Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott a pont. Megint taposott ez a (visszafogom magam, tudjátok jól milyen játékos Pepe) srác. Le a kalappal!mes írta:Marci írta:Pepe amikor felrúgta a végén Dani Alves-t, akkor még diszkréten megpróbált rálépni a guruló barcásra. Biztos vagyok benne, és nem szoktam rémeket látni, meg minden baromságért írni ide. Nézzétek majd vissza.
Ezt en is lattam, ha jol emlekszem meg Alves gurult a foldon, ezert tevesztett celpontot Mr. Taposo.
Casillason latszik, hogy o igazi realos, es elege van mar a sok szemetsegbol. A meccs vegen fogta a tarsait es lelokdoste oket a palyarol.
Mikaos írta:Le vagyok döbbenve, két dolog miatt.
1. Ilyen rosszul játszó Barcát nagyon rég láttam.
2. Hogy a meccsen végén 10 Madrid játékost kellett megszámolnom 8-9 helyett.
Nagyon nem örülök. Megalázó vereséget kellett volna mérni a Real-ra, így csak erősebbek lesznek, hogy hagytuk őket focizgatni, meg hogy kiegyenlítsenek.
Ja, hogy verhesse a nyálát egy fél éven keresztül mindenki arra, hogy a Barcának fújnak a bírók.ozsimiki írta:adott egy 2.sárgát a 87.percben.
ezt nem cáfolnám meg,de ehhez nem realosnak kell lenni,hanem nem ostobánakmes írta: Casillason latszik, hogy o igazi realos, es elege van mar a sok szemetsegbol. A meccs vegen fogta a tarsait es lelokdoste oket a palyarol.
Igen,csakugyan nagy meccs volt,de kár volt megint hőst csinálni belőlük!BNndr írta:Rég láttam ennyire jó El Clásicót! Ez az utolsó 20 perc brutálisan megizzasztott...
Marci írta:Pepe amikor felrúgta a végén Dani Alves-t, akkor még diszkréten megpróbált rálépni a guruló barcásra. Biztos vagyok benne, és nem szoktam rémeket látni, meg minden baromságért írni ide. Nézzétek majd vissza.