdtek kényelmeskedni. Könnyelműek lettek. Egy Real ellen így max csak 5-0-nál lehet játszani.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
ezt nem cáfolnám meg,de ehhez nem realosnak kell lenni,hanem nem ostobánakmes írta: Casillason latszik, hogy o igazi realos, es elege van mar a sok szemetsegbol. A meccs vegen fogta a tarsait es lelokdoste oket a palyarol.
- peccerta
- Jugador del Barça
Igen,csakugyan nagy meccs volt,de kár volt megint hőst csinálni belőlük!BNndr írta:Rég láttam ennyire jó El Clásicót! Ez az utolsó 20 perc brutálisan megizzasztott...
Ebből inkább ők profitáltak.
Cruyff
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Szerintem nem lesz jogos a bírózás. Ramos már előbb ki kellett volna állítani.
Pepenek viszont megköszönhetjük, hogy a Busquets-es felnézős képre mostantól lehet mit válaszolni.
Azt sajnálom, hogy nem nyertük meg a meccset.
Pepenek viszont megköszönhetjük, hogy a Busquets-es felnézős képre mostantól lehet mit válaszolni.

Azt sajnálom, hogy nem nyertük meg a meccset.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Nem kell itt bírózni. Ha előző meccsen korrekt, akkor most Xabi, Lass és Pepe nem is játszott volna.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Marci írta:Pepe amikor felrúgta a végén Dani Alves-t, akkor még diszkréten megpróbált rálépni a guruló barcásra. Biztos vagyok benne, és nem szoktam rémeket látni, meg minden baromságért írni ide. Nézzétek majd vissza.
Ezt en is lattam, ha jol emlekszem meg Alves gurult a foldon, ezert tevesztett celpontot Mr. Taposo.
Casillason latszik, hogy o igazi realos, es elege van mar a sok szemetsegbol. A meccs vegen fogta a tarsait es lelokdoste oket a palyarol.
Le vagyok döbbenve, két dolog miatt.
1. Ilyen rosszul játszó Barcát nagyon rég láttam.
2. Hogy a meccsen végén 10 Madrid játékost kellett megszámolnom 8-9 helyett.
Nagyon nem örülök. Megalázó vereséget kellett volna mérni a Real-ra, így csak erősebbek lesznek, hogy hagytuk őket focizgatni, meg hogy kiegyenlítsenek.
1. Ilyen rosszul játszó Barcát nagyon rég láttam.
2. Hogy a meccsen végén 10 Madrid játékost kellett megszámolnom 8-9 helyett.
Nagyon nem örülök. Megalázó vereséget kellett volna mérni a Real-ra, így csak erősebbek lesznek, hogy hagytuk őket focizgatni, meg hogy kiegyenlítsenek.
- ab1daL
- Director del Fútbol
És láss csodát, ismét jön az Unicef! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Grt a Madridnak a küzdésért, rendesen megizzasztottak.
Viszont ha a madridisták felemlegetik az olykor Barcásnak vélt kommentátorokat, akkor Egrire mit mondanak? Amikor Madrid falt= ezt kellett tennie, egyértelmű, + kb a 3.visszajátszás után veszi észre,h tényleg nem színészkedés volt,hanem szabálytalanság. Na meg Ramos vs Busquetsnél volt kontakt, fájhatott az Sergionak, az már nem az ő sara,h ezért a hülye bíró (mert az volt) adott egy 2.sárgát a 87.percben.
Szóval ezen a meccsen többet hajtott a Madrid, amit az Ő javukra írnék, az az,hogy míg mi megnyugtató előnyben kb letudottnak tekintjük a meccseket, nem pörgünk, addig ők bármely más csapat ellen is mennek előre. Persze ez annak a függvénye,h szénné nyertük magunkat az utóbbi években, és már befejezettnek tekintünk egy-egy meccset ha vezetünk, vagy ha előnyből érkezünk egy oda-vissza vágós meccsen.
Szóval e tekintetben le vagyunk maradva, illetve le lettünk maradva a sikerek hatására. Ha ezt ki tudnánk küszöbölni, nem lennének botlások a bajnokságban sem.
Viszont ha a madridisták felemlegetik az olykor Barcásnak vélt kommentátorokat, akkor Egrire mit mondanak? Amikor Madrid falt= ezt kellett tennie, egyértelmű, + kb a 3.visszajátszás után veszi észre,h tényleg nem színészkedés volt,hanem szabálytalanság. Na meg Ramos vs Busquetsnél volt kontakt, fájhatott az Sergionak, az már nem az ő sara,h ezért a hülye bíró (mert az volt) adott egy 2.sárgát a 87.percben.
Szóval ezen a meccsen többet hajtott a Madrid, amit az Ő javukra írnék, az az,hogy míg mi megnyugtató előnyben kb letudottnak tekintjük a meccseket, nem pörgünk, addig ők bármely más csapat ellen is mennek előre. Persze ez annak a függvénye,h szénné nyertük magunkat az utóbbi években, és már befejezettnek tekintünk egy-egy meccset ha vezetünk, vagy ha előnyből érkezünk egy oda-vissza vágós meccsen.
Szóval e tekintetben le vagyunk maradva, illetve le lettünk maradva a sikerek hatására. Ha ezt ki tudnánk küszöbölni, nem lennének botlások a bajnokságban sem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Bekaptuk a masodik golt, es azota reszketek bazz. Mi is szimultaltunk, Pepe reven a Real is. Amilyen laza volt a masodik felido eleje, epp olyan nehez lett a vege. Grat a fiuknak, a tovabbjutast teljes mertekben megerdemeltek.
nekem meg szimplán digi-elegem van, mert ilyen *** kommentárral nézhetetlen. legszívesebben lehalkítanám, de akkor meg nem hallom a stadion kántálását.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Rég láttam ennyire jó El Clásicót! Ez az utolsó 20 perc brutálisan megizzasztott...
- Marci
- Capitá del Barça
Pepe amikor felrúgta a végén Dani Alves-t, akkor még diszkréten megpróbált rálépni a guruló barcásra. Biztos vagyok benne, és nem szoktam rémeket látni, meg minden baromságért írni ide. Nézzétek majd vissza.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
nekem tetszett a meccs. hosszú idő után egy olyan klasszikus,ami nézhető és igazi rangadó,annak minden velejárójával(keménység,izgalom,gólok,foci).
nem értékelném külön egyelőre egyik csapatot sem,a sok pozitívum mellett viszont egy negatív dolog árnyékolta be a meccset:
higuain...
nem értékelném külön egyelőre egyik csapatot sem,a sok pozitívum mellett viszont egy negatív dolog árnyékolta be a meccset:
higuain...
Egri Viktor miket beszél? Hát miket csináltak a madridisták???
Olyan szándékos belemenések voltak, hogy ilyet csak a 70-es években lehetett látni.
Mellesleg mi meg szörnyen bután játszottunk, a végén mint vmi hülye gyerekek, teljesen szétesett a csapat, minden. Ez egy sima meccs lehetett volna a második félidőtől, amivel lelkileg jól padlóra küldhettük volna őket, de igy máshogy fognak kijönni az egészből.
A szinészkedésből kivettük a részünket, ami ugyanúgy elitélendő.
Elegem van a Clásico-ból, remélem a BL-ben nem kerülünk össze.
Olyan szándékos belemenések voltak, hogy ilyet csak a 70-es években lehetett látni.
Mellesleg mi meg szörnyen bután játszottunk, a végén mint vmi hülye gyerekek, teljesen szétesett a csapat, minden. Ez egy sima meccs lehetett volna a második félidőtől, amivel lelkileg jól padlóra küldhettük volna őket, de igy máshogy fognak kijönni az egészből.
A szinészkedésből kivettük a részünket, ami ugyanúgy elitélendő.
Elegem van a Clásico-ból, remélem a BL-ben nem kerülünk össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2012.01.25. 23:58:25-kor.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Jó volt a madrid, kár hogy mi nem vettük komolyan a második félidőt. De megvan.
-
- Director del Fútbol
végül csak megvan a továbbjutás
az összmérleg fordítás még várat magára

az összmérleg fordítás még várat magára

- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
Úristen! Alig vártam hogy lefújják! Mellőzhetnék a következőekben a Kalsszikusokat!! Nagyon elegem van már!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
-
- Eurobarca Staff
Mindenki ennek függvényében (ne) kommentáljon. Na meg annak függvényében is, hogy gondolkodás nélkül 1 hónap annak, aki nem bír magával.Initom írta:Real Madrid,tanuld meg : AZ ISTEN NEM BOTTAL VER!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Innentől ez a topik OFF, meccs végén kinyitjuk...
egyszavas, meccs hangulatában keletkező hszeket az élő közvetítésekbe, normális, kifejtett véleményeket félidőben pedig a spanyol kupa topikba írjátok addig!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
ennyit erről hogy ők "függetlenek"...Sándor_is írta:Hát, ez azért már picit kemény:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/25 ... pe_ugyeben?
Legalább egy hivatalos szerv leplezhetné, hogy hova húz...