Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4-5fős csapatok? na ne. én a classic pályára gondoltam, ott meg a 3 fős is sok lenne. Ha már csapat akkor 2fős, vagy amit Ákos akar, 1vs1 esetleg.shutterisland írta:szvsz ha lesz haxball, akkor (jelentkezők számától függően) 4-5 fős csapatokat kellene RANDOMBAN sorsolni
diszkvalifikáld őket és játsszuk le most a döntőt.....ozsimiki írta:
szerk: ferninho! Te meg please kezd el felkutatni az elődöntős ellenfeled, ill sürgetni ha még le se játszották a negyeddöntőiket.
hányszor van ez így...viszont az nem volt egy szimpatikus játék a részedről a végén, mikor nem akartál ütni, csak akkor játszottunk, mikor én ütöttem először.
Köszi, ja 4-0nál kicsit elcsodálkoztam, h kivel is játszom, de utána már jól nyomtad és lemostál...ozsimiki írta:Nah Matyival letoltuk a pöpet izgalmas elődöntőnket:
Ozsi-S.Agüero 9-7
0-4el indult, hihetetlen béna voltam, aztán onnan sikerült a visszakapaszkodás, aztán 7-6nál ide, kihagytam a meccsbogyót, pedig könnyű volt,de végül nem került sokba, mert meglett.
Grt Matyi azért,mert volt pár pazar játék részedről is! kb talán 3 olyan game volt ahol nagy hibák miatt nyert egyikünk, a többiben magas szint.
Grt Ferninhonak is! Nem semmi meglepetés számomra,h Ákos ilyen simán kizúgott, de hát nem a csoportkörben nyerik az aranyat
Szerk:
most akkor hogy állunk?
Döntő: Ozsi -
elődöntő: Ferninho - Fecooo/levproff?
okévargaakos írta:Félkor mehet!ferninho írta:na mégis mostantól vagyok![]()
írj ha vagy vargaakos
nem olyan bonyolult az, csak meg kell előre határozni, ki kivel lesz,aztán kis időt adni a pároknak,h gyakoroljanak együtt. Nekem már vagy egy Barcás kollega,akivel leszek.vargaakos írta:Semmi gond. Akkor legyen fél5. Majd írd be azért h olvastad.
Haxball téma: én tuti jövök ha leszhetente olyan egyszer mindig belépek, nyáron játszottam többet, úgyhogy szívesen játszanék. Kérdés h 1v1 lenne, mert ha nem akkor elég bonyolult lesz csapatokat alkotni sztem. De ez majd későbbi kérdés.
Na leszel félkor? Mindegy. Írj te akkor időpontot!
huh, elnézést.... teljesen kiment a fejemből....vargaakos írta:ferninho még mindig nem vagy?
Ozsi-PUYOL 6-3P.U.Y.O.L. írta:Vagyok Ozsi! 6 nyert ugye?
10perc múlva mehet felőlem. Még mindig kosv1 a nevem.ferninho írta:én vagyok, de írd már le mi a neved a játékban légyszivargaakos írta:Követtem az előző bajnokságokat, szóval tetszik az ág.
De persze nem hiszem, hogy sima lenne az út a döntőig. (sajnos elég hullámzó vagyok, eddig viszont kétszer jó napom volt)
Ma am játszhatunk ferninho! 5 után mondjuk, max 8-fél9ig. Írd légszíves hogy jó-e és ha igen akkor pontosan mikor.
én leszek egész este