Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tleg remek írás, én is fejet hajtottam előtte.Pedro írta:Az év egyik legjobb írása a 'másik' oldalról (nem, nem madridista), amely előtt Barcásként is fejet hajtok. Bravó (ha volt már, sorry).
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... /Valaszut/
Dettó!mahitoo írta:Örülök herr.toth kizárásának.

Capon írta:Nekem kicsit meglepő, hogy te még sosem foglalkoztál ezzel a témával.G.Gabe írta:
.
Amikor az ember utána néz a klasszikusok történetének óhatatlanul foglakozik az örök mérleggel is. Mondjuk lehet neked soha az életbe nem jutott eszedbe utánanézni ennek/ezeknek. De azért te sem gondolod komolyan hogy a fórumról senki sem járt utána még ennek a témának.
Igen, nyilvánvalóan dicsérnünk kellene ezt az idegbeteg állatot, és megveregetnünk a vállát is, hogy "ezaz, taposd csak szét Messit, király vagy". És mivel ezt nem tesszük, nem is vagyunk méltóak a saját klubunkhoz.herr.toth írta:
ő tudja a klubotok értékeitti szurkolók messziről sem
Nekem kicsit meglepő, hogy te még sosem foglalkoztál ezzel a témával.G.Gabe írta:
Számít azért a múlt. Hogyne számítana.
De szerintem inkább egy-egy generácót, korszakot külön-külön kell nézni.
őszintén: nézte ezt eddig bárki innen a fórumról? Törődött ezzel valaki is?
Szerintem senki. Csak örültünk annak, hogy a Real megint lenyelte a gombócot.
Ez szerintem most az öltözőben fog számítani igazán. Ezzel lehet motiválni a fiúkat. No meg Katalóniának fog igazán számítani.
És ez talán még egy demoralizáló dolog a ralosoknak.
Persze, ha megfordítjuk ezt a mérleget, akkor már ez sem marad meg a túloldalnak, amivel vígasztalhatják magukat.
És persze ez mosolyt csal az arcomra.
Számít azért a múlt. Hogyne számítana.shutterisland írta:erre már én is felhívtam a figyelmet, de ha ez megtörténik, úgyis megkapjuk a "nem számít a múlt" mondatot
de persze akkor számít, mikor az elmúlt 100 év trófeáit hasonlítgatják
Szerintem ez fantasztikus.shutterisland írta:erre már én is felhívtam a figyelmet, de ha ez megtörténik, úgyis megkapjuk a "nem számít a múlt" mondatot
de persze akkor számít, mikor az elmúlt 100 év trófeáit hasonlítgatják
erre már én is felhívtam a figyelmet, de ha ez megtörténik, úgyis megkapjuk a "nem számít a múlt" mondatot
Itt van a kutya elásva!herr.toth írta:
nem célom provokálni senkit sem. én így gondolom ,és ezt le is írom. nem azzal a céllal jövök h itt szájkaratézzak. ez egy barca vs real topic tudtommal, ahol kifejtem a véleményemet, és valószinüsithető volt h sokan egyből nekem ugranak.

OFF: Ne írj egymás után két hsz-t, már nem először teszed meg, ugyanis ez tilos. Lásd fórumszabályzat.herr.toth írta:nem célom provokálni senkit sem. én így gondolom ,és ezt le is írom. nem azzal a céllal jövök h itt szájkaratézzak. ez egy barca vs real topic tudtommal, ahol kifejtem a véleményemet, és valószinüsithető volt h sokan egyből nekem ugranak. azt h a forumtársaid igy reagálják le nemcsak én vagyok a felelősEzért gondolják jogosan sokak csak provokációnak, azt amit itt csinálsz.
nem célom provokálni senkit sem. én így gondolom ,és ezt le is írom. nem azzal a céllal jövök h itt szájkaratézzak. ez egy barca vs real topic tudtommal, ahol kifejtem a véleményemet, és valószinüsithető volt h sokan egyből nekem ugranak. azt h a forumtársaid igy reagálják le nemcsak én vagyok a felelősEzért gondolják jogosan sokak csak provokációnak, azt amit itt csinálsz.