Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.25. 20:54:38

Game90 írta: Akkor nézz szét nálam és küldj ajánlato(ka)t, mert Cole érdekelne, akár egy az egyben vagy Cole + valaki for 2 játékos. Meg Bargnani is érdekelne, de őt gondolom egy Bynum-féle cserében sem adnád.
Oké rendben. Amint vége a kézi meccsnek tüzetesebben is megvizsgállak. :D

Ja igen és Bargnani mozdíthatatlan.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
PCsabi
aka Game90

2012.01.25. 20:35:24

balinteer írta: Mivel Chandler jó formában van,plusz a szarból kell várat építened. :lol: :oops:
...

De azért még mindig: Bynum > Chandler, Gooden > Thompson.
fcbarca0827 írta:Nekem speciel, mindkettő. :D Nem láttam, hogy hol érné meg nekem, meg Blair, már a szívemhez nőtt. :lol:

Amúgy Norris Cole elvihető, de DeJuan barátomtól még nem válnék meg. Bobnak sem adtam. :D

Ja és Curry után visszatért Bargnani is. \:D/ Rettegjetek! :twisted: :mrgreen:
Akkor nézz szét nálam és küldj ajánlato(ka)t, mert Cole érdekelne, akár egy az egyben vagy Cole + valaki for 2 játékos. Meg Bargnani is érdekelne, de őt gondolom egy Bynum-féle cserében sem adnád.
Slither írta: @Game: sajnos nálad csak egy sérülékeny Bynum és Jack van, értük meg Ellisen kívül csak Kamant ajánlanám fel, azt meg neked nem lenne olyan jó. :wink:
Értem, csak mivel Gordon még nem lesz egy ideig, ezért nem ártana egy scorer. Szóval ha eszedbe jut egy korrekt csere, akkor azt ne tartsd magadban :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.25. 20:03:25

Eazzy tudod hogy velem lehet tárgyalni, de értsd meg Dalembert tényleg nem eladó!Mint írtam nem azért mert irigy vagyok, vagy mit tudom én, ő az a játékosom aki pattanózik s blokkol nálam!Varejao-t láttad te már valaha blokkolni? :lol:
Sámuel nem eladó!!!!!! :lol:
Slither írta:@neobarca: Gallinari-Holiday-Bass for Ellis-Farmar-Hansbrough és akkor deal. :D
Nálam ez vétó :lol:
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.25. 20:02:55

SLither én felajánlom neked Paul-t és Griffint.:)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.25. 20:00:01

@neobarca: Gallinari-Holiday-Bass for Ellis-Farmar-Hansbrough és akkor deal. :D

@Game: sajnos nálad csak egy sérülékeny Bynum és Jack van, értük meg Ellisen kívül csak Kamant ajánlanám fel, azt meg neked nem lenne olyan jó. :wink:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.25. 19:56:12

Game90 írta: Még éjjel küldtem 4 embernek csereajánlatot, ők válaszoljanak már, hogy:
1. csak szimplán szr volt az ajánlat és azért nem fogadták el,
2. vagy egyszerűen nem akarnak megválni azoktól a játékosoktól.
Nekem speciel, mindkettő. :D Nem láttam, hogy hol érné meg nekem, meg Blair, már a szívemhez nőtt. :lol:

Amúgy Norris Cole elvihető, de DeJuan barátomtól még nem válnék meg. Bobnak sem adtam. :D

Ja és Curry után visszatért Bargnani is. \:D/ Rettegjetek! :twisted: :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.25. 19:56:10

Bob_Marley írta:
Eazzy írta: Bob!
Dalembertért kit kérsz?
No trade clause-t kért nálam Dalembert :D
Nem azért mert veled akarok kicseszni vagy mással, de a legjobb pattanózó emberem, s amúgy is szeretem a haiti harcost :D

Tudom hogy te tetted ki, s biztos hiányzik is, de pont amiatt, hogy FA-ról húztam, s nagy értéket képvisel nem cserélem el!
Na Varejaoval még javul is a pattanózásod! :wink: Kámóón :D
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.25. 19:55:41

Game90 írta:
Slither írta:
neobarca írta:Basszus Ellis nekem is nagyon kellett volna! De látom elkéstem... :(
Még nincs késő, ha tudsz egy számomra előnyösebb cserét ajánlani, akkor megvétózom ezt. :D
Ellis engem is érdekelne (érdekelt volna?), ha eltudsz képzelni valamilyen cserét, akkor küldj már 1 ajánlatot Slither, köszi!

Még éjjel küldtem 4 embernek csereajánlatot, ők válaszoljanak már, hogy:

Mert ha az 1. opció a megoldás, akkor küldjenek már ajánlatokat, aztán hátha megtudunk egyezni, köszöntem! :wink:

KillerZone!
Ha tudsz egy jó magyarázatot adni, hogy a Bynum, Gooden for Chandler, Jason Thompson csere nekem miért érné meg, akkor deal! :D
Mivel Chandler jó formában van,plusz a szarból kell várat építened. :lol: :oops:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.25. 19:52:26

Eazzy írta: Bob!
Dalembertért kit kérsz?
No trade clause-t kért nálam Dalembert :D
Nem azért mert veled akarok kicseszni vagy mással, de a legjobb pattanózó emberem, s amúgy is szeretem a haiti harcost :D

Tudom hogy te tetted ki, s biztos hiányzik is, de pont amiatt, hogy FA-ról húztam, s nagy értéket képvisel nem cserélem el!

Viszont akiket trading blockba kiraktam emberek azokkal üzletenék szívesen, csak nincs erőm most agyalni a trade ötleteken!
Ez a hét bukó lesz sajnos, de jó lenne kozmetikáznom a vereségen, mert mint írtam egy 1-14 is benne van :lol:
Úgyhogy a 2 Pistons vagy Bobcats játékostól meg kell váljak sajnos! :roll:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.25. 19:46:02

Slither írta:
neobarca írta:Basszus Ellis nekem is nagyon kellett volna! De látom elkéstem... :(
Még nincs késő, ha tudsz egy számomra előnyösebb cserét ajánlani, akkor megvétózom ezt. :D
Ellis engem is érdekelne (érdekelt volna?), ha eltudsz képzelni valamilyen cserét, akkor küldj már 1 ajánlatot Slither, köszi!

Még éjjel küldtem 4 embernek csereajánlatot, ők válaszoljanak már, hogy:

Mert ha az 1. opció a megoldás, akkor küldjenek már ajánlatokat, aztán hátha megtudunk egyezni, köszöntem! :wink:

KillerZone!
Ha tudsz egy jó magyarázatot adni, hogy a Bynum, Gooden for Chandler, Jason Thompson csere nekem miért érné meg, akkor deal! :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.25. 19:43:40

Slither írta:
He, csak odaadtad másnak Ellist? :cry:
Szívtelen vagy :D
Szétalázol 14-1-re, és még ezt is elveszed. Könyörtelen komiss... :D

Bob!
Dalembertért kit kérsz?

Ligát meg csak azért vezetem, mert két könnyed ellenfelem volt. Láttátok az enyém a második legtrágyább keret :D Azóta talán már az uccsó, a sok csere miatt. Sebaj, Durant van az a lényeg :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.25. 19:30:25

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.25. 18:58:08

balinteer írta:NeoBarca vagy valaki? Ma már játszik Paul?
Nem lehet tudni. Kérdéses a játéka, majd csak meccs előtt döntik el, de tegnap már edzett.
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.25. 18:43:19

NeoBarca vagy valaki? Ma már játszik Paul?
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.25. 18:26:00

Basszus Ellis nekem is nagyon kellett volna! De látom elkéstem... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.25. 18:23:19

No!
KovTeam csapatát megkapja egy aktív manager, azt én is támogatom.

Bob! Jobban megnéztem, az ajánlatodat, mert bent a melóban csak rápillantottam és dobtam. Igazad van, valóban nem annyira egyoldalú. Visszatérhetünk rá, picit másképp. Majd nézelődök én is.

Az, meg, hogy ki, hogy áll az nem most fog eldőlni. Majd csak a vége felé. Pl engem 3. legjobbnak hozott ki a gép Slither szerint aztán tele vagyok sérültnek és a végefelé kullogok. Ilyen hamar és könnyen senki se adja fel! :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.25. 17:25:56

socio66 írta:
Slither!
esetleg farmaar helyett hansbrough?
Akkor meg kéne egy Ibaka, de úgy már nem éri meg nekem mert FT kategóriákból túl sokat veszítenék, pedig abban kellene leginkább erősödnöm.
Talán még egy Ibaka-Chalmers for Hansbrough-Farmar/Jefferson mehet kiegészítőként. :roll:
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.25. 17:18:33

Slither írta:
Eazzy írta: Nos mivel esélytelen vagyok már mindenre ezzel a kerettel, így egyetlen célom, hogy összehozzam azt a kezdő ötöst, amit sikerült 2k11-ben összedraftolni:
Lou Will (pipa) - Monta - Durant (pipa) - Z-Bo (visszahozom) - Dalembert.

Tehát bárkit odaadok Monta és Dalembert kettősért, pofátlanul ajánlhattok fel bármit! :D
Miről beszélsz? Te vezeted a ligát, még simán bejuthatsz a PO-ban, még ha utolsó helyen is. :D
De ha annyira kell akkor feldobok egy ilyet:
Ellis-Kaman-Jefferson for Williams-Varejao-Deng (ha felépül, akkor mehet Matthewst Jefferson helyett). :D
Ha a te kereted esélytelen szerinted az enyém milyen? :lol:
socio66

2012.01.25. 17:12:03

Bob_Marley írta: szerk: socio ez minden lesz csak nem szoros :lol:
nem néztem még meg alaposan az állást,de két nap után azért még nem szoktak eldőlni a dolgok,és a múlt héten nézegettem a statjaid, az alapján egál körülire vártam a meccsünket.
Slither!
esetleg farmaar helyett hansbrough?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.25. 17:11:43

Eazzy írta: Nos mivel esélytelen vagyok már mindenre ezzel a kerettel, így egyetlen célom, hogy összehozzam azt a kezdő ötöst, amit sikerült 2k11-ben összedraftolni:

Tehát bárkit odaadok Monta és Dalembert kettősért, pofátlanul ajánlhattok fel bármit! :D
Miről beszélsz? Te vezeted a ligát, még simán bejuthatsz a PO-ban, még ha utolsó helyen is. :D
De ha annyira kell akkor feldobok egy ilyet:
Ellis-Kaman-Jefferson for Williams-Varejao-Deng (ha felépül, akkor mehet Matthewst Jefferson helyett). :D

Szerk.:Jaj, most látom csak hogy Lou az kell neked, Deng meg elég hülye sérülést szenvedett, szóval így esélytelen a deal. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.01.25. 17:28:16-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.25. 17:06:28

Slither írta:
socio66 írta:
egyébként a két ajánlat amit kaptam,elgondolkodtató,főleg a Slitheré, de hirtelen nem tudok válaszolni rá,kérek egy kis időt. :)
Kezdek elbizonytalanodni, hogy megéri-e nekem. :oops:
Monta Ellis eladó egy jó SF-ért (+kiegészítő emberek mehetnek még), dobjatok meg pár ajánlattal, hátha lesz egy jobb lehetőség a mostaninál. :D
Nos mivel esélytelen vagyok már mindenre ezzel a kerettel, így egyetlen célom, hogy összehozzam azt a kezdő ötöst, amit sikerült 2k11-ben összedraftolni:

balinteer
Capitá del Barça

2012.01.25. 16:39:37

Ha Kovi játszana akkor lenne fair,hisz ő csinálta a csapatát és egy rossz szót nem szólnék. Bár különösen így sem fog zavarni,örülök,hogy végre egy aktív tulajdonos lesz,akivel lehet bizniszelni. :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.25. 16:32:49

socio66 írta:
egyébként a két ajánlat amit kaptam,elgondolkodtató,főleg a Slitheré, de hirtelen nem tudok válaszolni rá,kérek egy kis időt. :)
Kezdek elbizonytalanodni, hogy megéri-e nekem. :oops:
Monta Ellis eladó egy jó SF-ért (+kiegészítő emberek mehetnek még), dobjatok meg pár ajánlattal, hátha lesz egy jobb lehetőség a mostaninál. :D
balinteer írta:De aki meg megkapja KovTeam csapatot,neki alapból helyzeti előnye van a gyengébbekkel szemben. Ez sem fair.
Ez milyen hülye érv már. Ha Kovi rendesen játszana, akkor sem lenne fair? :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.25. 16:31:56

Slithernek igaza van, nehogy már piacot csináljunk....Aki megkapja Kov Team csapatát boldog lesz, ennyi!
Mindenki saját maga alakítgatta a csapatát, ráadásul annyira borzasztó erős kerete nincs is, s 8-22-0 áll, s ezen a héten is 5:10 aki megkapja nem lesz egyszerű helyzetben!

Mondjuk remélem olyan kapja meg, aki Amir Jonhsonról szívesen tárgyalna :P :D

szerk: socio ez minden lesz csak nem szoros :lol:
12-3 oda, de abból a 3ból is csak a To amiben "jelentősen" vezetek!
Még 14-1 is lehet :P
A 2 Detroit vagy Bobcats játékosból cserélnem kellene, mert így ráadásul még kevés játékost is tudok olykor beállítani!
Meg mondjuk a csütörtökök nálam alapból szinte mindig ki van lőve, akkor általában rangadók vannak, nálam meg szinte csak a gyenge csapatok jó játékosai vannak :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.01.25. 16:35:15-kor.
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.25. 16:27:02

De aki meg megkapja KovTeam csapatot,neki alapból helyzeti előnye van a gyengébbekkel szemben. Ez sem fair.

Ma játszik már CP3? Biztos válasz kellene,mert akkor úgy alakítom a rosterem. :)
Válasz küldése