Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Oké rendben. Amint vége a kézi meccsnek tüzetesebben is megvizsgállak.Game90 írta: Akkor nézz szét nálam és küldj ajánlato(ka)t, mert Cole érdekelne, akár egy az egyben vagy Cole + valaki for 2 játékos. Meg Bargnani is érdekelne, de őt gondolom egy Bynum-féle cserében sem adnád.
...balinteer írta: Mivel Chandler jó formában van,plusz a szarból kell várat építened.![]()
Akkor nézz szét nálam és küldj ajánlato(ka)t, mert Cole érdekelne, akár egy az egyben vagy Cole + valaki for 2 játékos. Meg Bargnani is érdekelne, de őt gondolom egy Bynum-féle cserében sem adnád.fcbarca0827 írta:Nekem speciel, mindkettő.Nem láttam, hogy hol érné meg nekem, meg Blair, már a szívemhez nőtt.
![]()
Amúgy Norris Cole elvihető, de DeJuan barátomtól még nem válnék meg. Bobnak sem adtam.
Ja és Curry után visszatért Bargnani is.Rettegjetek!
![]()
Értem, csak mivel Gordon még nem lesz egy ideig, ezért nem ártana egy scorer. Szóval ha eszedbe jut egy korrekt csere, akkor azt ne tartsd magadbanSlither írta: @Game: sajnos nálad csak egy sérülékeny Bynum és Jack van, értük meg Ellisen kívül csak Kamant ajánlanám fel, azt meg neked nem lenne olyan jó.
Nálam ez vétóSlither írta:@neobarca: Gallinari-Holiday-Bass for Ellis-Farmar-Hansbrough és akkor deal.![]()
Nekem speciel, mindkettő.Game90 írta: Még éjjel küldtem 4 embernek csereajánlatot, ők válaszoljanak már, hogy:
1. csak szimplán szr volt az ajánlat és azért nem fogadták el,
2. vagy egyszerűen nem akarnak megválni azoktól a játékosoktól.
Na Varejaoval még javul is a pattanózásod!Bob_Marley írta:No trade clause-t kért nálam DalembertEazzy írta: Bob!
Dalembertért kit kérsz?
Nem azért mert veled akarok kicseszni vagy mással, de a legjobb pattanózó emberem, s amúgy is szeretem a haiti harcost
Tudom hogy te tetted ki, s biztos hiányzik is, de pont amiatt, hogy FA-ról húztam, s nagy értéket képvisel nem cserélem el!
Mivel Chandler jó formában van,plusz a szarból kell várat építened.Game90 írta:Ellis engem is érdekelne (érdekelt volna?), ha eltudsz képzelni valamilyen cserét, akkor küldj már 1 ajánlatot Slither, köszi!Slither írta:Még nincs késő, ha tudsz egy számomra előnyösebb cserét ajánlani, akkor megvétózom ezt.neobarca írta:Basszus Ellis nekem is nagyon kellett volna! De látom elkéstem...
Még éjjel küldtem 4 embernek csereajánlatot, ők válaszoljanak már, hogy:
1. csak szimplán szr volt az ajánlat és azért nem fogadták el,
2. vagy egyszerűen nem akarnak megválni azoktól a játékosoktól.
Mert ha az 1. opció a megoldás, akkor küldjenek már ajánlatokat, aztán hátha megtudunk egyezni, köszöntem!![]()
KillerZone!
Ha tudsz egy jó magyarázatot adni, hogy a Bynum, Gooden for Chandler, Jason Thompson csere nekem miért érné meg, akkor deal!
No trade clause-t kért nálam DalembertEazzy írta: Bob!
Dalembertért kit kérsz?
Ellis engem is érdekelne (érdekelt volna?), ha eltudsz képzelni valamilyen cserét, akkor küldj már 1 ajánlatot Slither, köszi!Slither írta:Még nincs késő, ha tudsz egy számomra előnyösebb cserét ajánlani, akkor megvétózom ezt.neobarca írta:Basszus Ellis nekem is nagyon kellett volna! De látom elkéstem...
He, csak odaadtad másnak Ellist?Slither írta:Még nincs késő, ha tudsz egy számomra előnyösebb cserét ajánlani, akkor megvétózom ezt.neobarca írta:Basszus Ellis nekem is nagyon kellett volna! De látom elkéstem...
Nem lehet tudni. Kérdéses a játéka, majd csak meccs előtt döntik el, de tegnap már edzett.balinteer írta:NeoBarca vagy valaki? Ma már játszik Paul?
Akkor meg kéne egy Ibaka, de úgy már nem éri meg nekem mert FT kategóriákból túl sokat veszítenék, pedig abban kellene leginkább erősödnöm.socio66 írta:
Slither!
esetleg farmaar helyett hansbrough?
Ha a te kereted esélytelen szerinted az enyém milyen?Slither írta:Miről beszélsz? Te vezeted a ligát, még simán bejuthatsz a PO-ban, még ha utolsó helyen is.Eazzy írta: Nos mivel esélytelen vagyok már mindenre ezzel a kerettel, így egyetlen célom, hogy összehozzam azt a kezdő ötöst, amit sikerült 2k11-ben összedraftolni:
Lou Will (pipa) - Monta - Durant (pipa) - Z-Bo (visszahozom) - Dalembert.
Tehát bárkit odaadok Monta és Dalembert kettősért, pofátlanul ajánlhattok fel bármit!
De ha annyira kell akkor feldobok egy ilyet:
Ellis-Kaman-Jefferson for Williams-Varejao-Deng (ha felépül, akkor mehet Matthewst Jefferson helyett).
nem néztem még meg alaposan az állást,de két nap után azért még nem szoktak eldőlni a dolgok,és a múlt héten nézegettem a statjaid, az alapján egál körülire vártam a meccsünket.Bob_Marley írta: szerk: socio ez minden lesz csak nem szoros
Miről beszélsz? Te vezeted a ligát, még simán bejuthatsz a PO-ban, még ha utolsó helyen is.Eazzy írta: Nos mivel esélytelen vagyok már mindenre ezzel a kerettel, így egyetlen célom, hogy összehozzam azt a kezdő ötöst, amit sikerült 2k11-ben összedraftolni:
Lou Will (pipa) - Monta - Durant (pipa) - Z-Bo (visszahozom) - Dalembert.
Tehát bárkit odaadok Monta és Dalembert kettősért, pofátlanul ajánlhattok fel bármit!
Nos mivel esélytelen vagyok már mindenre ezzel a kerettel, így egyetlen célom, hogy összehozzam azt a kezdő ötöst, amit sikerült 2k11-ben összedraftolni:Slither írta:Kezdek elbizonytalanodni, hogy megéri-e nekem.socio66 írta:
egyébként a két ajánlat amit kaptam,elgondolkodtató,főleg a Slitheré, de hirtelen nem tudok válaszolni rá,kérek egy kis időt.![]()
Monta Ellis eladó egy jó SF-ért (+kiegészítő emberek mehetnek még), dobjatok meg pár ajánlattal, hátha lesz egy jobb lehetőség a mostaninál.![]()
Kezdek elbizonytalanodni, hogy megéri-e nekem.socio66 írta:
egyébként a két ajánlat amit kaptam,elgondolkodtató,főleg a Slitheré, de hirtelen nem tudok válaszolni rá,kérek egy kis időt.
Ez milyen hülye érv már. Ha Kovi rendesen játszana, akkor sem lenne fair?balinteer írta:De aki meg megkapja KovTeam csapatot,neki alapból helyzeti előnye van a gyengébbekkel szemben. Ez sem fair.