Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcelonából jövő információk szerint a Real Madrid megérkezett a Camp Nouba. Megdöbbentő módon a szurkolók megtapsolták Pepét.
ki kell tiltanod,mert én erre nem mutatok semmiféle hajlandóságotozsimiki írta: Majd a meccs előtt pár perccel ezt a topikot bezárjuk, meccs után meg kinyitjuk (de érdekes mi?), aki nem tud viselkedni, nem fogjuk figyelmezgetni órákig,vagy napokig, hanem repül 1 hétre. Szóval ezek szerint fórumozzatok,és szurkoljatok a BARCÁNAK!
Na; ezt próbáltam hosszú bekezdéseken keresztül magyarázni, kifejteni (neked meg sikerül a lényeget 1 mondatban megfogalmazni)!A Mourinho-féle csapategységet és célra törő futball kellene ötvözni a technikás játékkal.
Akkor talán még sem csak és kizárólag ebben bízhat (lsd. fenti szavaid), mert azt hiszem itt némi félreértés van közöttünk; hiszen elsősorban nem a csapatjátékban szeretnénk titeket megverni (az valóban mission impossible-nek tűnik) csupán eredményesebbek akarunk lenni és ezáltal minél több trófeához szeretnénk jutni!"A Madrid abban bízhat, hogy ez a generáció kiöregszik, vagy szimplán csak "leereszt"."
A játékban való fölénk kerekedést azért nem is írtam, mert ez jelenleg lehetetlen. A mondandód másik részét pedig tulajdonképpen én is leírtam: "A Madrid abban bízhat, hogy ez a generáció kiöregszik, vagy szimplán csak "leereszt"."madridronie írta: Sima taktikázással valóban nem, játékban kellene sokkal közelebb kerülni hozzátok (az meg nem José védjegye)! Emellett valóban tökéletesnek tűnik a Barca gépezett, de azért a katalán csapat sem legyőzhetetlen --> előbb-utóbb mindennek eljön a vége!
Ehhez pedig nincs mit hozzáfűznöm, ezt gondolom én is. Talán nem a Madridnak kellene új edző, hanem Josénak egy másik csapat, mert az ő módszerei itt nem vezetnek sikerre, ezt már tudjuk. Szó szerinti játékban pedig valóban sohasem volt kiemelkedő egy csapata sem. ( ezek szerint mégsem mindenben kiemelkedő!). A Mourinho-féle csapategységet és célra törő futball kellene ötvözni a technikás játékkal. De ehhez José mesternek is fejlődnie kell.Megfojtani valóban ő képes leginkább, de 1.) teljesen hatástalanítani ő sem tudja, 2.) ez egy Inter-nél, Chelsea-nél talán még elég is lenne, de nem a Real Madridnál!José csapatot, egységet tud nagyon építeni, illetve a győztes mentalitást képes játékosainak remekeül átadni (a csapatnak meg arculatot), továbbá mindent tud az edzői szakmáról olyan szinten, amilyen szinten jelenleg talán senki más, ugyanakkor mindig is kizárólag a célfutball híve volt --> ide meg egy idő után ennél több kell! !
Azt, hogy ki képes ténylegesen is közelebb hozni a csapatot a Barcához csak a Jóisten tudhatja! Azt viszont tudjuk, hogy kik a vezetőség potenciálisan legnagyobb jelöltjei José munkájának folytatására; Wenger ill. Löw (én magam a franciában egyelőre jobban hiszek)!de a kérdés továbbra is az, hogy ki tudná közelebb hozni, véleményem szerint senki!
Ugyanezt írtam én is le! És pont azt mondtam, hogy nem is kell 50%-ban birtokolnunk a labdát (nem is tudnánk, képtelenek lennénk rá), mert abban mindig sokkal előrébb fogtok járni; ugyanakkor a 27 %-ról illene elmozdulni és la. egy 35-40% közötti szintet megcélozni, nos ha erre képes lehet egy csapat akkor az pont a Real Madrid! A jelenlegi fegyver arzenálból (letámadás, szinte tökélyre fejlesztett kontra, sündisznózás) és a korábban említett új elemek beépítésével azért bőven fejlődhetnénk még! Az alap adott (azt egy az egyben meg kell tartani) viszont a repertoárt illene bővíteni, én la.is így látom és ebben hiszek!soha nem fogtok ti 50% körül labdát birtokolni, s ordító helyzetek sokaságát kidolgozni!Lehet ez nagyképű kijelentés, de látható 3 éve, senki nem főzött ki olyat amivel meglehet minket szorongatni, s fölényben győzni!Azért is írom megint ezt a szót, hogy szorongatni, mert valóban Mourinho az aki képes lelassítani, meccsek közben esetenként megfojtani a játékunkat, de hatástalanítani ő se tudja!Viszont az is igaz mások voltak a játékosai egy Interben pl, s jobban betudták tartani a taktikai utasításokat!Erre a RM is bizonyította időlegesen de képes, viszont a koncentrációval gondok vannak 1-2 játékosnál, akik kulcsszerepet kellene betöltsenek az ellenünk vívott csatákban!1 szó mint szá, jelenleg a mi középpálya szekciónkkal 1 csapat sem tud vetekedni, s ezt az előnyt kőkeményen kihasználjuk!
Ugggyanez.shutterisland írta:épp ezek miatt lenne már-már túl egyértelmű a sikerünk...és pont ez az, ami miatt félek, annyira mellettünk szól most minden, hogy ez veszélyesnek tűnik nekem.Valamiért biztos vagyok benne, hogy ma este gálázni fogunk. Hazai pálya, telt ház, látványkép, lélektani előnyből várjuk a meccset, s a Madrid háza táján (öltözőjén belül) nem éppen rózsás a helyzet.
Hasonlótól tartok én is, de Pep biztos nem engedi elszállni, vagy fél vállról venni a meccset. Plusz telt ház előtt, otthon, csak nem akarják nagyon leadni a fiúk a meccset. Vamos!!shutterisland írta:épp ezek miatt lenne már-már túl egyértelmű a sikerünk...és pont ez az, ami miatt félek, annyira mellettünk szól most minden, hogy ez veszélyesnek tűnik nekem.Valamiért biztos vagyok benne, hogy ma este gálázni fogunk. Hazai pálya, telt ház, látványkép, lélektani előnyből várjuk a meccset, s a Madrid háza táján (öltözőjén belül) nem éppen rózsás a helyzet.
A Barca játékosai nem fognak a pályán bosszút állni, illetve nem úgy ahogy tette Pepe Messivel. Ha tényleg úgy lenne ahogy te mondod akkor már Madridban felkoncolták volna. De nem ilyen hülye egyik játékosunk semkrampusz írta:Amennyiben Pepe ma játszik, akkor ez nem kis pszichológia húzás lenne Jose részéről!!! Benne van a pakliban ezáltal, hogy botrányba torkollik a meccs, esetleges kiállításról-nem a Realra játékosaira gondolok- nem is beszélek. Ez is a játék része. Ha esetleg ma Real menne tovább, akárhogy is van, akkor gratulálni kell nekik. Mert az jelenti, hogy Ők jobban akarták sikert, többet tettek érte. Remélhetőleg bíró nem nyúl bele meccsbe egyik oldal javára se és nem a rúgdosásáról, botrányról fog meccs szólni. Egy biztos, hogy Real nem adja magát meg előny ellenére. Visca el Barca, Visca el Catalunya!!!
épp ezek miatt lenne már-már túl egyértelmű a sikerünk...és pont ez az, ami miatt félek, annyira mellettünk szól most minden, hogy ez veszélyesnek tűnik nekem.Valamiért biztos vagyok benne, hogy ma este gálázni fogunk. Hazai pálya, telt ház, látványkép, lélektani előnyből várjuk a meccset, s a Madrid háza táján (öltözőjén belül) nem éppen rózsás a helyzet.
Szerintem 3-0 Messi duplájával és Fabregas góljávalZolika10 írta:Hát érdekes meccs lesz.. Tippem 4-1S.Agüero írta:Tippek a mai meccsre?
1-1
Xavi, Pepe.
Messi(2),Alexis,Fabre illetve Ronaldo
Zolika10 írta:Hát érdekes meccs lesz.. Tippem 4-1S.Agüero írta:Tippek a mai meccsre?
1-1
Xavi, Pepe.
Messi(2),Alexis,Fabre illetve Ronaldo
Hát érdekes meccs lesz.. Tippem 4-1S.Agüero írta:Tippek a mai meccsre?
1-1
Xavi, Pepe.