Blowout is benne volt, de nem úgy hogy mi ütjük ki őket
Azért amit védekezésben leműveltünk egy "tartalékos" csapattal, egy remek formában lévő Magic ellen az valami hihetetlen!
Howard ahhoz képest, hogy 3/3al kezdett végén 4/15el zárt!!!!!
Mindenki hozzátett egy kicsit a sikerhez!Végre jó volt látni a tűzet a győzni akarást a küzdést minden labdáért!
Persze ahogy pl 1-1 vereségből nem szabad nagy dolgokat levonni így január végén, így ezt a győzelmet is helyén kell kezelni, de amit hiányoltam ún. celtics pride az ma nagyon megvolt!
KG egy blokkolási kísérletnél lehetett hallani a zajmikrofonban, hogy ordítja no shot here, s blokkolt!Mikor vezettünk 20on felül, ez kell!
Így tudunk kijönni a kisebb gödrünkből, akarással, mert a tehetség megvan a csapatban, én legalábbis hiszek bennük!:lol:
PP, KG nagyon húzta a társaságot, Pierce 19 pont 7 assist 5 pati, KG 14 pont 10 pattanó 5 steal!!!!
Pavlovic-Bradley-Daniels mind kiemelkedőek (Sasha, s Bradley pl outscored Nelson, Richardsson), s persze Bass aki ismét nagyon hasznos volt!Bradley nem igazi irányító, de amit 1-1ben védekezik midnenki ellen az zseniális, nem először harcol ki 8 mp-s turnovert!!!!!Jo ma inkább Howard levadászásával foglalkozott, de szedte a pattanókat rendesen!
Vége 87-56 s ezzel franchise rekordot állított fel a Magic a lowest points of a game kategóriában

Magic 16/55 a mezőnyből, s Howard pedig az első negyed után nem dobott mezőnykosarat!Points in the Paint: 34-16 ide!
Oké midnen kategóriában tönkre vertük őket, így felesleges is midnent felsorolni, de óriási meglepetés, hogy 5 játékos hiányában így nyertünk!

Nagyon büszke vagyok a fiúkra, ezzel a mai védekezéssel mindne csapatnak meggyűlt volna a baja, s támadásban végre befelé mentek az openek is, s lám ahogy volt egy kis önbizalom egyből Pavlovic utolsó mp-s kosár a támadó lejárta előtt, KG buzzer beater!
Csütörtökön visszavágó Orlandoban, remélhetőleg Allen-nel és Rondoval, bár ha nélkülünk tudunk nyerni....
Biztos, hogy hozzá tudnál szólni

Alapból ha elvisz a hév, írok én is minden hülyeséget

Már kezdésnek írhatnád, hogy kedvenc csapat, játékos stb, mert eddig nem nagyon láttunk ebben a topikban, pedig jó kis társaság jár errefelé (kivéve engem

) s megszoktunk vitatni, beszélni minden fordulót szinte!S vannak itt mindenféle szurkolók, s rendre jó kis elemzéseket lehet olvasni 1-1 csapat meccseiről!
Tocy, Game, Kalap, neobarca,kanty, Eazzy, Messifan rendre leírja mi a helyzet a csapataikkal

csababarca, fcbarca0827, ozsi s még sokan mások kevésbé aktívak (de mondjuk most "csak" alapszakasz van) de becsatlakozik ide mindenki, s megdumáljuk wuzzup in the NBA!

Úgyhogy ne legyél rest írj ha van véleményed!